apple Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Densiz said: Siz arena yapıyormusunuz? önce onu sorayım burada boşuna birbirimize giydirmeye çalışmayalım. Kimse kimseye istediği gibi skill kullandırtmaz tabiki. Amaç zaten 2 tarafın birbirini ters köşeye yatırması. Oyunda okadar healer varken, shamanın ağlaması garip değilmi? 2vs ve 3vs toplisti takip ediyormusunuz? Madem shaman sahibi birisi ağlayabiliyor, nasıl oluyorda tüm liste hep shaman kaynıyor? Benim istediği gibi fear kullanamıyordan kastım: Karşı tarafı ters köşeye yatırıp, keseceğini düşündüğün anda fear kullanamamak. Yerde sürekli tremor totem gezdiğinden işin hayli güç oluyor. Warlock oynamıyorum ama takımımda 1 warlock ve druid var. Karşıya 1 shaman gelmesi yetiyor. (rating 2100. Yanlışlıkla 2150 olduğu oluyor ama direk dövüp aşağı yolluyorlar. Çünkü heryer shaman. 2 şer 2 şer silinen hotlar, alakasız yerlerdeki tremor totemler felan) tremor degisikligin restoyu pek etkileyecegini dusunmuyorum. ama lock ların toplist shaman kaynıo diye aglaması da garip cunku aynı sekilde 3v toplist lock kaynıo :) edit : 3v3 lock toplist :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Shaman zaten yanına sürekli warlock alan bir resto classı. Birbirinizi dövmeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 dün feralle test yapayım dedim . shapeshifting le kurtulmaya çalışırken yapamayınca yaşadığımız south park sessizliği komikti hakkaten . 2 kedi öyle baktık birbirimize . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 beyler benim anlamadığım neden herkes tek class özelinde yorumlar yapıyo. saçmalamışsınız yani çoğunuz. şu an ciddi olarak oynanan pvp arena olup bu da 3s bracket ile ölçülüyo. dolayısıyla classtan ziyade takım arkadaşlarıyla iyi sinerji yakalayan setuplar oluşturmak gerek. rog mage sinerjisini priest bütünlüyo (priest yetemedi şimdiye kadar orası ayrı) zaten lock shaman dediğiniz setup uzun sezonlardır 2s de top olmuş bi setup, e rls yapınca alayını dotlayan ve rogun random shivlediği bi karşı takıma karşı kitelaması çok zor değil. gidin de kırın bi zahmet totem bilmemne, ya da düzgün fear atın. shaman da öyle op falan değil zaten, bırak bakalım tek başına garrote cs stunda ölüyo alayı. olayları takım halinde değerlendirirseniz herkes adına dha yapıcı şeyler çıkıcak ortaya. türklerin kaybettiği nokta bu zaten, bi kişi de gelip 3s le ilgili compunu söyleyip karşı takıma karşı yaşadıklarını anlatmak yerine, abi bg de geldi 50k vurdu falan diyip gidiyo. warrior ve ferala haklı nerf. geri kalanlar içinse bi halt değişmedi zaten genel 3s compları bakımından. selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Rasmon'dan manalı sözler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 haksız mıyım abi, feralla ilgili yorumlar gelince deliriyorum. tamam anladık hybird bi classsın, random dungeon girerken falan tank heal dps işaretlemenin keyfiyle yaşıyosun. ama tek talent seçim hakkın var arena için, feral seçmişsin, vermişsin talentlerini. melee oynuyosun artık, kedi at eşek olman bişeyi değiştirmiyo. rog gibi combo biriktirip vuruyosun yani. eee? diğer melelerden farkın ne? rog kadar (daha fazla) vuruyosun, instant bi cyclone un var, VE SIĞIR MOD ON DİYİP koşuyosun, ee warrior da koşsun, rog da koşsun, healerin cc kaldığı kaldığı çoğu mage karşı takımlarında frost nova deepfreezde ölüyorum lan. ben de bilmez miyim novadan çıkıp bi pilların arkasına koşayım. yürüyün gidin lan. çakallara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Şu