Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.0.6 minor balance patch

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

screwy said:

%100 uptime ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

cunku oyunda stun yok fear yok snare root yok zaten surekli biseylerden slow yerken ben de surekli form spamlerken gozlerimden ısın cıkartıp gotumden alev cıkartarak yok ediyorum

bir druid,

fear snare root ve slow kelimeleri içeren bir whine postu atmış.

YUH!
Sosyal ağlarda paylaş

BAIIHAN said:

screwy said:

%100 uptime ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

cunku oyunda stun yok fear yok snare root yok zaten surekli biseylerden slow yerken ben de surekli form spamlerken gozlerimden ısın cıkartıp gotumden alev cıkartarak yok ediyorum

bir druid,

fear snare root ve slow kelimeleri içeren bir whine postu atmış.

YUH!
cunku berserk cdsi 3 dk degil her 3 sn de bir basıyorum ayrıca da duyduguma gore feral moonfire spam cok gucluymus nerf lazımmıs
Sosyal ağlarda paylaş

walla onu bunu bilmem
popeye ile arena yapiyoruz

resto shaman / surv hunter (yanilmiyosam ahahaha)

feral druidler tuketiyor
bersek aciyo scare beastte yemiyo

2 dps olanlari genelde aliyoruz (2 warlock felan deilse)
bi healer bi dpsi healer iyi eilse aliyoruz

ama yane feral terbiyesiz
acik ara terbiyeisiz
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın arkadaslar. Böyle dramaları başlatmadan önce bi mesaj falan atın, çaldırın vallahi üzülüyorum.

Öncelikle imp sprint season 2'den beri kullanılmıyor. Onu bi geçelim.

Rogue mobility sorunu çekmeyen bir class artık, onu da geçsin roguelar. recup'la survivalları baya arttıgı için takipte sorunları yok allah için, çevirip warrior dövüyorlar.

Druid'in shapeshift spami aptalcaydı. Ve o kadar fütursuzca spamleniyordu ki ben kazayla adamı caster formda stunlıyordum falan, adam o kadar adamış spam'e.

Şimdi oyunun mekanikleri 3v3'e göre ayarlanır. Moron gibi "Biz zerlicez abi, Triple DPS OOO MADNESS" diye giriyorsanız arenaya, sonra dispellenebilen şeylerden aglamıcaksın.

Çünkü bu oyunda dispel bir skill unsuru, hızı, timing'i önemli. Yani senin takım arkadasın da iyi oynamak zorunda bu oyun 1v1 değil.

O yüzden "OOO FROSTMAGELER DÖVÜCEK EYVAH" geyigi çok komik, çünkü feral olan her setupta frostmage'e abanır feral ve elini oynatmaz mage'e yanına healer alıp. Yok yani eger birini nukelayıp hemen indirmezsen GG.

Eger yanına dispelleyemeyen moron alıyorsan sen o rootu son saniyesine kadar hakediyorsun. Ki hala snare de kalkıyor, sadece root yani derdiniz, sanki spamlenebilen birşey root.

Bu kadar dertse bas bi trinket sok DR'a arkadasım, oyna öyle double dps.

Druid is fine.

DK fine falan değil ama, analarımız death griplerle, snarelerle kucaktan kucaga gezer artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sadece öyle öldürüyorum zaten. ki zaten herhangi bir combata antimahic shell açarak başlıyorlar ya, o kadar gülüyorum ki. Nuke'u falan beklemeye gerke yok çünkü, cd'si doluyor sen sagdan sola fırlatıp, silence falan vura vura gezerken.

Ne kıl ya. Kanser yeminle kanser.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...