silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Arkadaşlar şimdi elimde Logitech - Cordless Desktop Wave kablosuz mouse ve klavyesi var.Şimdi bu ürünü ps3 e taktığımda ps menüsünde hem klavye hem mouse kullanabiliyorum fkaat oyunlara girdiğimde bağlantı kopuyor.Bu konuda bir bilgisi olan var mı tanıtım falan mı yapmak lazım acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 eger oyunlarda klavye mouse kullanabiliyor olsaydik zaten emin ol su anda herkez ps3 kullaniyor olurdu. 70-80 dolarlik adaptorlerle olabiliyor , arastirirsan bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Valla bilemem su an öyle olsaydı kım ne kullanırdı fakat Biraz araştırdım direk görüncede böyle acaba oyunda bunu kullanmanın bi yolu varmıdır merak ettim..Diğer türlü çok sıkıntı oluyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konsol oyunları zaten gamepad ile oynanmak için yapılmıyor mu? Yani temel olarak gamepad kullanmaya alışman gerekiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Tmmdır da abicim benim sorum o değil..Nerde şöyle bi konu açılsa altına hep aynı yorum.Bir soru sordum cevabını bilen yazarsa sevinirim..Diğer türlü neden niçin kullanıldığını biliyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 neyin cevabi, oyunlar gamepadle oynansin diye yapiliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 en bilen yazmış cevabını işte. daha ne tarz bşey bekliyosun. ayrıca ben de araştırdım benzer konuyu biraz ama klavye ve mousetan pcdeki performansı beklemememi söylediler ps oyunlarında. yalan iş yani o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 aquila said: neyin cevabi, oyunlar gamepadle oynansin diye yapiliyo? Sordugum sorunun cevabı..Bu kadar basit niye yapıldıgını bılıyoruz şaka gibi yorumlar yapmayın şurda yazmak için bişeyler yazmayın.. Aluriel Yazana teşekkürler bişey demedim ki zaten düzgün cevap verene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Cevabını aldığına göre ben de fikrimi belirttim konu hakkında. Kafana silah dayayıp gamepad ile oynayacaksın demiyorum zaten, sadece madem bir hata edip konsol almışsın, gamepad ile oynamaya alışmanı tavsiye ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 klavye mouse tribine giridkten sora nerde kıç yayıp lcd karşısında ps oynama keyfi gamepadle fps ye bir şans verin derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Sony vaiolarda remote play ve remote keyboard diye iki program var klavye, mouse bağlanıyor laptoptan wlan aracılığı ile. Performansını bilmiyorum ama. Kural olarak başka marka bilgisayardan çalışmasa da bu kadar istekliysen biraz araştır, belki cracki falanı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Oynanıyor klavye ve mouse ile PS3'te. http://www.youtube.com/watch?v=KewmKuyAZSE Kesin izlemeniz lazım, ben tatmin edici buldum sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ben üzücü buldum masa başında ps3 oynamayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Valla ben oynarım 2 türlüde. FPS oynayacağım zaman geçerim masa başına. Hatta şu yakında çıkacak olan HDMI 1.4 destekli 3D monitörlerden almak istiyorum kendime sırf masa için. Bir yandan PC'ye bağlicam, bir yandan PS3 ooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 oyunların bazıları desteklemiyo mouse ve klavye, sıkıntı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 güzel bir kablolu/kablosuz mouse/keyboard setiyle çok da güzel tv den ps3 oynanır yattığın yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 synthesizer said: oyunların bazıları desteklemiyo mouse ve klavye, sıkıntı orda Benim örneğini verdiğim sistem "mouse" değil zaten, mouse emulator. O yüzden her oyunda çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Evet güzel bi sistem şöyle güzel bir fiyata yakalayıp almak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ya oynanıyor her oyunda yalnız tepkime süreleri bazen can sıkabiliyor. Bazı oyunlarda o da ayarlandığından eş zamanlı oynayabilirsiniz ama çoğunluğunda bu yok. Gerçi millet artık tepkime süresine alışıp, deli gibi oynuyor. Gördüm birkaç tane öyle eleman :) analogla oynamak daha basit geliyor bana birde, mouse-klavye istesem pc'ye geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 frag fx yalan onun yerine sey alin XFPS rate up http://www.amazon.de/XFPS-RATEUP-Playstation-Tastatur-Adapter/dp/B0013WI4L6 normal klavye mouse baglaniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 http://www.xcm.cc/xfps_rateup_adapter_for_ps_3.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 İyiymiş bu ya alınabilir valla saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar