progamer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/the-cape-official-promo.jpg imdb said: After being framed for a crime, a cop makes himself into a masked hero. NBC'nin yeni superhero dizisinin ilk 2 bölümü çıkmış. Bu bölümler pazar çıkmışda normalde pazartesi günleri yayınlacakmış. Summer Glau sidekick olarak ve True Blooddan James Frain'de kötü adam olarak katılmışlar diziye. Umarım Heroes ile aynı kaderi paylaşmaz :) http://www.comicbooked.com/wp-content/uploads/2011/01/cape-cast.jpg http://www.youtube.com/watch?v=PajqY0VgYiU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 VINICONS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 progamer said: imdb said: After being framed for a crime, a cop makes himself into a masked hero. adam assassin's creed olmuş hala yok üstüne suç atıldı yok bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Şu an ilk bölümü izlemeye başladım. Şimdilik diyebileceğim tek şey ilk 5 dakikada o çizgi roman havasını çok güzel veriyor. Tamamını izledikden sonra daha iyi bir yorumda bulunabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 summer glau için şans verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 summer glau varsa biz de varız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 13 yasinda gibi izledim genede begenmedim. diger bolumlere insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 adam peleriniyle pıçakları havada tutup geri atıyor olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 trailer hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 paldur kuldur yapmislar herseyi, 5 bolumluk olay vardi ilk bolumde, batmanin yandan yemisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marduq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ilk bölümü izledim henüz yorum yapmak için erken demeye çalışsamda ilk bölüm çok yavan kalmış diyebilirim. Abi ayrıca 40 dakikalık dizi için 4 dakikalık trailer vermekte iyiymiş. bildigin film fragmanı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ilk bölüm fena değil ama üzerine biraz daha düşülmesi lazım dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 aquila said: paldur kuldur yapmislar herseyi, 5 bolumluk olay vardi ilk bolumde, batmanin yandan yemisi. tam bunu diyeceedim resmen batman' in yandan yemişi olmuş ama yine de güzel olursa neden izlenmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 indirelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 aquila said: batmanin yandan yemisi. yo the cape i am truley sorry for your lots and imma let you finish but Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 dizide potansiyel var o yuzden ne olur bilinmez ama pilot kotu olmus. red bull icmis peter gibi cekmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Pilot 45 dk dan uzun olmalıydı bence. Adam bir anda milletin yıllarca üzerinde uzmanlaşmaya calıştığı numaraları öğrendi pata küte girişti falan. Olmadı birden öyle. Çizgi roman havasında giderse izlenir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Twisty said: Pilot 45 dk dan uzun olmalıydı bence. Adam bir anda milletin yıllarca üzerinde uzmanlaşmaya calıştığı numaraları öğrendi pata küte girişti falan. Olmadı birden öyle. Çizgi roman havasında giderse izlenir ama. cidden ya o kadar masraf yapmışlar 45 dk da 10 bölümlük konu çıktı. şu eğitim aşaması falan 2-3 bölüme yayılabilirdi. oyun gibi olmuş. her halde her bölümde bi kötüyü deviricek sezon sonu canavarı falan olacak ve bitecek sanırım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Bence eğitimin kısa sürmesi gayet mantıklı olmuş. Sonuçta dizinin hikayesi bir polisin süperkahramana dönüşmesi değil. Süperkahramana dönüşmüş eski bir polisin hikayesi. Bir de her ne kadar eğitim almış olsa da o kadar da "mükemmel" bir yapıda değil çok basit hatalar yapıp basit tuzaklara düşebiliyor. Tek sorun pilot bölümlerde harcanan villianlar olabilir ama o da büyük ihtimalle dizi ilgi çeksin millet 1-2 villian görsün aksiyon görsün diye yapılmıştır. En azından ben öyle düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 dasaaa said: summer glau varsa biz de varız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 30 dakka mı ne izledim. iddialı kötü olduğunu, büyük ihtimalle iptal edileceğini bağırıyor adeta :P bundan 5 sene sonra devam ediyo olurmuş, ben de hastası olurmuşum falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 dasaaa said: summer glau varsa biz de varız DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 100kg lik bir adami pelerinle cekmek icin nasil bir kas yapisinda ve agirlikta olmak lazim bunun bir formulu varmi acaba. denemek istiyorum birde saf ipekden pelerin kevlardan daha saglammis, kursun gecirmiyormus onuda denemek istiyorum , paticik icin bu testlere talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 "cüppeli" adıyla hemen bi taklidi çekilse çok tutar türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Saf ipek pelerin kurşun geçirir o yönden değil sağlamlığı daha çok sandki ip olarak kullanımı anlatılma istenmiştir. Kurşunu geçirmiyor olsa dahi kurşuna birlikte adamın içine girer o ayrı :P. Tek iyi yanı giren kurşunu çıkarması kolay olur hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar