Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.0.6 minor balance patch

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

http://www.instructables.com/image/FSK4R4DFD80P2DS/Make-a-Smoke-Bomb-out-of-Ping-Pong-Balls.jpg

şu olmasa yalan olcaz ha.

seviyorum x2 smoke bombu dasdsa.

Abi evet

geçen adamların rogue'u attı 1 tane, sonra bizimki attı, sonra baktık bir tane daha geldi.

Herkes etrafta ninja arıyor ahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

yalnız o bombdan kaçamayan class yok gibi bişey. 3 saniye işe yarıyo ama evet.

smoke bomb diyosan baya saniye stunda tutan setuplar var, smokebomb atıp stun, diğer class stun falan derken eğer healer rangedeyse gelmek zorunda kalıyor, o sırada baya saniye geçiyo yani..
Sosyal ağlarda paylaş

Professions Changes
Originally Posted by MMO-Champion
Alchemy

* Alchemy: Free Action Potion now lasts 30 - (Player level - 77) * 3 if the player is above level 77. That's 30 - 8 * 3 = 6 seconds at level 85.
* Alchemy: Lifebound Alchemist Stone is no longer unique.
* Alchemy: Quicksilver Alchemist Stone is no longer unique.
* Alchemy: Vibrant Alchemist Stone is no longer unique.
* Alchemy: Volatile Alchemist Stone is no longer unique.
* Alchemy: Living Action Potion now requires 1 x Mountain Silversage instead of 2 and no longer requires Heart of the Wild
* Alchemy: Mysterious Potion now restores 1 to 30 000 health, up from 1 to 15 000.
* Alchemy: Mythical Healing Potion now restores 18900 to 23100 health, up from 7500 to 12500.

:O whaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Alchemist Stone olayını komple yanlış anlamışsınız ya;

Öncelikle BoP değil unique olayı kalkmış yani alt chara göndermeniz mümkün değil. Zaten bu trinketler 4.0.6 gelince disench yapılamayacak o ayrıca söylenmişti.

Ayrıca bu trinketlerden 2 tanesini takmanızda mümkün değil, evet unique kalktı ama yerine "Unique: Alchemist Stone (1)" diye bir kavram geldiği için aslında u direk nerf, yani 2 spec için 2 ayrı stone yapıp çantada bile tutmak mümkün olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Alchemist Stone olayını komple yanlış anlamışsınız ya;

Öncelikle BoP değil unique olayı kalkmış yani alt chara göndermeniz mümkün değil. Zaten bu trinketler 4.0.6 gelince disench yapılamayacak o ayrıca söylenmişti.

Ayrıca bu trinketlerden 2 tanesini takmanızda mümkün değil, evet unique kalktı ama yerine "Unique: Alchemist Stone (1)" diye bir kavram geldiği için aslında u direk nerf, yani 2 spec için 2 ayrı stone yapıp çantada bile tutmak mümkün olmayacak.

Disench olmıyacağını biliyorumda 4.0.6 yla senin anlattığın olaydan eminmisin ? ben açıkçası 2 aynı trinketi takarız diye umut ettimde, en kötü şunu düşündüm farklı 2 trinket takılabilir. Farklı specte diğer trinketi takamıycaksak oha o zaman çok kötü warrior olarak hem stamina hem str trinketini yaparım diyordum -.- Birini bankaya atıp diğerinide yapamıyormuyuz böyleyse -.-
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

Level-85 dungeon bosses in Lost City of the Tol'Vir, Grim Batol, and Halls of Origination now drop 30 Justice Points each when killed.

Hm dışı dimi burda bahsedilen, jp'lere nerf yok yani
hayır alt kasıyorum da 30 jp veriyosa boss'lar kapatıyım uraşmıyım

normal 85 den JP gelmiyor normade sadece final boss tan geliyordu artık azar azar da olsa bunlardanda gelecek,

Heroicler zaten bildigin gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...