Sawer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 "Cin Ruhi" said: hepiniz ağız birliği 70-80 arası çok kasıyo demişsiniz. noluyo devamlı ölüp duruyo musunuz mission tamamlıcam diye yoksa o kadar mission tamamlamaya rağmen level mi atlayamıyosunuz? ya da missionları çözmek mi zor? görevler sıkıcı bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 BonePART said: 80 82 hyjalda kasmak warken sinir hastasi olmaya gerek yok vashirde questlerin yarisi bugli onu gectim su altinda baseleri bulmak bile cile 80-82 kesinlikle hyjal kasılmalı katılıyorum da,vashta hangi q buglu ki bütün q ları 2 kere bitirdim full? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ben de garip bi şekilde vashjir'i çok sevdim, 2. kez bitirmek üzereyim tüm questleri ve hyjalda 5-10 dakka geçirdim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 abi bi kere alt üst zımbırtısından hiç mi sıkılmadın? charge mi atıon hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 hyjal beni de baydi abi.. loremaster icin 2sinide full bitirdim ama nedense vashr den daha cok haz aldim.. naga chainleri fln filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 * 80-85 kasmadım bi tek ama bütün dünya yalan sölüyor olamaz. bildiin zevkliymiş kasması. * onun dışında bu gün yeni char açsam 1-60 bayıla bayıla kasarım. eski questler olmasına karşın adamlar öyle güzel yapmışlarki, her ndefasında ayrı zevk alıyorum, çok güzel vanilla questleri. (adını unuttum şimdi, en sağdaki kıtanın en altındaki Vadi hariç asds. çok eskiden orda 1 fp vardı, anam real lifeta okadar yol yürümemişimdir. zaten at da yok o lvlda eheh) darkwood falan çok güzeldir kasması, kuytu karnlık atmosferi gayet sağlam. harbi korktuum yerleri bile olurdu o zamanlar. hepsi süper mekanlar ya vanillanın. * 60-70 çok fena baymıştı beni zamanında. özellikle nagrandda git 85 tane fil kes gel. sonra git 110 tane kuş boku topla gel. tamam şimdi git kaplanların bokunda boncuk topla ama hepsi pembe olsun 200 tane. ben böle farm işlere gelemiyorum. epey baymıştı beni bu mevzular. diğer taraftan da en kuzeydeki o area 52 nin olduu mekanda falan zaten quest kasamıyosunuz. kuş olmadan atla hiçbiyere gidilmiyo. aşağı vadide de her köşeden DAŞ DÜŞEBİLÜ ELİT ÇIKABİLÜĞ modunda tırs tırs quest yapıosun, bayıyo.. * 70-80 arası lanet olsun dedim. bi lvl bukadarmı zevksiz kasılır, questler bu kadarmı bayık olur arkadaş. alıyosun questi, 15dk kuş uçuşu yerde teslim ediyosun. ondan yeni quest alıyosun 10dk kuş uçuğu yere yolluyo. zaten kuşa da bindemiyosun ilk charı kasarken, atla koş allah koş. nefret ederek kastım yalan yok. daha çok zindanda xp almaya çalıştım ciddi ciddi. 80-85i de görücez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 dustwallow marsh hinterlands grizzly hills uldum 500 kere oynarım bu mekanlarda, hiçbi zaman sıkılmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 nagran bende outlandsdeki en zevkli kisim elemental shaman disinda dumduz questler yaklasim 10 12 tanede elite questi war katmerli xp veren bie arena war doyum olmuyo paladinle elitlerin hepsini sololadim arenaya pop yardim etmisti solardim ama sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Snake said: dustwallow marsh 500 kere oynarım bu mekanlarda, hiçbi zaman sıkılmam. http://img824.imageshack.us/img824/9843/1266946385764.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ahmedinejad said: 58'de sakın outlande geçmeyin. dark portalın oradaki questler ve moblar daha çok xp veriyor artık. 60ı burada olun öyle geçin tamamen yanlış 59 lvl warriorumla hellfire'dayım ve portalın ordakilerin 2 katı xp veriyor moblar 660-690xp falan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Kaede said: http://img824.imageshack.us/img824/9843/1266946385764.jpg Bu foto çok iyiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Phlox said: sürekli nereye gideyim diye çizelge aramak yerine şehirlerde bulunan warchief's command board'dan levelınıza göre zone'ların questlerini alabilirsiniz. 80de direk 2 quest oluyor zaten, biri hyjal diğeri vashj'ir için, o sizi yönlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 "Cin Ruhi" said: Kaede said: http://img824.imageshack.us/img824/9843/1266946385764.jpg Bu foto çok iyiymiş.. kız güzel kıza rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 BonePART said: nagran bende outlandsdeki en zevkli kisim elemental shaman disinda dumduz questler yaklasim 10 12 tanede elite questi war katmerli xp veren bie arena war doyum olmuyo paladinle elitlerin hepsini sololadim arenaya pop yardim etmisti solardim ama sanirim outlandde nagrand northendde grizzly hills. baştan sona questlerini es geçmemek lazım buraların , rahat exp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 "Tatar Ramazan" said: ahmedinejad said: 58'de sakın outlande geçmeyin. dark portalın oradaki questler ve moblar daha çok xp veriyor artık. 60ı burada olun öyle geçin tamamen yanlış 59 lvl warriorumla hellfire'dayım ve portalın ordakilerin 2 katı xp veriyor moblar 660-690xp falan yani. yaptın mı abi sen dark portaldaki yeni qeustleri? hellfiredakilerden çok daha kolay ölüyor moblar (yani daha kısa sürede yapıyorsun çünkü mobların leveli düşük) questlerin verdiği xp de çok daha fazla. keyfi isteyen gitsin hellfire'a da 62 lvl domuz kesip 650 xp alcağıma 57 level mob kesip 500 xp alırım, questler de çok verir. o questler eskiden yoktu millet 60 olsun diye yeni koymuşlar oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 portalın orda en çok 57lvl olanlar taş çatlasa 300-350 xp veriyor, outlandde ise 58-59-60 levellardan 660-690-700 küsür xp geliyor. ve evet birkaç quest yaptım seni dinleyip ama az geldiği için geçtim outlande, iyi ki de geçmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 68de de northrende geçmek lazım. En güzeli Hellfire-Terokkar-68e kadar Nagrand. Oyunda en çok beğendiğim zone Nagrand. Yeşillik, background müziği çok güzel. İçime huzur doluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mulgore çayırlarına hastayım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 çalı çırpı benim hoşuma gitmiyor. aralardan bişiler çıkıp beni rahatsız ediyolar. tatooine'ciyim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 sen bilin tatar ramazan ne diyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar