eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Oynayan var mı? Güzel oyun. Güzel bir rpg. oynayan varsa bişiler soracam. Archer Skillerini öğreten kim var yardım etsin lütfen... Bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Güzel görünüyor. Ben kaçırmışım bunu. İndiririm. edik: yeni çıkmış bu. 2008'de ilk oyunu çıkmış, ona bakmışım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 drakensang'ın bir tane daha oyunu var... Sıralama ney bilmiorum. bi foruma göre 6 oyunu var vs vs... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Oyun güzel ama hikaye içine çekemedi beni ya. "Bana ne korsanlardan, bana ne yaşlı cüce kehanetlerinden" dediğim oldu yani. Sunumu daha iyi olsaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Oynadıysan bana yerdım et... nerde bu arhcer trainer?!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Bir kaç video baktım da ingilizce sürümü yok mu bu oyunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 var ben oynadim bitirdim guzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 almancı rpglerine gothic 1-2 dışında alışamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 jonq said: Bir kaç video baktım da ingilizce sürümü yok mu bu oyunun ? İngilizcesi var. Revenant said: var ben oynadim bitirdim guzel oyun la gıcık o zaman sorumu yanıtlasana la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 unutmusum haci sorry aklima gelince yazicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 valla daha cok ilerlemedim ama ilk şehirdeki elfi dene, olmadı elf şehrini dene kesin biri öğretiodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ayreonun river of timeının hatrına bi bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 drakensang: the dark eye'ı oynadım ben fena değildi ama hikaye çok klasik (iyi adam seçilmiş kişidir kötü adamı döver falan filan). bi de oyun dark eye'larla ilgili değildi pek sanki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Oyun güzel ama auto cast olmaması ve follow distance gibi küçük detayları ayarlayamıyor olmamız hoş olmamış bu arada mage oynayacaksanız mutlaka insan olun ve summon skelitorcu olun derim ben elf mage oldum pişmanım ben yaptım siz yapmayın (fireball öğrenemiyor elf mageler ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 hmm animal summon sonunda gelen spirit bear'in da baya gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar