Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 Klavye Mouse yardım lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar şimdi elimde Logitech - Cordless Desktop Wave kablosuz mouse ve klavyesi var.Şimdi bu ürünü ps3 e taktığımda ps menüsünde hem klavye hem mouse kullanabiliyorum fkaat oyunlara girdiğimde bağlantı kopuyor.Bu konuda bir bilgisi olan var mı tanıtım falan mı yapmak lazım acaba ?
Mesaj tarihi:
eger oyunlarda klavye mouse kullanabiliyor olsaydik zaten emin ol su anda herkez ps3 kullaniyor olurdu.

70-80 dolarlik adaptorlerle olabiliyor , arastirirsan bulursun.
Mesaj tarihi:
Valla bilemem su an öyle olsaydı kım ne kullanırdı fakat Biraz araştırdım direk görüncede böyle acaba oyunda bunu kullanmanın bi yolu varmıdır merak ettim..Diğer türlü çok sıkıntı oluyo çünkü
Mesaj tarihi:
Tmmdır da abicim benim sorum o değil..Nerde şöyle bi konu açılsa altına hep aynı yorum.Bir soru sordum cevabını bilen yazarsa sevinirim..Diğer türlü neden niçin kullanıldığını biliyorum zaten
Mesaj tarihi:
en bilen yazmış cevabını işte. daha ne tarz bşey bekliyosun. ayrıca ben de araştırdım benzer konuyu biraz ama klavye ve mousetan pcdeki performansı beklemememi söylediler ps oyunlarında. yalan iş yani o
Mesaj tarihi:
aquila said:

neyin cevabi, oyunlar gamepadle oynansin diye yapiliyo?

Sordugum sorunun cevabı..Bu kadar basit niye yapıldıgını bılıyoruz şaka gibi yorumlar yapmayın şurda yazmak için bişeyler yazmayın..

Aluriel

Yazana teşekkürler bişey demedim ki zaten düzgün cevap verene
Mesaj tarihi:
Cevabını aldığına göre ben de fikrimi belirttim konu hakkında.
Kafana silah dayayıp gamepad ile oynayacaksın demiyorum zaten, sadece madem bir hata edip konsol almışsın, gamepad ile oynamaya alışmanı tavsiye ettim.
Mesaj tarihi:
klavye mouse tribine giridkten sora nerde kıç yayıp lcd karşısında ps oynama keyfi

gamepadle fps ye bir şans verin derim :)
Mesaj tarihi:
Sony vaiolarda remote play ve remote keyboard diye iki program var klavye, mouse bağlanıyor laptoptan wlan aracılığı ile. Performansını bilmiyorum ama. Kural olarak başka marka bilgisayardan çalışmasa da bu kadar istekliysen biraz araştır, belki cracki falanı vardır.
Mesaj tarihi:
Valla ben oynarım 2 türlüde. FPS oynayacağım zaman geçerim masa başına.

Hatta şu yakında çıkacak olan HDMI 1.4 destekli 3D monitörlerden almak istiyorum kendime sırf masa için. Bir yandan PC'ye bağlicam, bir yandan PS3 ooh.
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

oyunların bazıları desteklemiyo mouse ve klavye, sıkıntı orda

Benim örneğini verdiğim sistem "mouse" değil zaten, mouse emulator. O yüzden her oyunda çalışıyor.
Mesaj tarihi:
ya oynanıyor her oyunda yalnız tepkime süreleri bazen can sıkabiliyor.

Bazı oyunlarda o da ayarlandığından eş zamanlı oynayabilirsiniz ama çoğunluğunda bu yok.

Gerçi millet artık tepkime süresine alışıp, deli gibi oynuyor. Gördüm birkaç tane öyle eleman :)

analogla oynamak daha basit geliyor bana birde, mouse-klavye istesem pc'ye geçerim
  • Yeni Oluştur...