iyi wow oynayan arkadasları ya warband ya SC'ye alalım. Denge çok gerekli birşey ciddi pvp'de. Ruh saglıgı acısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 benim asıl canımı sıkan nokta, dk lar.. abi nerflenecek gibi değil ki. bildiğin öyle bi class yaptılar ki. mekanikleri başka işliyo. bi ucundan tutsan diğer ucu açık kalıyo. hele o artık üçgen vücut peti gördüm mü kırasım geliyo makineyi. kime vuracağımı şaşırıyorum. oyun mu oynuyoruz 3d film mi izliyoruz belli değil. worgen diye bişey getirdiler, 3 metre omuz genişliği, ams, ice bound açıyor yeminle imana geliyorum. aha yendim lan diyosun 1vs kalınca. bilmiyorum skillerini de, garip garip rotasyonları var galiba (oynayanlar da bilmiyo bence) hpleri ihtiyaç olduğu zaman otomatik doluyo. böyle bi kitelamaya başlıyo, keramet zıplamakta galiba, sipastikler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 hazır rage yapmışsın az daha kusayım. abi statlar için what the fak is this shit? kimse bi halt bilmiyo. laddera bakıyorum, kimisi haste a reforge etmiş, kimisi crite. mastery yi blizz de çözemedi henüz. direk charları hazırlasınlar bence, sana en uygunu bu diyip bıraksınlar öyle. her haltı da swaplı yaptı adamlar, ama optimum build denerken harcadığım gem paralarını satar, tatile çıkardım. int mi vereyim spirit mi vereyim, 2 maç yapıyosun manan bitiyo, dur lan spirit vereyim diyosun sonra heal yetmedi abi. abi çok crit çıkmıyo crite vereyim, sonra abi poison proclamıyo falan. random oynuyoruz bildiğin. eve gidiyim expertise a reforglıycam hepsini bakalım ne oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Abi, şöyle işliyo. 2 dot, üstüne ÇOK vuran yada normal vuran + hp dolduran skill. SAçma sapan dolduruyor. Aynı anda bide pet sacrifice şu bu ot bok derken hooop full olmuş herif. Vallah aklım almıyor, mage'in evosuna nasıl aglandıysa adamlar itin götüne soktular healını. Dot outheal edemiyor artık, şaka gibi. Frosbolt dmg'ı adam olsun lance düşsün diyorsun, adamlar sadece frozena olmayan, noncrit dmgını arttırıyor. Gerçekten gerizekalı firma ya. Hani matematikten anlamıyorlar, ver eline palet sana landscape boyasın, müzik bestelesin atmosfer kassın. Dengeyi başka firmaya verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ulan hızlı hızlı yazmayın bi durun kaçırıyom işle uğraşırken bi sürü birikiyo yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Diğer söylediklerin neysede, bu son söylediğin kötü birşey değil ki, bariz iyi birşey. gem-reforge-ench vs ile full matsery stacklamış adamla, full haste stacklamış adamın ikiside oynanabilir durumdaysa bundan güzel şey mi olur? Yıllarca herkez birbirinin kopyası diye şikayet etmedik mi? A classı için X statı resmen çöp, X içeren gearı kimse kullanmıyor diye ağlamadık mı? Al işte, düzeltme yoluna girmiş adamlar mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 FreEmoon said: gem-reforge-ench vs ile full matsery stacklamış adamla, full haste stacklamış adamın ikiside oynanabilir durumdaysa bundan emin olsam, eyvallah zaten de bu farklı farklı yapmış dediğim adamlar da 2 gün içinde farklı buildler oynuyolar, bence onlar da çözmüş değil o sebepten yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 düzeltme yoluna girmişlerde geçen biz bişi gördük bi arkadaşta. birisi bi addonmu programmı ne yazmış. statlarına göre üzerindeki gearda neyi neye reforge edeceğini gösteriyo öyle bişi galiba kendisi söyledi. işin saçmalık kısmı şu. bi itemde criti alıp haste e vermiş, diğerinde haste i alıp crite vermiş. 2 3 haste falan kazanmışta bu ne alaka ben hala onu çözemedim. (crit yerine başka bişeyde olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 xunn said: Şu iyi wow oynayan arkadasları ya warband ya SC'ye alalım. Denge çok gerekli birşey ciddi pvp'de. Ruh saglıgı acısından. SC acayip dengeli :D chalange yok die oyunu birakdım lan (şaka tabi /brofist) PvP olayına gelince Arena eskiye göre önemini yitirdi bence napıcaz çocuklarımıza bak evlat ben 7x gladyatördüm öp elimimi diecez eksik kalsın benden daha sittin sene title mount çıkmaz hep aynı halt sezonun meyvelerinin hükmü arkası klasik setupların dönüşü girip 3-4 bg 1-2 tol barad at oh mis bide haftalık arenanı yap zaten 60-65% win ration olsa puan için yaptıklarına 2.3-2.4k felan görürsün geniş geniş takılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ortman, gene duelist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kermit said: düzeltme yoluna girmişlerde geçen biz bişi gördük bi arkadaşta. birisi bi addonmu programmı ne yazmış. statlarına göre üzerindeki gearda neyi neye reforge edeceğini gösteriyo öyle bişi galiba kendisi söyledi. işin saçmalık kısmı şu. bi itemde criti alıp haste e vermiş, diğerinde haste i alıp crite vermiş. 2 3 haste falan kazanmışta bu ne alaka ben hala onu çözemedim. (crit yerine başka bişeyde olabilir) Şöyle bir site var: http://www.askmrrobot.com/wow/gear Ne alaka bu reforge önerileri demeden önce statların dağılımını ayarlamayı unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 xunn said: Serhat yara var abi. Oyun da her healer dispel spamleyebilirken, shapeshift spamle herşey ignorelaması çok komik druidlerin. Yıllardır saçma. Feral'in asla viable olmamasından ötürü sürekli buff ama herkes direk god mode resto oynuyo, o yüzden çok batmadı insanlara. Üstüne faceroll ypaınca classı bu şeyler ortaya cıktı. Ne blizz'de çalışıyorum ne analiz dehası bir insanım(lol i am) su cıkarımı yapmaya yetemedi blizzard. Ben mage oynuyorum, zaten senin beni rawr rawr RAWR diye kesemediğin tek 5 saniye deepfreeze, onu ya trinketle ya displer kaldırsın, root yeme, snare yeme. Ayıptır sorması, ben ne zaman vurucam ferale? Butthurt kem küm diyen adam şu nerf aglayandır, hakettiği yer itin götüdür zaten feralin. şu noktaya kadar aldıkları ratinglere şükredeceklerine bide çıkmış şurada aglıyorsunuz çok histerik lan. Yeni starlarımız hunter, dk ve shamanlara hayatta başarılar benim olmayan klass itin gotune girsincilerdenmissin lan sen.. senin icin rmp dısında setup olmadıgı icin o 3 u iyi olsun gerisi kotu olsuncusun.. mantıklı bi adam su dediklerini soylemez bi classın elinden tum utiliyleri tek bi patchte alınmaz.. alındıgı zaman da abi zaten cok gucluydu haketti denmez.. surda hic bir feralin cıkıpta abi ben az vuruyodum dedigini goremezsin damage nerflensin ok.. hadi fear immunity de fazla al onu da trinket gibi kullanalım.. ya tamam lan tamam root instant i da kaldır instant rootları feral swiftnesstan harcarız.. ee ulan root da kıramıyorum ben.. ne survivability ne damage ne utility kaldı arada bir insallah instant cyclone atarız 5cp biriktirip finishing move yaparsak ona da bin sukur.. eger xunn hala da diyosan haketti super oldu gotlerine girsin bir daha cıkmasın bu konuyu bir daha acmayalım bile bosuna birbirimizin kalbini kırarız yani benim kafam rahat bu arada dk'm da war hunterım da war 85 cok istersem spec yapar eglenirim yani cok dert degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Roota