Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 druidle ilgili haklı olduğunuz noktalar var, iyi güzel kabul. ama serhatın dediğine ilave olarak şu soruyu sorayım size; şu an oyunda "tamam abi, x y z özelliklerinden dolayı ben pvpde feral druid oynarım" demenize sebep olarak kaç tane feral utilitysi kaldı? seneler sonra 2v2 ve 3v3 ladderlarında top50de feral görür olmuştuk, haftaya izleyin şimdi. iddiaya girerim gelecek haftanın listesinde top100de max 3 tane feral görüceksiniz. nerf lazımdı kabul ama bir specin işlevini tamamen kaldırmak ayrı bi hadise. adamların hakkaten elinin ayarı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 xunn said: Druid'lerin nerf öncesi benim classımı direk oyundan cıkarmalarıydı dert, artık yok, aglamayın diyorum. Mesaj bu, anlaşılsın artık. Serhatın tanıdıgı feraller glad alamadıysa kimse alamamıştır, benim tanıdıgm tonla adam aldı glad feralle daha önceki sezonlarda. En güzeli, kaç tane fire olarak glad alan gördünüz onu anlamıyorum, 3 spec'i de glad olabilen tek class druid'e hosgeldiniz. Artık bitti, yok öyle benim cooldownlı her skillimi ignorelamak. Yiyeceksin evladım o novayı, otur içinde, healerın armut toplamasın bizim healerımız gibi dispellesin. Oyun oynayın oyun.wotlk da baya keyif amaclı oynadıgım icin bunun cevabı cok basit.. dk+ druidimle yaklasık 1000 oyun falan oynamıstım wotlk zamanı.. gordugum feral druid sayısı 20, moonkin sayısı da 10 falandı.. wotlk daki 3 sezon boyunca viablitysi direk 0 dı bu iki specin.. ikinci olarak melee dps,caster dps,healer olan bi classla caster dps olan bi class ı karsılastırıp spec sayısına laf etmenden artık laf edebilcek baska bi yerin kalmadıgını goruyorum buralara saldırıyosun.. kendinde biliyosun overnerf oldugunu ama keyif alıyosun surda tartısmaktan laf sokusmaktan ondan burda lafımı kesip topice bi daha bakmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Densiz said: @wastyrx ne yapıyosun sen ya? xun un haksız olduğunu düşünebiliyormusun. 2vs top listde 50 takımın içinde 17 tane mage var. Sizde sorun var diyor :P. Kendinde olabileceğini (olabileceğini dedim, olduğunu demedim) düşünmüyor hiç. Tereddütsüz "sizde sorun var nokta" Abi şimdi yanlış anlama da, ben xunnla tartışmıyorum. Ben rofla ilgili bi durumu anlatıyorum. Size hiç olmadımı lan Allahsızlar diye büyük harflerle yazıcam az sonra hatta :P rasmon bu arada belki 0.2 saniye delayim vardır ama bu yeterli deil bence roftan kaçamamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 nomsaR said: yancılık gibi düşünülmesin de, 2vs öleli çok oluyo ama :/ tamamdır. 3vs kalabalık diye yazmamıştım. oradadda 23 tane var. @wastyrx farkettim senin tartışmadığınıda, o tartışıyormuş gibi cevap verince bende "ne diyosa haklıdır uzatma" demek istedim. Rofla ilgili söylediğin şeyde oluyor. Atılır atılmaz, sprint ile çıktım 3-4 yard ilerisinde dondum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Zeppelin said: nerf lazımdı kabul ama bir specin işlevini tamamen kaldırmak ayrı bi hadise. adamların hakkaten elinin ayarı yok. Buna katılmayan yoktur heralde ama blizzin genel nerf mantığı classı HADIM etmektir :) Sonrasında forumlardaki olaylara göre bence yeniden şekillenir druidler. Bence şikayetleri ergün offical forumlarda trolletmeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bende yazayım diyecektim birşeyler ama insanların dertlerini görünce bu ligin bile dışında kaldığımı anladım. Benim için en hayırlı yol gidip atlamak biryerden :D Lan ben napayım benim spec'i 6 yıl önce bi zikmeye başladı billz hala durmadı nasıl bir bel varsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Hala vuruyor, hala snare yemiyor, hala cyclone'u var, hala nukelanamıyor. Niye oynamayasın ki? Godmode'ı kıstılar durum bu. Densiz said: @wastyrx ne yapıyosun sen ya? xun un haksız olduğunu düşünebiliyormusun. 2vs top listde 50 takımın içinde 17 tane mage var. Sizde sorun var diyor :P. Kendinde olabileceğini (olabileceğini dedim, olduğunu demedim) düşünmüyor hiç. Tereddütsüz "sizde sorun var nokta" Abi artık her zaman haklı oldugumun bir kamu gerçegi olarak kabul edilmiş olması lazım. Ayrıca, 2v2 lol. 7 sezon her 2 takımdan 1nde druid var, 50'de 17 tane mage olmuş bracket ölmüş zırlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 samaella said: Zeppelin said: nerf lazımdı kabul ama bir specin işlevini tamamen kaldırmak ayrı bi hadise. adamların hakkaten elinin ayarı yok. Buna katılmayan yoktur heralde ama blizzin genel nerf mantığı classı HADIM etmektir :) Sonrasında forumlardaki olaylara göre bence yeniden şekillenir druidler. Bence şikayetleri ergün offical forumlarda trolletmeniz lazım.dayanamadım bak sunu gordum.. var iste olay orda overnerf olmadıgını iddaa edenlerle kavga ediyoruz zaten genel olarak.. suan itin gotu cok uygun oldu diyenler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Zeppelin said: druidle ilgili haklı olduğunuz noktalar var, iyi güzel kabul. ama serhatın dediğine ilave olarak şu soruyu sorayım size; şu an oyunda "tamam abi, x y z özelliklerinden dolayı ben pvpde feral druid oynarım" demenize sebep olarak kaç tane feral utilitysi kaldı? abi combat rog kaç senedir arenalardan uzak? bi de öyle düşünün. oyun zaten her classa her specle oyun oynatma mantığında değil biliyosunuz. resto oynacaksın yani. biz değil blizz böyle yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 screwy said: xunn said: Druid'lerin nerf öncesi benim classımı direk oyundan cıkarmalarıydı dert, artık yok, aglamayın diyorum. Mesaj bu, anlaşılsın artık. Serhatın tanıdıgı feraller glad alamadıysa kimse alamamıştır, benim tanıdıgm tonla adam aldı glad feralle daha önceki sezonlarda. En güzeli, kaç tane fire olarak glad alan gördünüz onu anlamıyorum, 3 spec'i de glad olabilen tek class druid'e hosgeldiniz. Artık bitti, yok öyle benim cooldownlı her skillimi ignorelamak. Yiyeceksin evladım o novayı, otur içinde, healerın armut toplamasın bizim healerımız gibi dispellesin. Oyun oynayın oyun.wotlk da baya keyif amaclı oynadıgım icin bunun cevabı cok basit.. dk+ druidimle yaklasık 1000 oyun falan oynamıstım wotlk zamanı.. gordugum feral druid sayısı 20, moonkin sayısı da 10 falandı.. wotlk daki 3 sezon boyunca viablitysi direk 0 dı bu iki specin.. ikinci olarak melee dps,caster dps,healer olan bi classla caster dps olan bi class ı karsılastırıp spec sayısına laf etmenden artık laf edebilcek baska bi yerin kalmadıgını goruyorum buralara saldırıyosun.. kendinde biliyosun overnerf oldugunu ama keyif alıyosun surda tartısmaktan laf sokusmaktan ondan burda lafımı kesip topice bi daha bakmıyorum İnan keyif almıyorum tartışmaktan şu an. Tamam belki alıyorum. Ama haklıyım bro. 3 spec'in de süper viable olacak diye birşey yok, druidin girdigi yer itin götü gerçekten değil. Hala gayet misler gibi oynanır. Bak yazıyorum, yine top 50de dünya kadar olacak. Yani sana mantıklı geliyor muydu gerçekten root kaldırması? Dispellenemiyor olsa haklısın da, kolay be abi. Healerın bi global vericek, bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 xunn said: Hala vuruyor, hala snare yemiyor, hala cyclone'u var, hala nukelanamıyor. Niye oynamayasın ki? Godmode'ı kıstılar durum bu. - 7 sezon her 2 takımdan 1nde druid var, 50'de 17 tane mage olmuş bracket ölmüş zırlanıyor. abi madem godmodeduk da seni oynadığın class top50de 17 takımda mevcutken benim oynadığım class/specten niye 10dan az var? hangimiz op.uz bu durumda? 7 sezon her 2 takımdan birinde druid var derken restolardan bahsediyor olsan gerek. ayrıca, artık vuramıyoruz, çünkü snare yiyoruz, her zaman nuklenebiliyoduk (buna tüm ferallar katılacaktır). ilk target olarak ferala dalmayı dene, healerı ccleyebiliyosan 6-7 saniyede yatırıyosun ferali. 3100 resilienceım var, üstümde 2 dps varken illaki ayı + cooldown açıyosun. ki bırak bu olsun bari, her classın survivala dayalı bi iki skilli varken bizdekilere çamur atma lütfen. cyclonea da dokunmasınlar, uçurtmaları vurmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 nomsaR said: Zeppelin said: druidle ilgili haklı olduğunuz noktalar var, iyi güzel kabul. ama serhatın dediğine ilave olarak şu soruyu sorayım size; şu an oyunda "tamam abi, x y z özelliklerinden dolayı ben pvpde feral druid oynarım" demenize sebep olarak kaç tane feral utilitysi kaldı? abi combat rog kaç senedir arenalardan uzak? bi de öyle düşünün. oyun zaten her classa her specle oyun oynatma mantığında değil biliyosunuz. resto oynacaksın yani. biz değil blizz böyle yapıyo.abi senin combat rouge arenada oynıyamıyo olmanla bizim feral oynayamıycak olmamız arasındaki fark cok farklı.. ya ben seviyorum kedimi melee dps oynamayı.. senin eviscrate mi ambush mu atıyo olman ile benim mangle atmam ile starsurge cast etmem arasındaki fark ı bi dusun.. ayrıca ben senin gelip combat rogue da oynansın demene de laf etmem.. oynansın.. ama gelip benim bu specim oynanmıyo onun icin sende oynayama demek butthurtlugun dik alasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 @Zep Bir, 2v2 ciddiye alınan, mekaniklere dahil bir setup değil. İki, said: 6-7 saniyede ben roguemla healerı ölmüş druid'e 30 saniye abandıgımı bilirim, geç bunu direk bence sen. Üç, benim cast timelı, interruptlanan, dispellenen büyüm sen niye insant, undispellable, ve attıgın target'a heal'ı kapatan şeklinde atıyosun ki? Naga please be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bi kere 3 spec muhabbeti bitsin moonkin 5v5 dısında total islevsiz bi spec.. moonkin i bul gir ölsün üzerinden yok edebildigin bi specin viabiltysi konusulmasın bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bu sezon öldü, ondan önce çok canlar yakıldı olm 3v3 spellcleave diye. Ya genelde tek spec pvp, 1 spec semi ölü, digeri pve'dir. Bu kural druid ve sham hybrid oldugu için onlara apply olmadı ok da, konu zaten imba olması viable olmasına aglanmaz bi classın. Olsun tabi ne güzel işte. Ama abartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 screwy said: abi senin combat rouge arenada oynıyamıyo olmanla bizim feral oynayamıycak olmamız arasındaki fark cok farklı.. ya ben seviyorum kedimi melee dps oynamayı.. senin eviscrate mi ambush mu atıyo olman ile benim mangle atmam ile starsurge cast etmem arasındaki fark ı bi dusun.. ayrıca ben senin gelip combat rogue da oynansın demene de laf etmem.. oynansın.. ama gelip benim bu specim oynanmıyo onun icin sende oynayama demek butthurtlugun dik alasıdır e abi oynansın combatla istiyorum ben de hafif ranger havalarında dps yapayım, bok çuvalı gibi ölmeden armor bufflı falan vurayım. ama yok yani olmadı hiç bugüne kadar. oyunda zaten belirli bi mantık var blizz'in bile kabul ettiği bi mantık sizler onu algılamak istemiyosunuz. Healer seçenekleri: Cast etmek istemiyorsan > druid Cast edicem diyosan > shaman Azcık da dps yaparım ama kolay ölmeyi göze alırım diyosan > priest Ben pvede main tank healledikten sonra biraz da arena yapayım diyosan > holy pala Dps seçenekleri: Ben bok çuvalı gibi ölücem ama cc li falan ninja gibi oynamak istiyorum > rogue Sığır gibi önüme gelen vurucam diyosan > warrior Hem dotlamalı falan hem de melee vurucam diyosan > dk Ben uzaktan pıt pıt diyosan > hunter Caster dps: burs yapan caster oynıycam ben ama bok çuvalı gibi ölebilirim > mage az biraz tanklıycam herkesi dotlıycam > lock geri kalan moonkindir, retridir, enchadır, feraldır zaten arena mantığı olarak Blizzin sisteme pek dahil etmediği specler. işte hepsini dahil edeyim derken de eline yüzüne bulaştırdığı şeyleri nerflemekte çözüm buluyo. niye hala butthurt diyosun onu anlamadım? git forumlarda flame aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kısacası resto druid haricinde diğer specleri kullananlar arenaya girmesin diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Sığır gibi önüme gelen vurucam diyosan > warrior seviyorum classımı yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 moonkin in spellcleave i gene gucsuzdu cunku mooonkin cok hızlı ölüyodu bu kadar basit abi.. ve cleave abilitysini -starfall- stunla yok edebiliyodun.. loss of control de direk kapanır starfall.. bu ayrı bi muhabbet.. feral in burstlenmesini gunese de cok kanıtladım.. kendisine vururken bir anda bana donen dpslerin nası 2 3 gcd de defensive e surukledigini gordu kac kez.. sen yanına bi feral alıp oyna bakalım ozaman ilk sen mi burstleniyosun kim burstleniyo gor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 neyse umarım tüm classlar denge içinde oynayabilir bigün. /peace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 samaella said: Sığır gibi önüme gelen vurucam diyosan > warrior seviyorum classımı yahu :D bende bu kafadaki warriorları seviyorum çabık ölüyorlar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 said: kendisine vururken bir anda bana donen dpslerin nası 2 3 gcd de defensive e surukledigini gordu kac kez Burada outplayed olmuşsunuz. Güzel swapla CD patlatmak iyi oyun işaretidir. Adamların arada 5 saniye bana dönüp block patlatıp kesmesine kızarken gördünüz mü beni burada? Ve Screwy benim gerçek hayatta çok sevdigim bir arkadasım, biliyorum 2 dakka eline rogue alıp arenaya girsin, druidle baktıgı şeylerin 10 katını görsün, awareness olarak, anlar ne demek istedigimi. Tasasız class druid. Biraz tasa geldi işte. "Eyvah rootdayım, dispel lazım" bundan önce adamlara skype falan gereksiz, her haltı kendileri zaten hallediyor, takım oyunu adına birşey yok, koordinasyona gerek yok. Vuruyo mu? Vuruyo. Proc mu geldi? CC. Tatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 screwy said: ama gelip benim bu specim OYNANMIYO onun icin sende OYNAYAMA demek butthurtlugun dik alasıdır bu cumlenin onemli olan 2 kelimesini boldladım yani artık hala kendi uzerine alınıyosan bi sorun war demektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 xunn said: said: kendisine vururken bir anda bana donen dpslerin nası 2 3 gcd de defensive e surukledigini gordu kac kez Burada outplayed olmuşsunuz. Güzel swapla CD patlatmak iyi oyun işaretidir. Adamların arada 5 saniye bana dönüp block patlatıp kesmesine kızarken gördünüz mü beni burada?hayır damage yemiyo diyosun ona cevap olarak bunu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar