Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şimdi birazdan benden hiç olmadığı kadar nefret edeceksiniz

gecko

Öne çıkan mesajlar

sizin yapabileceğiniz en taşşaklı yemeğin bile yapım süresi max 30 dk dır.
yemek sepetinden söyleyeceğiniz yemeğin gelme süreside 30 dk yı geçer çoğu zaman
yemek yaparken yemek malzemelerinden atıştırır açlığınızı yatıştırırsınız (reklam gibi oldu lan askdghas)
ayrıyetten pc başından 30 dk uzaklaşmış olursunuz
ayrıyetten 20 lira verceğiniz sağlıksız yemek yerine max 10 liralık malzeme ile "BEN YAPTIM VE DÜNYANIN EN GÜZEL YEMEĞİ LAN BU" diyebilme lüksünüz var. ayrıca arkadaşlarınızda varsa eve yemek yaptığınızda onların yediğini görmek baya keyif veren bişi bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

kanıt bolca.
o kadar üşengeç insanlarsınızki, şu pc başına oturduktan sonra, ne sınav, ne okul bi sürü işinizi erteleyebiliyosunuz.
çok örneğini gördüm. pc başındayken üşengeçlik katsayınız 100 ile çarpılıyo ve "off kim uğraşacak onunla şimdi ya" moduna giriyosunuz.
biraz kafanız olsa götünüzü kaldırmak o pc başından zor değil işte.
mesela sen şimdi burda oturmak yerine kalksaydın kendine 15 dk da güzel bi kahvaltı hazırlamıştın.
Sosyal ağlarda paylaş

Yemek yapmak BARİZ çok kolay. 1 kez idare eder bi lezzette yaparsınız, 2. sefer daha iyi olur. Ve kermit'in de dediği gibi "ben yaptım ve dünyanın en güzel yemeği" diyebilirsiniz.

Çok basit ve lezzetli yemekler var. Olay sadece üşengeçlikte bitiyor, söylenmiş zaten. 1 saat poponuzu internetten ayırsanız dünyanın sonu gelmez. Yemek yapmak eğlenceli bi iş zaten, emek verip yemek yemek süper (tu)

Dışarıda yediğiniz yemeklerin yağı bile iğrenç olur, dikkat edin. En iyisinin bile balçık gibidir yağı. Kimse sizin sağlığınızı düşünmez öyle, ay çocuk 20 liraya yemek yedi iyi yağdan yapayım ben bunu demez. Böyle böyle kanser olup gideceksiniz zaten. Hem fakir hem kanser, of..
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Marveloth said:

Kira elektrik su yol gibi masraflar ciktiktan sonra sana kalan para 600 lira ise pek de az degil bence.

Çok bile o masraflar çıktıktan sonra. Gidip alkol içicem diye her hafta bi şişe viski alıyorsanız, sigara varsa, ve hiç kendi paranızı kazanmamışsanız daha önce yetmez, o ayrı.

Bi kez 600 lira kazanın ömrünüzde 1 ay çalışıp, çarçur edebiliyor musunuz anlarsınız sdf

bi şuraya takıldım ben topik boyunca, çalıştım. hatta catering geyiğine günde 12 saati aştığı oldu çalışma süremin.günde 50-60-90 falan bişey veriyolardı. daha parayı kazanmadan harcadığım oluyodu lan. parayı insan kendi kazanınca daha güzel harcıyo ben onu anladım. barda alkol dağıtarak para kazanıp, başka barda alkole harcıyodum paramı bu kadar da gerizekalıyım fds.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi üşengeçlik demişsinizde bi kettle da su kaynatıp makarna koyup 20 dk sonra tabağa koyup yiyecek kadar üşengeçseniz yok artık diyorum :) 20 dk boyunca başında beklemiyorsunuz ki, bir yerden sonra otomatiğe bağlıyorsun zaten, ilk git koy, minifırın varsada ona at nugget tarzı şeyleri ona göre sıcaklığını ayarla normalde 200-250 derece 10-15 dk'dır sen yap onu 150-200 arası 20dk 'da pişsin. İlk git bunları hazırla, sonra 20dk sonra bir daha git mutfağa yemeğin hazır. Sana enerji olarak mutfak-oturma odası 10m olsun (10x2)x2=40 m ( yok yapmam o espriyi ) olarak kayıp olcaktır. Yapmayın etmeyin, sigara da içersiniz alkolde içersiniz o paraya yemekten kıstıkça, bizzat yapıyorum o bütçeyle bunları, siz de yapın.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

yüksek ihtimal yurtta kalıyosun
aylık yurt ücretini ailen ödüyor.
sana kalan 600 lira
zaten 7/24 pc başındasın. pek bi ortamın yok. kız arkadaşında yok. alkol 2 birayla göt olacak bi tiptesin orda yırttın. sigara içersen annen baban döver.
600 lira yeter.

HEHÜ

kermit said:

hergün dışardan yemek yemek aptallık zaten
bariz gerizekalılıktır.

:(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...