Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.0.6 minor balance patch

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Densiz said:

niyeki? bana göre en sağlam patch. Warlock, shaman karşısında eli kolu bağlı kalmayacak artık. Tremor mıçmayacak adamlar. Feraller fırtınalar koparamayacak artık. Çok sağlam patch bence. Efsane skillerden bahsetmiyorum bile, smoke bomb vs.

warlock shaman karsisinda eli kolu bagli
asdfasdgasdgadsgasdgad
abi sunu sticky yapin
resto giriyorum
benden cok healliyosun daha napcaktin ya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Paladin Bug Fixes

* Crusader Strike, Holy Shock, and Hammer of the Righteous no longer incorrectly grant Holy Power from a missed attack.

son dakka stealth nerfi, PTR da koymayip lak diye soktu serefsizler

tesekkurler blizz, 6 ay betada rafine etmeye calsitigin holy power dengesini tek patch ile bok ettin
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Densiz said:

niyeki? bana göre en sağlam patch. Warlock, shaman karşısında eli kolu bağlı kalmayacak artık. Tremor mıçmayacak adamlar. Feraller fırtınalar koparamayacak artık. Çok sağlam patch bence. Efsane skillerden bahsetmiyorum bile, smoke bomb vs.

warlock shaman karsisinda eli kolu bagli
asdfasdgasdgadsgasdgad
abi sunu sticky yapin
resto giriyorum
benden cok healliyosun daha napcaktin ya

l2p diyeyim o halde abicim. Yapılan healden bahsetmiyorum. 3vs de takımında bir warlock varsa, karşıdada shaman varsa, adam istediği gibi fear kullanamıyor. Yerden totem eksik olmuyor. oynarken sadece heal çıkışına bakıyorsan diyebileceğim birşey yok zaten. warlockun olayı zaten heal yapması. Gelipte bana, benimde olayım tremor totem deme

Ayrıca takımda sen varken, karşıdaki warlockunda drain life ve hunt gibi skilleri bu kadar kolay kullanabilmeside zor. Range interupt sağlam bayağı.
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

adam istediği gibi fear kullanamıyor.

merhaba ben retri pala, gel benim üstümde istediğin gibi fear kullan. abi o ne demek ya istediği gibi fear kullanamamak :) oyunun olayı zaten birilerine istediği şeyleri istediği gibi yaptırmamak. ha bide bi dps yaklaşık gearlı bir healerdan fazla heallıyorsa, orda bi dur savunmadan önce.
Sosyal ağlarda paylaş

Siz arena yapıyormusunuz? önce onu sorayım burada boşuna birbirimize giydirmeye çalışmayalım. Kimse kimseye istediği gibi skill kullandırtmaz tabiki. Amaç zaten 2 tarafın birbirini ters köşeye yatırması. Oyunda okadar healer varken, shamanın ağlaması garip değilmi? 2vs ve 3vs toplisti takip ediyormusunuz? Madem shaman sahibi birisi ağlayabiliyor, nasıl oluyorda tüm liste hep shaman kaynıyor?
Benim istediği gibi fear kullanamıyordan kastım: Karşı tarafı ters köşeye yatırıp, keseceğini düşündüğün anda fear kullanamamak. Yerde sürekli tremor totem gezdiğinden işin hayli güç oluyor.
Warlock oynamıyorum ama takımımda 1 warlock ve druid var. Karşıya 1 shaman gelmesi yetiyor. (rating 2100. Yanlışlıkla 2150 olduğu oluyor ama direk dövüp aşağı yolluyorlar. Çünkü heryer shaman. 2 şer 2 şer silinen hotlar, alakasız yerlerdeki tremor totemler felan)
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

Siz arena yapıyormusunuz? önce onu sorayım burada boşuna birbirimize giydirmeye çalışmayalım. Kimse kimseye istediği gibi skill kullandırtmaz tabiki. Amaç zaten 2 tarafın birbirini ters köşeye yatırması. Oyunda okadar healer varken, shamanın ağlaması garip değilmi? 2vs ve 3vs toplisti takip ediyormusunuz? Madem shaman sahibi birisi ağlayabiliyor, nasıl oluyorda tüm liste hep shaman kaynıyor?
Benim istediği gibi fear kullanamıyordan kastım: Karşı tarafı ters köşeye yatırıp, keseceğini düşündüğün anda fear kullanamamak. Yerde sürekli tremor totem gezdiğinden işin hayli güç oluyor.
Warlock oynamıyorum ama takımımda 1 warlock ve druid var. Karşıya 1 shaman gelmesi yetiyor. (rating 2100. Yanlışlıkla 2150 olduğu oluyor ama direk dövüp aşağı yolluyorlar. Çünkü heryer shaman. 2 şer 2 şer silinen hotlar, alakasız yerlerdeki tremor totemler felan)

o zaman sana diyoruzki
l2p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...