Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ''evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara.. onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz... '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ben bugün girdiğime baktım şöyle bi kanka ben bundan 80 üstü alamam dedim büte bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ben de büün vizelerden B~alıp hepsinden kalıcam bu dönem yihuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Hemen depresyona girme abi, bazen beklemediğin sonuç geliyor. Olabilir yani. Ben de dife girdim bugün, 44 almam lazım. 50 puandan fazla yer yaptım. Geçe de bilirim, kala da bilirim mesela şu an. Geçerim gibi hissediyorum ama. Sen de moral bozma. Hem ne sorabilirler ki, sabun çeşitlerini yazınız? Zıhızıhızıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 biri ekonomi finaliydi zaten, ben anlamam sabuncuyum ben diyemedim adamlara. öteki de proses kontrol. kontrol mühendislerinin işini elinden almamak için inatla öğrenmiyorum proses kontrol işini. adamlar da para kazansın yazık. ya geçerim gibi aslında ama, yine de hoca götümü korkuttu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 finallerden sonra kesin 3-4 tane büt sınavına giricem ben ne yapayım ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Benim okulda büt bile yok, kalınca kalıyorsun. BEN NE YAPAYIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 siz finale değil final size girmiş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ulan bizde büt ve yaz okulu yok kaldınmı direkt seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hala okula giden var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 GERGE said: Benim okulda büt bile yok, kalınca kalıyorsun. BEN NE YAPAYIM!Bizde de yok. Yazın sıcağında okula gitmek kadar büyük işkence de yok sanırım eğitim hayatında. Rezalet lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ben dersten kalsam okula devam edemiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Kal olm o zaman sen yeter okuduğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 GERGE said: Benim okulda büt bile yok, kalınca kalıyorsun. BEN NE YAPAYIM! YAZ-O-KU-LU BÖHÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yaz okulu üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 belki yaz okulu da yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bizde sistem değişti. birinci sınıflarda ne büt var ne yaz okulu. dersler - finaller arası 1 hafta tatilleri bile yok la çocukların. çok kötü. geçme notunu da 50 den 65e çıkardılar o sistemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 dostum sizin melkon beni bi geçirsin var ya, ona dicem aga hostes ister misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar