Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.0.6 minor balance patch

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

DK HERO CLASS

1900 mmr'da oynuyorduk patchden önce sRMP ile ki priest hayatında ilk kez shadow.

DK gelince tam dram oluyor yahu. adam daha gelirken ams açık koşuyor. neden 45 sec cd / 7 sec duration lol. Adam HERO CLASS. geçtiği yollar desecration, dalaranda falan gelirse sürekli snare, ota boka chains atar. yok böyle bir class cidden. şimdi yeni talentta geldi adam cripplingimi yemiyor, yer desecration dümdüz priestime koşuyor. step kidney yapıyorum LOLOOLOLOL diye ibf açıp devam ediyor tam bir dram. peti stun eder, coi atar, grip çeker böyle salak bi dizayn yok hacı.

insanın sinirine dokunan o adamdan daha fazla kasmana rağmen yetemiyosun. fear üstüne sap atıyorsun healerına 20 kusur saniye healerı cc'de. vur vur vur aç lichborne u dc spam, bi de yeni glyph vermişler %15 heallıyo tek strikela...

koymadan edemicem

http://www.youtube.com/watch?v=DJI01lQHbxk
Sosyal ağlarda paylaş

Küçük bir tavsiyeye ihtyiacım var. 85 mage ve DK'm var sinirlerimi fazla bozmadan hangisiyle oynayabilirim bu patchten sonra. Patchten önce magele feral druid hariç fazla bir sorun yaşamıyordum, sanırım onlar da artık sorun olmaktan çıkmış. Hangisini tavsiye edersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

shadow priest <3, sonunda yine zevk alıyorum yaa.. sp rogue yine iş yapıyo hafiften. DK'lara karşı oyun kazanabiliyoruz hatta..
2.0 ratio ile oynuyoruz şimdilik 40 maç falan oldu gayet zevkli:)

bi de arms bi kere geldi hiçbişey yapamadılar, gelen tüm warriorlar artık fury, baya sağlam çakıyo furyler..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...