Lexius Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 boka döndü oyun iyice . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bana göre juggernaut ve shapeshift değiştireceklerine başka bişeyler yapabilirdi. çünkü adamlar tek harekette arms ve ferali öldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 tremoruma naapmış la bunlar! 6 saniye kalıyor ve 1 dk cdsi var ohhhhoohhh alaydınız bari şamandan bu totemi farketmezdi fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Dimi, tremor olmaması gereken bir totem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yeni meta recipelerini düşürebilen var mı ? bizim realmde yok galiba henüz kimsede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Harika olmuş patch dps'im 3k arttı :D (shadow priest ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sorun su abi adamlar o kadar salka ki bi specte imba olan her seyi her specte nerfliyolar enhancement belese purge spalmliyo diye purge nerflediler olan elem ve restoya oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 elem çöpe dönmüş resmen. 12k spell powerla 20k lavaburst atarsam pvp de seviniyodum %25 civarı critle. buffladılar hala o civarda vuruyorum ? ! resi var reöröe dicekseniz 20k icelance atan magelerden sonra ki hala atıyolar neredeyse qqqqqqq moduna girdim iice. go go nerf shamans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Purge hep saçmaydı. Ben bufflanayım bufflanayım, 2 kere elini kaldır, bütün gamebreaking ne var ne yok gitsin. Resto shaman instantlarla round bitirir olmuş, hala encha encha. Resto da imba ench da. Castersan direk bırak mouseu kılavyeyi elma soy. Hala nerf gelmedi inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 xunn keşke .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 warlock ve shaman hadisesine niye bu kadar takıldınız abi? feral druid oynayıp da QQlayan yok mu benden başka? 6 yıl sonra ilk kez feral hakettiği yere gelmişken (tamam belki biraz fazla op.tuk) bildiğin soykırım oldu. daha geçen dün cataclysm mage topiğinde küfür edicektim de sustum. ama abi roottan kurtulmayı kaldırmak nedir? 6 yıldır druidin fundamentalı bu; shapeshifting = rooting efekti bozar. şu an her hangi bir frost magein fightın başındaki ilk 10 saniye hariç 30 yard yanına yaklaşamıyorum. ki druid vs. druid hepten şaka gibi. druid sezon 1de de roottan çıkıyodu, wotlk sezonlarında da cyclone atıyodu. skull bash yeni eklendi sadece. chargedı bashdi dashdi bunlar da hep vardı. pvpde druidi op yapan şey, dotlanmış bi oyuncuya berserk açıp dalınca inanılmaz hasarlar vurmasıydı. e tamam hadi bunu nerfledin, rip damage %10 azaldı, rake damage da azaldı yüzdesini hatırlamıyorum. ama root olayına bi anlam verebilmiş değilim. ayrıca glyph of entangling roots var ki sırf onun yüzünden yattım bgde. eskiden bu glyphi takınca entagling roots instant cast oluyo ama 5 saniye cooldown alıyodu. tamam kabul böyle büyünün instant olması kadar anti-melee bi özellik yok. ama abi allah aşkına, bu glyphin özelliğini değiştirip "casting timeı 0.02 saniye azaltır" yapmak? blizzard t....k mı geçiyo druidlerle anlamadım? son olarak tekrardan shaman vs. warlock olayına döncek olursak, sonuçta shamanlara karşı hepimiz çok zorlanıyoruz, niye kalkıp warlocklar qqlamış anlamadım. 2v2de zaten resto shamanı indirmek gibi bi ütopya söz konusu değil (ha inanılmaz inanılmaz milimetrik saliselik cc yaparsın eyvallah). ayrıca warlock arkadaş, o nası drain lifetır bana onu açıklasana bir? glyphi tak, fear bas, /cast life drain, %10dan kendini %100leyen warlock gördüm arenada, elim kolum bağlı hiçbirşey yapamadım (berserk ve trinket cddeydi). sabahtan beri tamam druid de op.tu nerf lazımdı zaten diyip duruyorum. biraz iğneyi başkasına çuvaldızı kendinize batırın. warlock vs. shamana takılmayın. edit: retri paladinlerle ilgili. çok rezillerdi buff gerekiyodu falan da, biraz fazla mı bufflanmış bana mı öyle geldi? bugün ağzımı burnumu kırdılar bgde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bu arada topik de iyiymiş; "4.0.6 minor balance patch" =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Lexius said: elem çöpe dönmüş resmen. 12k spell powerla 20k lavaburst atarsam pvp de seviniyodum %25 civarı critle. buffladılar hala o civarda vuruyorum ? ! resi var reöröe dicekseniz 20k icelance atan magelerden sonra ki hala atıyolar neredeyse qqqqqqq moduna girdim iice. go go nerf shamans. ben dummy denedim patchden once ve sora once 12.7 12.8 k cikiyodu simi 13.5 13.6 k cikiyo 5 dakkalik trylar bunlar blsiz %10 artis bile yok ne guzel is ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bi ara enhance denicem patchten önce raporum vardı şu weapon enchantlarla ilgili falan. şimdi ki haline de bakarım. ayrıca resto shaman ölmüyo falan diyosunuz da shamanı cc de tutmak kadar basit bişey yok aslında. bi kere girdi mi çıkamıyo. ayrıca bi paladin yada priest kadar da kendini korucak bıdısı yok aslında. glyphle beraber 17k lık stoneclaw totem absorb shield 30sn de bir . bi de grounding totem o da hatırlamıyorum normali kaç sn.. işe yarar hale gelmesi için bence glyph lazım ki öyle 1dk oluyo cdsi onun dışında earthshield var ... bi mage gelip earthshield ımı çalıp üstüne absorb shield ımı çalıp üstüne counterspell atıp beni 3-4 sn de kesebiliyo hala. en azından mageler qq lamasın şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 10 stack earthshieldi çalan magede iyiymiş yahu hatta 3-4 sny daha iyiymiş çıplak gezsen ne 3-4 sny? olmaz ne yapiyorsun arenaları çıplak+res sicknesslemi oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Zeppelin said: warlock ve shaman hadisesine niye bu kadar takıldınız abi? feral druid oynayıp da QQlayan yok mu benden başka? 6 yıl sonra ilk kez feral hakettiği yere gelmişken (tamam belki biraz fazla op.tuk) bildiğin soykırım oldu. daha geçen dün cataclysm mage topiğinde küfür edicektim de sustum. ama abi roottan kurtulmayı kaldırmak nedir? 6 yıldır druidin fundamentalı bu; shapeshifting = rooting efekti bozar. şu an her hangi bir frost magein fightın başındaki ilk 10 saniye hariç 30 yard yanına yaklaşamıyorum. ki druid vs. druid hepten şaka gibi. druid sezon 1de de roottan çıkıyodu, wotlk sezonlarında da cyclone atıyodu. skull bash yeni eklendi sadece. chargedı bashdi dashdi bunlar da hep vardı. pvpde druidi op yapan şey, dotlanmış bi oyuncuya berserk açıp dalınca inanılmaz hasarlar vurmasıydı. e tamam hadi bunu nerfledin, rip damage %10 azaldı, rake damage da azaldı yüzdesini hatırlamıyorum. ama root olayına bi anlam verebilmiş değilim. ayrıca glyph of entangling roots var ki sırf onun yüzünden yattım bgde. eskiden bu glyphi takınca entagling roots instant cast oluyo ama 5 saniye cooldown alıyodu. tamam kabul böyle büyünün instant olması kadar anti-melee bi özellik yok. ama abi allah aşkına, bu glyphin özelliğini değiştirip "casting timeı 0.02 saniye azaltır" yapmak? blizzard t....k mı geçiyo druidlerle anlamadım? son olarak tekrardan shaman vs. warlock olayına döncek olursak, sonuçta shamanlara karşı hepimiz çok zorlanıyoruz, niye kalkıp warlocklar qqlamış anlamadım. 2v2de zaten resto shamanı indirmek gibi bi ütopya söz konusu değil (ha inanılmaz inanılmaz milimetrik saliselik cc yaparsın eyvallah). ayrıca warlock arkadaş, o nası drain lifetır bana onu açıklasana bir? glyphi tak, fear bas, /cast life drain, %10dan kendini %100leyen warlock gördüm arenada, elim kolum bağlı hiçbirşey yapamadım (berserk ve trinket cddeydi). sabahtan beri tamam druid de op.tu nerf lazımdı zaten diyip duruyorum. biraz iğneyi başkasına çuvaldızı kendinize batırın. warlock vs. shamana takılmayın. edit: retri paladinlerle ilgili. çok rezillerdi buff gerekiyodu falan da, biraz fazla mı bufflanmış bana mı öyle geldi? bugün ağzımı burnumu kırdılar bgde. %30 movement %50 slow 13 yard ranged interrupt stun insta cyclone nuke sustained damage fear immunity hepsini expansionlarla parça parça verdiler ve kontrolden çıktı. gayet de OP idi. shapeshift evet, classın signature skilli ama işte o yukarda ki herşeyle opun allahı. ayrıca instant root kadar saçma bişi yok. zaten resto druidin cast ettiği bişi yok, bırakın da bi root cast edin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 o değil de retri , aynı gearla neredeyse iki kat dps yapar hale gelmiş bravo blizzard :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Rebuke! pardon.."Round House Kick" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Zeppelin said: warlock ve shaman hadisesine niye bu kadar takıldınız abi? feral druid oynayıp da QQlayan yok mu benden başka? 6 yıl sonra ilk kez feral hakettiği yere gelmişken (tamam belki biraz fazla op.tuk) bildiğin soykırım oldu. daha geçen dün cataclysm mage topiğinde küfür edicektim de sustum. ama abi roottan kurtulmayı kaldırmak nedir? 6 yıldır druidin fundamentalı bu; shapeshifting = rooting efekti bozar. şu an her hangi bir frost magein fightın başındaki ilk 10 saniye hariç 30 yard yanına yaklaşamıyorum. ki druid vs. druid hepten şaka gibi. druid sezon 1de de roottan çıkıyodu, wotlk sezonlarında da cyclone atıyodu. skull bash yeni eklendi sadece. chargedı bashdi dashdi bunlar da hep vardı. pvpde druidi op yapan şey, dotlanmış bi oyuncuya berserk açıp dalınca inanılmaz hasarlar vurmasıydı. e tamam hadi bunu nerfledin, rip damage %10 azaldı, rake damage da azaldı yüzdesini hatırlamıyorum. ama root olayına bi anlam verebilmiş değilim. ayrıca glyph of entangling roots var ki sırf onun yüzünden yattım bgde. eskiden bu glyphi takınca entagling roots instant cast oluyo ama 5 saniye cooldown alıyodu. tamam kabul böyle büyünün instant olması kadar anti-melee bi özellik yok. ama abi allah aşkına, bu glyphin özelliğini değiştirip "casting timeı 0.02 saniye azaltır" yapmak? blizzard t....k mı geçiyo druidlerle anlamadım? son olarak tekrardan shaman vs. warlock olayına döncek olursak, sonuçta shamanlara karşı hepimiz çok zorlanıyoruz, niye kalkıp warlocklar qqlamış anlamadım. 2v2de zaten resto shamanı indirmek gibi bi ütopya söz konusu değil (ha inanılmaz inanılmaz milimetrik saliselik cc yaparsın eyvallah). ayrıca warlock arkadaş, o nası drain lifetır bana onu açıklasana bir? glyphi tak, fear bas, /cast life drain, %10dan kendini %100leyen warlock gördüm arenada, elim kolum bağlı hiçbirşey yapamadım (berserk ve trinket cddeydi). sabahtan beri tamam druid de op.tu nerf lazımdı zaten diyip duruyorum. biraz iğneyi başkasına çuvaldızı kendinize batırın. warlock vs. shamana takılmayın. edit: retri paladinlerle ilgili. çok rezillerdi buff gerekiyodu falan da, biraz fazla mı bufflanmış bana mı öyle geldi? bugün ağzımı burnumu kırdılar bgde. this masquarade said: %30 movement %50 slow 13 yard ranged interrupt stun insta cyclone nuke sustained damage fear immunity hepsini expansionlarla parça parça verdiler ve kontrolden çıktı. gayet de OP idi. shapeshift evet, classın signature skilli ama işte o yukarda ki herşeyle opun allahı. ayrıca instant root kadar saçma bişi yok. zaten resto druidin cast ettiği bişi yok, bırakın da bi root cast edin bari. nası bir butthurt sun arkadas agla agla bitiremedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 cs den sonra 3-4 sn den bahsetmiştim ben bu arada ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 screwy said: Zeppelin said: warlock ve shaman hadisesine niye bu kadar takıldınız abi? feral druid oynayıp da QQlayan yok mu benden başka? 6 yıl sonra ilk kez feral hakettiği yere gelmişken (tamam belki biraz fazla op.tuk) bildiğin soykırım oldu. daha geçen dün cataclysm mage topiğinde küfür edicektim de sustum. ama abi roottan kurtulmayı kaldırmak nedir? 6 yıldır druidin fundamentalı bu; shapeshifting = rooting efekti bozar. şu an her hangi bir frost magein fightın başındaki ilk 10 saniye hariç 30 yard yanına yaklaşamıyorum. ki druid vs. druid hepten şaka gibi. druid sezon 1de de roottan çıkıyodu, wotlk sezonlarında da cyclone atıyodu. skull bash yeni eklendi sadece. chargedı bashdi dashdi bunlar da hep vardı. pvpde druidi op yapan şey, dotlanmış bi oyuncuya berserk açıp dalınca inanılmaz hasarlar vurmasıydı. e tamam hadi bunu nerfledin, rip damage %10 azaldı, rake damage da azaldı yüzdesini hatırlamıyorum. ama root olayına bi anlam verebilmiş değilim. ayrıca glyph of entangling roots var ki sırf onun yüzünden yattım bgde. eskiden bu glyphi takınca entagling roots instant cast oluyo ama 5 saniye cooldown alıyodu. tamam kabul böyle büyünün instant olması kadar anti-melee bi özellik yok. ama abi allah aşkına, bu glyphin özelliğini değiştirip "casting timeı 0.02 saniye azaltır" yapmak? blizzard t....k mı geçiyo druidlerle anlamadım? son olarak tekrardan shaman vs. warlock olayına döncek olursak, sonuçta shamanlara karşı hepimiz çok zorlanıyoruz, niye kalkıp warlocklar qqlamış anlamadım. 2v2de zaten resto shamanı indirmek gibi bi ütopya söz konusu değil (ha inanılmaz inanılmaz milimetrik saliselik cc yaparsın eyvallah). ayrıca warlock arkadaş, o nası drain lifetır bana onu açıklasana bir? glyphi tak, fear bas, /cast life drain, %10dan kendini %100leyen warlock gördüm arenada, elim kolum bağlı hiçbirşey yapamadım (berserk ve trinket cddeydi). sabahtan beri tamam druid de op.tu nerf lazımdı zaten diyip duruyorum. biraz iğneyi başkasına çuvaldızı kendinize batırın. warlock vs. shamana takılmayın. edit: retri paladinlerle ilgili. çok rezillerdi buff gerekiyodu falan da, biraz fazla mı bufflanmış bana mı öyle geldi? bugün ağzımı burnumu kırdılar bgde. this masquarade said: %30 movement %50 slow 13 yard ranged interrupt stun insta cyclone nuke sustained damage fear immunity hepsini expansionlarla parça parça verdiler ve kontrolden çıktı. gayet de OP idi. shapeshift evet, classın signature skilli ama işte o yukarda ki herşeyle opun allahı. ayrıca instant root kadar saçma bişi yok. zaten resto druidin cast ettiği bişi yok, bırakın da bi root cast edin bari. nası bir butthurt sun arkadas agla agla bitiremedin butthurt falan hayrola? duracağın çizgiyi bil. konu ile ilgili yorumun varsa tartışalım, kişisel atara, laf çarpmaya kaçmak komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 butthurt yerine yaran varmıs yazsaydım ne farkedicekti, bu kelime obeginin biraz daha kaba bi hali butthurt..benle de sayfalarca tartıstın bunu ama hala sen haklısın tamam iste bitti gitti nerflendi feral eski haline aglama bari etrafta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 lan bastiginiz 10 tane tus, bu kadar lafa deger mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Serhat yara var abi. Oyun da her healer dispel spamleyebilirken, shapeshift spamle herşey ignorelaması çok komik druidlerin. Yıllardır saçma. Feral'in asla viable olmamasından ötürü sürekli buff ama herkes direk god mode resto oynuyo, o yüzden çok batmadı insanlara. Üstüne faceroll ypaınca classı bu şeyler ortaya cıktı. Ne blizz'de çalışıyorum ne analiz dehası bir insanım(lol i am) su cıkarımı yapmaya yetemedi blizzard. Ben mage oynuyorum, zaten senin beni rawr rawr RAWR diye kesemediğin tek 5 saniye deepfreeze, onu ya trinketle ya displer kaldırsın, root yeme, snare yeme. Ayıptır sorması, ben ne zaman vurucam ferale? Butthurt kem küm diyen adam şu nerf aglayandır, hakettiği yer itin götüdür zaten feralin. şu noktaya kadar aldıkları ratinglere şükredeceklerine bide çıkmış şurada aglıyorsunuz çok histerik lan. Yeni starlarımız hunter, dk ve shamanlara hayatta başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 otu boku kenara atın da, dk sezonuna hoşgeldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar