xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Ben ofisten çıkıp atölyeye geciyorum, akşama katılırım tekrar. FML. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 dallama istemiyosn gitme atölyeye, zorlamı gönderiyolar, fml mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Hakaret etmeden devam lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ama hak ediyo öretmenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 xunn said: Ve Screwy benim gerçek hayatta çok sevdigim bir arkadasım. sen de benim cok sevdgim bi arkadasımsın /brofist /manlytears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 gözümde serhat ve ahmeti koşarak birbirlerine sarıldıklarını ve "ULAN BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM" diye hıçkıra hıçkıra ağladıklarını canlandırdım niyeyse gerçekten kafayı sıyırıyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 DK HERO CLASS 1900 mmr'da oynuyorduk patchden önce sRMP ile ki priest hayatında ilk kez shadow. DK gelince tam dram oluyor yahu. adam daha gelirken ams açık koşuyor. neden 45 sec cd / 7 sec duration lol. Adam HERO CLASS. geçtiği yollar desecration, dalaranda falan gelirse sürekli snare, ota boka chains atar. yok böyle bir class cidden. şimdi yeni talentta geldi adam cripplingimi yemiyor, yer desecration dümdüz priestime koşuyor. step kidney yapıyorum LOLOOLOLOL diye ibf açıp devam ediyor tam bir dram. peti stun eder, coi atar, grip çeker böyle salak bi dizayn yok hacı. insanın sinirine dokunan o adamdan daha fazla kasmana rağmen yetemiyosun. fear üstüne sap atıyorsun healerına 20 kusur saniye healerı cc'de. vur vur vur aç lichborne u dc spam, bi de yeni glyph vermişler %15 heallıyo tek strikela... koymadan edemicem http://www.youtube.com/watch?v=DJI01lQHbxk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Abi sizin oynadığınız class çok dengeli ve skill istiyor, başkalarının oynadığı classlar OP ve faceroll. PvP'de durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Abi ben de dk oynadım, alt charım da var dk. bu kadar aptal bir class olamaz ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 wastyrx said: samaella said: Sığır gibi önüme gelen vurucam diyosan > warrior seviyorum classımı yahu :D bende bu kafadaki warriorları seviyorum çabık ölüyorlar ^_^ eveet :D warrior demek heyecan demek, öyle survival oynamayacan. Dalacan aralarına verecen ayarı ölecen sonra rahatlayacan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 S-H said: yeni meta/ench recipelerini düşürebilen var mı ?bizim realmde henüz kimsede yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 dunemaul da bir elemana meta düştü 54str %3 crit (türk) . hc dungeon dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Dunemaul'da birine bir şey düştüyse %85 ihtimalle falan Türk'e düşüyor zaten bildiğim kadarıyla sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ben dün 5.5 saat civarı farmladım düşmedi random hc den düştü jc olmayan bi it aldı agilty olanını. ondan sonra 3 hc 1 trash run yaptım düşmedi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 (yine) dunemaulda birine 54 agility + %3 increased crit damage düşmüş, 1kya satıyo hayvan tek gemi. haftasonuna iner o 200gye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 %3 incrase crit dmg ne işe yarıyo cidden çok merak ediyorum. Mesela o gem yerine stamina tank gemi taksan dps ne farkedece acep. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Zeppelin said: ilk target olarak ferala dalmayı dene, healerı ccleyebiliyosan 6-7 saniyede yatırıyosun ferali. :/. 6 7 saniye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 erşan kuneri bakışıyla patch ; warlock shamana , dk warriora , warrior huntera .. mage hepsine ..sonra hepsi ferale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 suleymanbey said: sonra hepsi ferale. ahah durum aynen boyle su anda BGde cok zevkli feral dovmek orumcek root ceker trap root ceker cillop gibi gecinip gidiyoruz artik yalniz boomkin baya guzel olmus sanirim en azindan hunteri zorluyor ibneler iyi gearliysa olduruyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 4.1 patch içinde söylentiler çıkmış ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 said: en azindan hunteri zorluyor ibneler iyi gearliysa olduruyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Cuce said: dallama istemiyosn gitme atölyeye, zorlamı gönderiyolar, fml mış Sen her sabah 6da uyan, 2.5 saatte ofise var, ofiste öglene kadar milyon derdi hallet, 1de çık atölyeye git, 6 saat orada çiz, 2.5 saatte eve gel 21:00, sonra konusuruz tembel teneke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Küçük bir tavsiyeye ihtyiacım var. 85 mage ve DK'm var sinirlerimi fazla bozmadan hangisiyle oynayabilirim bu patchten sonra. Patchten önce magele feral druid hariç fazla bir sorun yaşamıyordum, sanırım onlar da artık sorun olmaktan çıkmış. Hangisini tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 DK varmis iste. Ben bile biliyorum DK ile oynaman gerektigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 shadow priest <3, sonunda yine zevk alıyorum yaa.. sp rogue yine iş yapıyo hafiften. DK'lara karşı oyun kazanabiliyoruz hatta.. 2.0 ratio ile oynuyoruz şimdilik 40 maç falan oldu gayet zevkli:) bi de arms bi kere geldi hiçbişey yapamadılar, gelen tüm warriorlar artık fury, baya sağlam çakıyo furyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar