Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=RAWOOOOnpNY 90'ların ortalarından beri çıkan hemen hemen bütün futbol oyunlarını oynayan biri olarak, kendimi kaybettim adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 fifa 98 yok, olmamıs. salon futbolu aah ah, cocuklugum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 fifa (93) var yeter bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 FIFA 96-97-97-99, bunlarla büyüdük ama hiç bahsetmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 toggie said: fifa 98 yok, olmamıs. salon futbolu aah ah, cocuklugum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Salon futbolu ilk 97de cikmisti zaten ondan atlamislardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 pes2001 ile birlikte bayagi lvl atlamis oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 emlyn huges international, ec92, striker vs tamamen pas geçmişler bayağı bi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 GOAL vardı amiga'da onuda es geçmişler, tombik tombik oyuncular oynuyodu. Bide kick-off da top sürme çok komikti ya. Sola dönücekken topun sağ dışından dolanıyodun. Top senle birlikte gelmiyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 goal3 olmayan futbol oyunu videosuna video demem ben dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 youtube'da izledigim 10 videonun 7'sinde duydugum yetmiyomus gibi, ign bile fon muzigi olarak 009 sound system - dreamscape kullaniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 benim ilk oynadığım oyun kuzenimde oynadığım fifa99'du sonra biz bilgisayar alınca fifa world cup 98'i almıştım aah ah fifa99'un o müziğini ne zaman duysam bi QQ olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Yanlız nostalji iyide video baya kötü ya. Hem eksikler var, hem de anlatım boktan. Daha güzeli vardır bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 izleyemedim videoyu tam da sensible mı o aradaki. ahaha çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 PrudenT said: goal3 olmayan futbol oyunu videosuna video demem ben dsfg Goal 3 ve Fifa 99 yoksa video olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar