Masakari Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Sağ el baş parmağım feci şekilde kasılıp duruyor ilk zamanlar pek sallamıyordumda bu aralat acayip azıttı yaa sinir ediyor artık kesip atasım var parmağı o derece pfff doktor yolu gözüktü. Daha önce bu durumu tecrübe eden var mı aranızda ? Bileği kesip sinirleri biçecekler mi şindik ne olacak ?
Seele Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 sadece kasilma ise mutemelen kas larda sorun var uyusmada varsa sinirlerde sorun var demektir.
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 off, baş parmağım giderek kısalıyor diye okuyorum yaa, wtf dedim.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Uyuşma yok sadece kasılma var.
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 b vitamini eksikliği olabilir, kalsiyum eksikliği olabilir, sinir sıkışması olabilir, boyun fıtığı bile olabilir. nörolojiye gitmek lazım gelir. ama sinirsel bir sorun varsa b vitamini iyi gelir.
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Masakari said: Uyuşma yok sadece kasılma var.ellerini sürekli kırtlatıyorsan oluyor bu,bende de oluyor sinir sıkışması veya kemik kireçlenmesinden oluyor o da.
zeper Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 abi kırtlatmyın ellerinizi ya,korkunç bir şey o!tutun kendinizi,yapmayın.Daha ilerki yaşlarda pişman olursunuz valla..
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 öyle de sigara gibi abi alışkanlık oluyor,rahat da edemiyorsun kırtlatıyorsun yahu :)
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Parmak kıtlatmak gibi bir alışkanlığım yok yavvff . Ben carpal tunnel dan korkuyom asıl
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 nomsaR said: off, baş parmağım giderek kısalıyor diye okuyorum yaa, wtf dedim. aynen ya hassxxx dedim nasıl bisi lan bu boyle. gecmis olsun bu arada.
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 git doktora ne olur ne olmaz ne kadar erken gidersen o kadar iyi
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 uykusuzluktan olabilir fazla konserver yersen sodyum fazlaligindan olabilir seker hastaligi olabilir benimde bu aralar bisiyler oluyo aynisi ama doktora gidemiyorum daha saglik sigortasi yaptirmam lazim
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 LucifeL said: ellerini sürekli kırtlatıyorsan oluyor bu,bende de oluyor sinir sıkışması veya kemik kireçlenmesinden oluyor o da. zeper said: abi kırtlatmyın ellerinizi ya,korkunç bir şey o!tutun kendinizi,yapmayın.Daha ilerki yaşlarda pişman olursunuz valla.. size medikıl fekt, el kıtlatmanın kireçlenmeyle hiçbir alakası yok
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 el kutletmek lan o bikere caymi iciyonuz
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 PrudenT said: LucifeL said: ellerini sürekli kırtlatıyorsan oluyor bu,bende de oluyor sinir sıkışması veya kemik kireçlenmesinden oluyor o da. zeper said: abi kırtlatmyın ellerinizi ya,korkunç bir şey o!tutun kendinizi,yapmayın.Daha ilerki yaşlarda pişman olursunuz valla.. size medikıl fekt, el kıtlatmanın kireçlenmeyle hiçbir alakası yokyok abi oluyormuş doktor söyledi bana hem de titremeye yol da açıyor.
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 http://osteoarthritis.about.com/od/osteoarthritis101/f/crack_knuckles.htm said: Question: Does Cracking Your Knuckles Cause Arthritis? Stop cracking your knuckles! That's a common plea from a parent trying to protect their children's hands, or from someone who's simply annoyed by the noise. Come to think about it, is cracking your knuckles just an irritating habit or is it actually harmful? Can cracking your knuckles cause arthritis? Answer: Cracking your knuckles does not cause arthritis. Understanding what physically occurs when you crack your knuckles will help you realize that the "knuckle cracking causes arthritis" theory is actually just a popular myth. http://wiki.answers.com/Q/Does_cracking_your_knuckles_lead_to_arthritis said: Arthritis and Cracking Knuckles The reason people associate knuckle-cracking with arthritis is because it makes a cracking noise and, if something cracks, it must be being damaged. However, the truth is that nothing is being cracked. There have been a few studies to see whether or not cracking knuckles caused arthritis. None have found that there was an increase of arthritis among knuckle-crackers. http://www.providence.org/oregon/health_resource_centers/arthritis/askanexpert_arthritis_knuckles.htm said: Q: Does cracking my knuckles increase my risk of arthritis? Answer from Peter Bonafede, M.D., medical director of the Providence Arthritis Center at Providence Portland Medical Center: Likely not. I'm not saying "definitely no" because, while cracking knuckles is common, research on its effects is not. We have only a handful of studies on the subject. None shows a definite link between knuckle cracking and arthritis. http://orthopedics.about.com/od/arthritis/f/cracking.htm said: Does the joint cracking cause arthritis? It's unlikely that joint cracking is a significant cause of arthritis. Joint cracking is usually painless, and so long as it does not cause pain, most doctors agree that you are unlikely to be doing any harm. There are some conditions that can cause a joint cracking that need to be addressed, but these tend to cause symptoms of pain. http://www.hopkins-arthritis.org/arthritis-news/2007/knuckle-cracking-and-arthritis.html said: Question: Can cracking knuckles / joints lead to arthritis? Answer: There is no evidence of such an association. In limited studies performed there was no change in occurrence of arthritis between “habitual knuckle crackers” and “non crackers”
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 orda cikan ses aslinda aciga cikan gazin havayla temasi yaa yaa
Öne çıkan mesajlar