Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Bi şekilde sakinleşmem lazım hiçbir şeye zarar vermeden.Ne aile dinliyorum ne başka bişey, haksızlığa tahammülüm yok ve direk kim olursa olsun saldırıyorum yani baba falan da dinlemiyorum o an.Sonra pişman oluyorum falan.. Bu saatte nerden estiğine gelicek olursa yine bi olay oldu.Sokak kapısı kırık,odamın kapısının camı da kırık ve bi takım başka şeyler var... Bi şekilde bu gözümün döndüğü durumlarda sakinleşmem lazım çünkü pişman olucağım şeyler yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ergenlikten cikinca gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 doktora gidip reçete al,sakinleştirici hap vericektir sana,eczaneden temin edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Ergenlik boyutunu aşıyo abi, babadan falan güçlü olunca evin içinde unstoppable oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 mobilya tekmele, yastık ısır..sen en iyisi bir kum torbası al iki de eldiven. bak nasıl yumuşuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 adam imba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 tak kulaklığı abi son ses Epica-Estatic Fear-Haggard dinle. ben öyle yapıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bir şeyler yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bigun gozun dondugunde saglam bi dayak yersin, yerine dondururler gozunu, ondan sonra daha yerinden oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 kızlara çok seksi geliyo bu durum abi hiç bozma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Dartanian said: Ergenlik boyutunu aşıyo abi, babadan falan güçlü olunca evin içinde unstoppable oluyorum.ne la babanı mı dövücen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 nanik >sendeinanılmaziticigeliosun< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Abi o an gözüm dönüyo işte sakin bi şekilde çıkartamıyorum yok müzikle başka bişeyle falan olmuyo önümde ne varsa işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bu sorulara cevap ver: sinirlenince rengin dönüyor mu? yakın zamanda gamma radyasyonu aldınız mı? kendinize geldiğinizde sadece yırtık bi pantolon mu buluyorsunuz üstünüzde? yanıtlar evet ise HULKSUN OLM SEN yanıtlar hayır ise olm kendiliksiz misin? insan kendini kontrol edemez mi be? alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 dylanN said: nanik >sendeinanılmaziticigeliosun< çok mutsuzum lan öle böle deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 daha önce sinirlenip notebookunu duvara çarpan da sen miydin abi ? öyle de bi topik vardı yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Dartanian said: Abi o an gözüm dönüyo işte sakin bi şekilde çıkartamıyorum yok müzikle başka bişeyle falan olmuyo önümde ne varsa işte.Aynısı bende de var ben ana avrat sövüyorum biraz rahatlıyorum yoksa saldırıcam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Yok o ben değilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ölüceğini bilsen bile dalıyorsan bi problem var demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Temiz bi sopa ye geçer tolga, dasaaanın özenle ıslatılmış odunlarından birini ödünç alırım ben yardım lasım olursa ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 kapıyı çarp, ses yeterli gelmiyorsa avuç içini duvara çarp.. acı herşeyin ilacı. çivi çiviyi gevşetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ergen rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 http://www.psikofarma.info/wp-content/uploads/2009/07/lustral_ilaci_100mg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ben babamı camdan atmıştım, ondan sora bide dışarı çıkıp içeri geri atmıştım ilk baltamı da bundan sora aldım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 kaç baltan var totalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar