Buddha Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Migrostan kasa bira alınca baya ucuza geliyordu. Şimdi bayiilerde 50cl bira 3TL. Şimdi benim dolap biraz küçük her seferinde 4 bira koyabiliyorum. Toptan alırsam rafta dolaba sıra bekleyen biraların ömrü ne kadar olur? Birde migrostaki gibi şurda şurda şu alkol fiyatları baya iyi gibi önerilerde hoş olurdu =) Bir ara İçecek Market diye sırf içecek satan bir yer görmüştüm alkol acayip ucuzdu şimdi battı sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 migrosta herhangi bir mamulun ucuz olma ihtimali yok ki. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bira ağzı açılmadığı sürece bozulmaz tezgahta bekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bomonti çıktığından beri, etrafta bulabildiin son kalan tüm tekel biralarini alabilirsin mesela. onlar baya ucuz oluyo. ayrica bira disarda bekletilir hiç sorun olmaz. agzi acilmadikça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ayrica tekel birasi deyip geçme (eğer içmediysen) bence tadi en güzel biradır kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 paspatur said: bira ağzı açılmadığı sürece bozulmaz tezgahta bekler son kullanma tarihini dikkate almakta fayda var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 tarihi geçen biranın tadını aldıktan sonra 1ay bira içemiyo insan ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Valla geçen gördüm bir tane ismini unuttum efsane geri döndü bu toprakların ilk birası falan diyordu. Alacaktım ama genelde bilmediğim bişeyi ne zaman alsam pişman oluyorum diye almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 hava soguk zaten balkona pencerye falan bi koseye atsan dısarda sıkıntı yasamazlar. biz yılbası aksamı dolap yerine bahcede soguttuyduk ahds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Aklıma gelmezmiydi sanıosun. Ankara öle değişikki binaya giriyon aşağı iniyon arkadaş :D Allahtan benim ev çok aşağıda deilde zemine sıfır ama balkon yok o dediğin olmuo o yuzden. Pencereye koyarsamda götürürler kahrolurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 benim gibi bir skolseversen eğer git bir dia sa'ya skol al 1.5 litrelik. 6-7 öyle bişiydi fiyatı galba. skol süper bi bira bence ben çok seviyorum. 1.5 abartı olabilir ama 1 litreliği bence tam açıp dikmelik kafaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Esh said: migrosta herhangi bir mamulun ucuz olma ihtimali yok ki. asdf +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ya hocam dışarıda beklet. içmeden bi kaç saat önce at dolaba soğusun işte. bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 BİM' de kasa bira indirimi var bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Sadece kasası satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 valla bizim burdaki bim satıyo ordakileri bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 abi.. yine mi bim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 metro grossmarket ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 gross işte adı üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 hububat fiyatları dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 et borsasına giricez biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 balkona koyun, kış değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 yahu adam balkon yok diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Abi neyin kavgasını yapıyorsunuz, koy odanın birine bozulmaz birşey olmaz. Son kullanma tarihi 2-3 ay geçmiş biradanda bir şey olmaz, tadında bozulma olmaz alır içersin mis gibi. Ucuz bira nerde bana onu söyleyin ! :) Ayrıca skol falan da almayın, vole vardı aynı paraya geliyor skolla hala varsa hem şişe bira hemde skoldan güzeldir, pet şişede biraya karşıyım, cam şişede olcak, tenekede de olmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 75cl marmara gold iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar