xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 said: ring of frosta ağlamak yersizmiydi anlamadım? Evet evladım, patch gelene kadar herkes nasıl basa cıkılacagını ögrendi, 2 hafta geri sar gerzekler içinde kalırsan donmayacagını bile anlamıyordu. Şimdi herkes kacabiliyor, herkes üstünden atlıyor falan, oturdu skill yerine. Arkadasların aksine ben avoidable skilleri seviyorum, güzel. Ama şu an cocuk oyuncagı oldu birden rof. lafım 2200+ oyunlara tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 xunn said: Densiz said: Roota girmeliler bencede. Ama 80-85 skilleri çok dandik druidin. Onların değiştirilmesi lazım. Cloak-vanish tarzı birşeyler lazım 1dk cd li. Ha oldu ben de istiyorum 5 sn physical immunity. Bana ne. ice block kullanmayı dene. Temiz skill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Immunity =/= freecast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 xunn said: said: ring of frosta ağlamak yersizmiydi anlamadım? Evet evladım, patch gelene kadar herkes nasıl basa cıkılacagını ögrendi, 2 hafta geri sar gerzekler içinde kalırsan donmayacagını bile anlamıyordu. Şimdi herkes kacabiliyor, herkes üstünden atlıyor falan, oturdu skill yerine. Arkadasların aksine ben avoidable skilleri seviyorum, güzel. Ama şu an cocuk oyuncagı oldu birden rof. lafım 2200+ oyunlara tabi. abi avoidable diosun da atıyorlar yere priest ve rogue olarak racial kullanıp zıplıyoruz kodumunun ringinin dışında frost oluyoruz? ve yere konup az bişi hareket ettikten sonra.. Havada kalsak eyvallak zıpladığımız noktada saysın bizi ama konup yürüdüğümüzde bile donuyoruz ve çok saçma bu O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 agladıgın seylerle bu sezondan bi onceki arasında sadece 3 sey degismis.. bir damage bi instant root glyph i bi de interrupt.. bunun dısında feralde bir degisiklik yok hep roottan cıkıyodu hep fear immunitysi wardı.. hep instant cyclone u wardı.. ulan bunlar varken benim tanıdıgım hic bi feral glad almadı boyle gule oynaya oynayan feral yoktu.. viable yapıcak damage i eklediler.. onu da geri aldılar zaten.. bundan onceki 7 sezonda viable olamayan ferallerin bi de ustune geri kalan utilitylerini topladılar..ee ne oldu bi interrupt eklendi bu kadar.. helal zaten feralin arenada viable olmasını onleyen tek sey interrupttı zaten artık o var akarız.. hala AMA RESTO 2 TUSLA GLAD OLUYODU KAC SEZONDUR.. BANA NE? burda restoyu konusmuyorum resto hala roottan cıkıyo hala cok guclu hala cast bile atmıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Neyse abi, sende o kadar root efektleriyle cast yapamıyorsan, diğer sınıflara yazık. xun Ayrıca ortamı germek istemem ama, evladım, gerzek vs. saçma sapan konuşmazsan sevinirim. Patchi ben çıkartmadım. 2 mizde kendi doğrularımızı yazıyoruz. Hakaret veya aşağılama yapmadanda konuşabilirsin. Adam saymasan bile karşındakini, bunu ona hissettirmene gerek yok. Efendi efendi konuşman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 beyler sakin nerflenmeye geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 nerfle bizi kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 abi ortasında duracaksın ona göre pozisyon, başlarda biz de çok zorlanıyoduk ama rof açılınca tek sorun kimin bu? demek. onun dışında sıkıntı yok. zaten rog shs oynuyosa vız geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Ben cast edemiyorum demedim ki dahi misiniz evladım, benim class'ım gayet Fine şu an. Druid'lerin nerf öncesi benim classımı direk oyundan cıkarmalarıydı dert, artık yok, aglamayın diyorum. Mesaj bu, anlaşılsın artık. Serhatın tanıdıgı feraller glad alamadıysa kimse alamamıştır, benim tanıdıgm tonla adam aldı glad feralle daha önceki sezonlarda. En güzeli, kaç tane fire olarak glad alan gördünüz onu anlamıyorum, 3 spec'i de glad olabilen tek class druid'e hosgeldiniz. Artık bitti, yok öyle benim cooldownlı her skillimi ignorelamak. Yiyeceksin evladım o novayı, otur içinde, healerın armut toplamasın bizim healerımız gibi dispellesin. Oyun oynayın oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 en son arena wotlk de yaptıydım nefret ettiğim classların başında resto druid ve frost mage vardı (warriorum bu arada). Charge+harmsting ... kedi ol kaç... intercept+harmsting... rootla kaç... cyclone la kaç. Kaç oğlu kaç. O günden sonra zaten girmedim arenaya falan sinir hastası olduydum. Daha eskiden priest ile oynarken bunun üzerine dotlarda siliniyordu üzerinden form değiştirince (yıl m.ö 1280) Druidin dmgını falan bilmem ama survival olarak nerflenmesi çok geç kalınmış bir class. Darısı DK nın başına diyorum ama zor gözüküyor hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 nomsaR said: abi ortasında duracaksın ona göre pozisyon, başlarda biz de çok zorlanıyoduk ama rof açılınca tek sorun kimin bu? demek. onun dışında sıkıntı yok. zaten rog shs oynuyosa vız geliyo. Abi goblinim ben lololol die zıplıyorum cd olmadığında. Priestte öyle, gel gör ki konduğumuz yerde donuyoruz. Değiştirdiler mi büyüyü naaptılar o alandan geçersek mi yiyoruz frostu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 wastyrx said: xunn said: said: ring of frosta ağlamak yersizmiydi anlamadım? Evet evladım, patch gelene kadar herkes nasıl basa cıkılacagını ögrendi, 2 hafta geri sar gerzekler içinde kalırsan donmayacagını bile anlamıyordu. Şimdi herkes kacabiliyor, herkes üstünden atlıyor falan, oturdu skill yerine. Arkadasların aksine ben avoidable skilleri seviyorum, güzel. Ama şu an cocuk oyuncagı oldu birden rof. lafım 2200+ oyunlara tabi. abi avoidable diosun da atıyorlar yere priest ve rogue olarak racial kullanıp zıplıyoruz kodumunun ringinin dışında frost oluyoruz? ve yere konup az bişi hareket ettikten sonra.. Havada kalsak eyvallak zıpladığımız noktada saysın bizi ama konup yürüdüğümüzde bile donuyoruz ve çok saçma bu O_o Abi üstünden atlamayın onun, manyak mısınız? Öyle birşeye müsade etmesi için tasarlanmış birşey değil o. atıldıgına koşmaya baslıcaksın çıkıyosun, içinde 1 saniye harcarsan içinde kalıcaksın yada cd patlatıcaksın bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 hm, racialda zıplayıp geçip donuysan sıkıntı olabilir. çünkü shs atınca yemiyosun bariz. ama misal sprint açıp koşunca çeperde olmasan bile zıplayıp düştüğün yerde yiyosun. bi forumlara bakmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 wastyrx said: nomsaR said: abi ortasında duracaksın ona göre pozisyon, başlarda biz de çok zorlanıyoduk ama rof açılınca tek sorun kimin bu? demek. onun dışında sıkıntı yok. zaten rog shs oynuyosa vız geliyo. Abi goblinim ben lololol die zıplıyorum cd olmadığında. Priestte öyle, gel gör ki konduğumuz yerde donuyoruz. Değiştirdiler mi büyüyü naaptılar o alandan geçersek mi yiyoruz frostu? Abi sende sorun var, goblinler HEYO, HOPPAA diye atlayıp az konmadılar üstüme. Helal team demiştim, çok iyi kullananlar var. ben direk koşuyorum, içinde kaldıysam blink out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Dk da nerflenmiş bizim guilddekilere göre. Adamlar karakterleri silelim vs. diye zırlıyorlardı. stun immune felan sağlam diyorum, cc yemiyosun. "Ya o skill mi, birisinin 45 sn cd si var 5sn duruyo, diğeride alan açıyo" fealn filan birşeyler yazdılar. 45sn de 5sn immune hiç birşeymi bizim guilddeki dk lara göre :P Ah ah. Niye herkes sadece oynadığı sınıfı düşünüyor, pvp nin eğlencesine yönelik bakmıyorlar olaya. Birde warrior ile 2vs eziyet abi, 3vs dene eğlenirsin. 2vs rogue,mage vb. karakterlerin yoksa, eğlenmen çok zor. 45 dakikalık maçlar bayar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ya rof'un zaten atar atmaz hemen instant etkisi yok işte, bi aktif olma süresi var, yerde aktif olsa da skill etkin olmadan kaçmak gerek, belki o zaman racialla kaçarsan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 xunn said: blabla wastyrx said: xunn said: said: ring of frosta ağlamak yersizmiydi anlamadım? Evet evladım, patch gelene kadar herkes nasıl basa cıkılacagını ögrendi, 2 hafta geri sar gerzekler içinde kalırsan donmayacagını bile anlamıyordu. Şimdi herkes kacabiliyor, herkes üstünden atlıyor falan, oturdu skill yerine. Arkadasların aksine ben avoidable skilleri seviyorum, güzel. Ama şu an cocuk oyuncagı oldu birden rof. lafım 2200+ oyunlara tabi. abi avoidable diosun da atıyorlar yere priest ve rogue olarak racial kullanıp zıplıyoruz kodumunun ringinin dışında frost oluyoruz? ve yere konup az bişi hareket ettikten sonra.. Havada kalsak eyvallak zıpladığımız noktada saysın bizi ama konup yürüdüğümüzde bile donuyoruz ve çok saçma bu O_o Abi üstünden atlamayın onun, manyak mısınız? Öyle birşeye müsade etmesi için tasarlanmış birşey değil o. atıldıgına koşmaya baslıcaksın çıkıyosun, içinde 1 saniye harcarsan içinde kalıcaksın yada cd patlatıcaksın bu. demek istediğim adam atıyor daha çalışmadan hemen konum değiştiriyoruz ortada mı kalalım lan açıkta? zıplıyoz kaçıoruz işte ama kaçtığımız yerde yiyoruz arkadaş yazacam olm foruma demişti ama bikaç gündür girmiyorum o yüzden bilemedim naapmış bide hade bende sorun var partnerlerde de mi sorun var len? fasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 clos bas abi en temizi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Sizde bir sorun var wastryx, atıldıgı anda koşmaya başla, aktif olmadan cıkarsın. Beklersen, ortasında bekle merkezde, hopla çık goblin racialla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Abi anlatamıyorum derdimi galiba, biz zate insta kaçıyoruz ama bazen kaçtığımız yerde tutuyor ki baya uzak bi nokta oluyor roftan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 www.lowerping.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 o değil de, gw2 ne zaman çıkıyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 @wastyrx ne yapıyosun sen ya? xun un haksız olduğunu düşünebiliyormusun. 2vs top listde 50 takımın içinde 17 tane mage var. Sizde sorun var diyor :P. Kendinde olabileceğini (olabileceğini dedim, olduğunu demedim) düşünmüyor hiç. Tereddütsüz "sizde sorun var nokta" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yancılık gibi düşünülmesin de, 2vs öleli çok oluyo ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar