Reflective Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abi hiçmi uykun yok. gece gece kaç saat oynıcaktın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 uykum gelmedi dolanıyorum öyle yatayım bari :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Revenge of the Warriors patchi geldi, hadi hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sabah bi bakayım dedim oyuna girmeye çalıştım patch yapman gerek restart falan dedi patch yapmadıda bakım olduğundan heralde siz yapabiliyonuzmu peç meç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Arka planda indirip yüklemiştir gerekli dosyaları, sunucular açılınca girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 şimdi işteyim eve gidince deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 çok heyecanlıyım gelsin şu patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 açıldı serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 giremiyom lan ben iş yerindeyim anlatın banada =( nasıl bi duygu neler hissediyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromanyak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 mage pve dps'si biraz artar inşallah, noobluk bende midir bilmem de iyi randomlarda tankın altında dps yapmamak için baya çaba sarfediyorum. mage'e shadow pri den geçtim gittiğim yeri kurutuyorum geldiğimi ihya ediyorum. QQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 warlock ile vuriyor artık vuramiyor hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ne warlock ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 şu patchi çıkarmakla büyük hata etti blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 niyeki? bana göre en sağlam patch. Warlock, shaman karşısında eli kolu bağlı kalmayacak artık. Tremor mıçmayacak adamlar. Feraller fırtınalar koparamayacak artık. Çok sağlam patch bence. Efsane skillerden bahsetmiyorum bile, smoke bomb vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Densiz said: niyeki? bana göre en sağlam patch. Warlock, shaman karşısında eli kolu bağlı kalmayacak artık. Tremor mıçmayacak adamlar. Feraller fırtınalar koparamayacak artık. Çok sağlam patch bence. Efsane skillerden bahsetmiyorum bile, smoke bomb vs. warlock shaman karsisinda eli kolu bagli asdfasdgasdgadsgasdgad abi sunu sticky yapin resto giriyorum benden cok healliyosun daha napcaktin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 makromanyak said: mage pve dps'si biraz artar inşallah, noobluk bende midir bilmem de iyi randomlarda tankın altında dps yapmamak için baya çaba sarfediyorum. mage'e shadow pri den geçtim gittiğim yeri kurutuyorum geldiğimi ihya ediyorum. QQ. raidde 19 k yapiyo mage dralnu daha ne artca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 BonePART said: warlock shaman karsisinda eli kolu bagli asdfasdgasdgadsgasdgad abi sunu sticky yapin resto giriyorum benden cok healliyosun daha napcaktin yawarlockların genel özeti olmuş direkt ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ABİ CÜCEMİN GÖZLERİ MAVİ OLMUŞ WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 said: Paladin Bug Fixes * Crusader Strike, Holy Shock, and Hammer of the Righteous no longer incorrectly grant Holy Power from a missed attack. son dakka stealth nerfi, PTR da koymayip lak diye soktu serefsizler tesekkurler blizz, 6 ay betada rafine etmeye calsitigin holy power dengesini tek patch ile bok ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 BonePART said: Densiz said: niyeki? bana göre en sağlam patch. Warlock, shaman karşısında eli kolu bağlı kalmayacak artık. Tremor mıçmayacak adamlar. Feraller fırtınalar koparamayacak artık. Çok sağlam patch bence. Efsane skillerden bahsetmiyorum bile, smoke bomb vs. warlock shaman karsisinda eli kolu bagli asdfasdgasdgadsgasdgad abi sunu sticky yapin resto giriyorum benden cok healliyosun daha napcaktin ya l2p diyeyim o halde abicim. Yapılan healden bahsetmiyorum. 3vs de takımında bir warlock varsa, karşıdada shaman varsa, adam istediği gibi fear kullanamıyor. Yerden totem eksik olmuyor. oynarken sadece heal çıkışına bakıyorsan diyebileceğim birşey yok zaten. warlockun olayı zaten heal yapması. Gelipte bana, benimde olayım tremor totem deme Ayrıca takımda sen varken, karşıdaki warlockunda drain life ve hunt gibi skilleri bu kadar kolay kullanabilmeside zor. Range interupt sağlam bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bakalım nasıl olmuş peç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Densiz said: adam istediği gibi fear kullanamıyor. merhaba ben retri pala, gel benim üstümde istediğin gibi fear kullan. abi o ne demek ya istediği gibi fear kullanamamak :) oyunun olayı zaten birilerine istediği şeyleri istediği gibi yaptırmamak. ha bide bi dps yaklaşık gearlı bir healerdan fazla heallıyorsa, orda bi dur savunmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Siz arena yapıyormusunuz? önce onu sorayım burada boşuna birbirimize giydirmeye çalışmayalım. Kimse kimseye istediği gibi skill kullandırtmaz tabiki. Amaç zaten 2 tarafın birbirini ters köşeye yatırması. Oyunda okadar healer varken, shamanın ağlaması garip değilmi? 2vs ve 3vs toplisti takip ediyormusunuz? Madem shaman sahibi birisi ağlayabiliyor, nasıl oluyorda tüm liste hep shaman kaynıyor? Benim istediği gibi fear kullanamıyordan kastım: Karşı tarafı ters köşeye yatırıp, keseceğini düşündüğün anda fear kullanamamak. Yerde sürekli tremor totem gezdiğinden işin hayli güç oluyor. Warlock oynamıyorum ama takımımda 1 warlock ve druid var. Karşıya 1 shaman gelmesi yetiyor. (rating 2100. Yanlışlıkla 2150 olduğu oluyor ama direk dövüp aşağı yolluyorlar. Çünkü heryer shaman. 2 şer 2 şer silinen hotlar, alakasız yerlerdeki tremor totemler felan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 250+ mob öldürdüm çıkmadı gem recipe. Nerde farmlıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Densiz said: Siz arena yapıyormusunuz? önce onu sorayım burada boşuna birbirimize giydirmeye çalışmayalım. Kimse kimseye istediği gibi skill kullandırtmaz tabiki. Amaç zaten 2 tarafın birbirini ters köşeye yatırması. Oyunda okadar healer varken, shamanın ağlaması garip değilmi? 2vs ve 3vs toplisti takip ediyormusunuz? Madem shaman sahibi birisi ağlayabiliyor, nasıl oluyorda tüm liste hep shaman kaynıyor? Benim istediği gibi fear kullanamıyordan kastım: Karşı tarafı ters köşeye yatırıp, keseceğini düşündüğün anda fear kullanamamak. Yerde sürekli tremor totem gezdiğinden işin hayli güç oluyor. Warlock oynamıyorum ama takımımda 1 warlock ve druid var. Karşıya 1 shaman gelmesi yetiyor. (rating 2100. Yanlışlıkla 2150 olduğu oluyor ama direk dövüp aşağı yolluyorlar. Çünkü heryer shaman. 2 şer 2 şer silinen hotlar, alakasız yerlerdeki tremor totemler felan) o zaman sana diyoruzki l2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar