Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 http://haber.gazetevatan.com/cankaya-sofrasina-jaguarla-gelen-ogrenci-temsilcisi/351199/1/Gundem said: Bilkent Üniversitesi öğrenci temsilcisi Alper Yasin Altınel, Gül'ün yemeğine Jaguar marka lüks otomobille geldi http://fotograf.gazetevatan.com/newpics/news/070120111229094882216_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bilkent üniversitesi abi... adamların olayı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 http://img839.imageshack.us/img839/931/anigif2e.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 sofraya jaguarla mi girmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 way hayvan, insan kapıya parkeder bari yaya girer içeri, cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 tras bile olmamis azten hiyar, koske gidiyosun lan. /2aydirtrasolmamisadamdanyorumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 tam ohawtfbbq olacaktım ki bilkentmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 çok komik haber bu. haberin içeriği değil ama konunun haber olması komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bilkentlileri takan varmıymış yaw :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 yemekten jaguar mı çıkmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 jaguardan yemek çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ee adam bilkenti temsil ediyor bence doğru bir temsil olmuş mesela boğaziçi için de porsche ile gidilmeliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 O arabayı, şoförü okul vermiş de olabilir yani. Ne var bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 kim verirse versin bisey yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 zaytung haberi gibi. boyle biseyin haber niteligi tasidigina kimler karar veriyor, nasil bi kafadir bu cok ilginc haterlara da gun dogdu, gozunuz aydin asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 nolmuş jaguarla gitmişse yani hayret bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 fakir oldugumuzdan kıskanıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 aquila said: tras bile olmamis azten hiyar, koske gidiyosun lan. ben de diyorum arkadaki asker niye böyle kötü bakıyor buna. traş olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 linç edin zengin var o adamın yanına o halde askere gitse hergün dayak yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ahaha komutan direk zibidiye bak lan diyor icinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 huun said: aquila said: tras bile olmamis azten hiyar, koske gidiyosun lan. ben de diyorum arkadaki asker niye böyle kötü bakıyor buna. traş olmamış Ben bu adamı ne zaman görsem traşsız zaten. Tüm okula konuşma yapmıştı okul açılırken, yine traşsızdı. Gerçi ben iki haftada bir sakal kesiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 adam bilkentli beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 said: Alper Yasin Altınel “Jaguar marka arabam, 4 yıllık arabam. Ne ile gideyim? Çankaya Köşkü’ne çıkıyorum. Makama saygının gereği. Takım elbiseyi de protokol gereği giydim” dedi. Yerim seni protokülüde bilirmiş madem biliyon traş niye olmadın öküz!Panter kaçsın bi yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Ahaha komutanın bakışı süper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 hemen bir suratlarin degisitigi memeden yapabilir mi birisi, komutana zumlayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar