Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.0.6 minor balance patch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gözümde serhat ve ahmeti koşarak birbirlerine sarıldıklarını ve
"ULAN BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM" diye hıçkıra hıçkıra ağladıklarını canlandırdım niyeyse
gerçekten kafayı sıyırıyorum galiba.
Mesaj tarihi:
DK HERO CLASS

1900 mmr'da oynuyorduk patchden önce sRMP ile ki priest hayatında ilk kez shadow.

DK gelince tam dram oluyor yahu. adam daha gelirken ams açık koşuyor. neden 45 sec cd / 7 sec duration lol. Adam HERO CLASS. geçtiği yollar desecration, dalaranda falan gelirse sürekli snare, ota boka chains atar. yok böyle bir class cidden. şimdi yeni talentta geldi adam cripplingimi yemiyor, yer desecration dümdüz priestime koşuyor. step kidney yapıyorum LOLOOLOLOL diye ibf açıp devam ediyor tam bir dram. peti stun eder, coi atar, grip çeker böyle salak bi dizayn yok hacı.

insanın sinirine dokunan o adamdan daha fazla kasmana rağmen yetemiyosun. fear üstüne sap atıyorsun healerına 20 kusur saniye healerı cc'de. vur vur vur aç lichborne u dc spam, bi de yeni glyph vermişler %15 heallıyo tek strikela...

koymadan edemicem

http://www.youtube.com/watch?v=DJI01lQHbxk
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

samaella said:

Sığır gibi önüme gelen vurucam diyosan > warrior

seviyorum classımı yahu :D

bende bu kafadaki warriorları seviyorum çabık ölüyorlar ^_^

eveet :D warrior demek heyecan demek, öyle survival oynamayacan. Dalacan aralarına verecen ayarı ölecen sonra rahatlayacan :D
Mesaj tarihi:
ben dün 5.5 saat civarı farmladım düşmedi random hc den düştü jc olmayan bi it aldı agilty olanını.
ondan sonra 3 hc 1 trash run yaptım düşmedi hiç.
Mesaj tarihi:
suleymanbey said:

sonra hepsi ferale.

ahah durum aynen boyle su anda BGde cok zevkli feral dovmek
orumcek root ceker trap root ceker cillop gibi gecinip gidiyoruz artik

yalniz boomkin baya guzel olmus sanirim
en azindan hunteri zorluyor ibneler iyi gearliysa olduruyor falan
Mesaj tarihi:
Cuce said:

dallama istemiyosn gitme atölyeye, zorlamı gönderiyolar, fml mış

Sen her sabah 6da uyan, 2.5 saatte ofise var, ofiste öglene kadar milyon derdi hallet, 1de çık atölyeye git, 6 saat orada çiz, 2.5 saatte eve gel 21:00, sonra konusuruz tembel teneke.
Mesaj tarihi:
Küçük bir tavsiyeye ihtyiacım var. 85 mage ve DK'm var sinirlerimi fazla bozmadan hangisiyle oynayabilirim bu patchten sonra. Patchten önce magele feral druid hariç fazla bir sorun yaşamıyordum, sanırım onlar da artık sorun olmaktan çıkmış. Hangisini tavsiye edersiniz?
Mesaj tarihi:
shadow priest <3, sonunda yine zevk alıyorum yaa.. sp rogue yine iş yapıyo hafiften. DK'lara karşı oyun kazanabiliyoruz hatta..
2.0 ratio ile oynuyoruz şimdilik 40 maç falan oldu gayet zevkli:)

bi de arms bi kere geldi hiçbişey yapamadılar, gelen tüm warriorlar artık fury, baya sağlam çakıyo furyler..
  • Yeni Oluştur...