Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alkol Fiyatları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Migrostan kasa bira alınca baya ucuza geliyordu. Şimdi bayiilerde 50cl bira 3TL. Şimdi benim dolap biraz küçük her seferinde 4 bira koyabiliyorum. Toptan alırsam rafta dolaba sıra bekleyen biraların ömrü ne kadar olur? Birde migrostaki gibi şurda şurda şu alkol fiyatları baya iyi gibi önerilerde hoş olurdu =) Bir ara İçecek Market diye sırf içecek satan bir yer görmüştüm alkol acayip ucuzdu şimdi battı sanırım :D
Mesaj tarihi:
bomonti çıktığından beri, etrafta bulabildiin son kalan tüm tekel biralarini alabilirsin mesela. onlar baya ucuz oluyo. ayrica bira disarda bekletilir hiç sorun olmaz. agzi acilmadikça.
Mesaj tarihi:
Valla geçen gördüm bir tane ismini unuttum efsane geri döndü bu toprakların ilk birası falan diyordu. Alacaktım ama genelde bilmediğim bişeyi ne zaman alsam pişman oluyorum diye almadım.
Mesaj tarihi:
Aklıma gelmezmiydi sanıosun. Ankara öle değişikki binaya giriyon aşağı iniyon arkadaş :D Allahtan benim ev çok aşağıda deilde zemine sıfır ama balkon yok o dediğin olmuo o yuzden. Pencereye koyarsamda götürürler kahrolurum :D
Mesaj tarihi:
benim gibi bir skolseversen eğer
git bir dia sa'ya skol al 1.5 litrelik. 6-7 öyle bişiydi fiyatı galba.

skol süper bi bira bence ben çok seviyorum. 1.5 abartı olabilir ama 1 litreliği bence tam açıp dikmelik kafaya.
Mesaj tarihi:
Abi neyin kavgasını yapıyorsunuz, koy odanın birine bozulmaz birşey olmaz. Son kullanma tarihi 2-3 ay geçmiş biradanda bir şey olmaz, tadında bozulma olmaz alır içersin mis gibi. Ucuz bira nerde bana onu söyleyin ! :)

Ayrıca skol falan da almayın, vole vardı aynı paraya geliyor skolla hala varsa hem şişe bira hemde skoldan güzeldir, pet şişede biraya karşıyım, cam şişede olcak, tenekede de olmicak.
  • Yeni Oluştur...