girmeliler bencede. Ama 80-85 skilleri çok dandik druidin. Onların değiştirilmesi lazım. Cloak-vanish tarzı birşeyler lazım 1dk cd li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 screwy said: ne survivability ne damage ne utility kaldı arada bir insallah instant cyclone atarız 5cp biriktirip finishing move yaparsak ona da bin sukur.. hala daha şunu diyosunuz işte sorun orda, sezonlardır frost novada o 5 combo pointimle ölüyorum ben rog olarak. şimdi şimdi recup geldi de, gene bi ümit o comboyla recup atıp 3 saniyede gelecek 4k hp ile yaşamaya çalışıyorum roottayken. ha deseniz ki işte clos gibi 1dk cd li bi skill gelsin bize de eyvallah, ama root yemememiz gerekiyo düşüncesi, hayatında wowa bu sezon başlayıp sadece de feral oynayan birisinin düşüncesi olmaktan öte gidemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Şakasını bile yapmayın vanish'in. Root silme işini o kadar ağır nerfleyeceklerine 12sn inner cd'yle silinebilir yapsalardı daha güzel olurdu. Ama işte nerfte de buffta da ellerinin ayarı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Ya serhat, çok komik abi söyledigin. Şu da yok, şuda yok, şuda yok diye saydıgın şeyler hiçbir classta yok ki. Oyuna CC'yi koyuyosun adam hiçbirini yemiyo, yok böyle bir class hocam kusura bakmayacaksın yani. Engelenemez dmg'ın millet'in cooldown patlatıp çok daha rahat avoid edebildiginden fazla, e yuh ama dimi? İstiyorsun ki mage, warrior, rogue seni snarelesin, rootlasın, yavaşlama. Abi niye verdik ki biz bu skilleri bu adamlara dire ignorelayacaksan? Düz mantık bu bak. Gnomeların racial'ı düşün. Moving impairing kaldırma, 1.45 cd. Ulan sende CDsiz var adamın racial cd'si. Hiç mi farketmiyorsunuz ulan ben yavaşlamıyorum, tutulmuyorum. Stun yiyorum trinket, fear gelir kaldırıyorum, polymorph'a zaten immune, uzaktan interrupt, procla instant cyclone atıyorum. Herkes gerizekalı, herkes bosuna cast ediyor bu oyunda. Blind atıp 2dk cd bekleyenler hep aptal, druidler çok normaldi zaten. Alayı instant, alayı engellenemez. 7 sezon resto 2 spell spamleyerek glad olsun, hükmü bittigi anda diger spec'i daha da kolay glad range'e sok. Sonra utanmadan ring of frost'tan aglasın millet strife yapıp yakalanmayacaklarına. Tey allahım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Densiz said: Roota girmeliler bencede. Ama 80-85 skilleri çok dandik druidin. Onların değiştirilmesi lazım. Cloak-vanish tarzı birşeyler lazım 1dk cd li. Ha oldu ben de istiyorum 5 sn physical immunity. Bana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 deadwoll said: Ama işte nerfte de buffta da ellerinin ayarı yok. feralin durdurulamadan milleti yoketmesine bisi demiyorum da, bu dogru hakkaten. Warriorda cok mobility vardi, hop artik intercept yok, charge stun iptal. Bari leapi iptal edin digerlerine dokunmayin be allahsizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ring of frosta ağlamak yersizmiydi anlamadım? :D gelen nerfleri yerinde buluyorum ben yanlış anlaşılmasın. Sadece druide bir iki skill gerekiyor. Birde druidin 2 hot atıp yan gelip yatıyor düşüncende yanlış olabilir. Açıp hiç druid oynadınmı bilmiyorum ama, takır takır silebiliyorlar o hotları. Reju 4 kez vuracakta, senin 1 ice lance ını karşılayacak. Tekrar ediyorum, bana çatmada :P. Ben nerfleri yerinde buluyorum. Sadece "herkese nerf gelmeli, benim takımım tek atmalı" ya doğru giden sözler üzerine gelip yazmak istedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar