Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 o anlattığını yaptıysan eğer cidden sana laflar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/ayakkabi-dolabi.html bu nasil bisey yaa? cekmece mi, dolap mi? alla allaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 adam da nası küstüyse gelmedi geri bidaha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Niye gelmeyeyim, okuldan geleli bir saat oluyor. Kendime gülüyorum işte; sınavımdan çıktım, rahatladım zaten. İkinci sınavın stresinin başlamasına daha 6-7 saat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 o ihlas quartzlarin bazilarina su da ekleniyordu. gerge icin bir mindfuck daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 oha hem sulu hem pervaneli soba yuh yani bu kadarda saçmalık olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Abi "fail" olmuşsun bayağı :) , 2011'in altın küre ödülüne adaysın valla yeni bir "Samuray Panda" yada "Bira Böyle İçilir" çıkmadıkça :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 aquila said: http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/ayakkabi-dolabi.html bu nasil bisey yaa? cekmece mi, dolap mi? alla allaaaaa ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/si-sebili.html minik su sebili nedir abi ahahah bidon da onlardanmış hemi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 iyimiş. alırım bi tane odama ama ayı çok sinir bozucu vazgeçtim almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 kahverengiye boyasan o ayıyı, biraz da yontsan falan :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Kalorifer Suluğu Kalorifer suluk nedir biri bana anlatsın, bu nasıl bir ürün tasfiridir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 kaloriferin üstüne nem yapsın diye konuluyor onlar sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 su koyuyosun bunun içine. kalorifer peteğinin dilimlerinin arasına asıyorsun da. amacı nedir onu bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 odada nem olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Deathblade said: Abi "fail" olmuşsun bayağı :) , 2011'in altın küre ödülüne adaysın valla yeni bir "Samuray Panda" yada "Bira Böyle İçilir" çıkmadıkça :) bira boyle icilir ne ola ki? bir pati efsanesini mi kacirdim yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mum_Chamber said: Deathblade said: Abi "fail" olmuşsun bayağı :) , 2011'in altın küre ödülüne adaysın valla yeni bir "Samuray Panda" yada "Bira Böyle İçilir" çıkmadıkça :) bira boyle icilir ne ola ki? bir pati efsanesini mi kacirdim yoksa http://forum.paticik.com/read.php?73,5173152,page=1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 hmm biliyordum onu. adli vakalarin hepsini moderasyon bolumundeki dedikodulardan takip ediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 lol adli vaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 GERGE (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 epic topicmiş anırarak güldüm :D BonePART said: hunty said: O degilde ben bunun tersini yapmaya calismistim o epic fail oldu. Derin dondurucunun icine kovayla su koydum. suyun icine akvaryum icin olan su pompalarindan yerlestirdim.Akvaryum hortumu genisleginde bakir boruyla, vantilatorun on yuzunu sipral sekilde tamamen kapladim. Kovadan suyu alip vantilatorun havayi ufledigi yuzey boyunca sipral dolanip kovaya geri donuyordu. Ama hic sogutmadi. Sadece kovadaki suyun donmasini engelledim. o kadar urasmana gerek yoktu ki herhangi bi buz satan yeren kalip buz al bole baya buyuk oluyo onlar bi fanin arkasina koy oda isisina bagli oalrak bi gun gider bakın bi de şöyle bişi var: http://www.ufovantilator.com/ufo-vantilator-pervaneli.html bi yandan su buharı verirken bi yandan hava üflüyor. lakin bi poha yaramıyor sakın satın almayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 FAKIN MEGNITS!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Deathblade said: Kalorifer Suluğu Kalorifer suluk nedir biri bana anlatsın, bu nasıl bir ürün tasfiridir :) şahane bişi o, dedemlerde vardı. sanırım odayı nemlendirmek için kullanıyorlar, su buharlaşsın oda daha iyi ısınsın hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 abi o sart kaloriferli evlerde hava kuruyunca burnunuz otmeye basliyor ya, onu engelliyor. fiyink fuyunk sesler cikarmiyorsunuz bide gece yatarken kaloriferi acik birakiyorsaniz, sabah kalktiginizda burnunuza ailen kacmis gibi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar