LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Dünyanın en büyük şirketleri arasında yer alan Pepsi ve Starbucks'ın logoları değişiyor. Pepsi'nin bir süre önce yenilediği logosu 2011 yılında Türkiye’de de kullanılmaya başlanacak. Starbucks ise içerisinden yazılarını çıkardığı yeni logosunu bu yıl İngiltere'de kullanmaya başlayacak. Yeni yılın ilk günleriyle birlikte ürünlerindeki logolarını yenilemeye başlayan Pepsi, logo yenileme çalışmalarını Nisan ayına kadar tamamlamayı planlıyor. Pepsi 111 yıllık tarihinde 10’uncu kez logo değişimini gerçekleştirmiş oldu. İngiliz The Guardian gazetesinde yer alan habere göre ise, Starbucks firması logosundan yazıları çıkaracak ve ilham perisi resmi markanın yüzü olacak. İngiltere'den başlayarak Starbucks'da kullanılan ağır beyaz kupa tarzı bardakların yerini de daha hafif porselen fincanlar alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 pepsi yelken açmış starbucks kızının eli ise yine dolu o değil cde sb logosu bu fotoğrafa yaklaşytırma yaparak yaratılan meme lere benzemiş bir sonraki logo değişiminde sadece kafasını görebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Pepsi iyi de starbucks gibi büyük bir markanın logosundan ismini çıkarmasını pek doğru bulmadım. Logo da tırt olmuş zaten, daha etkileyici ve spesifik bir logo olsa hadi neyse de, eski logosu çok daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 AHAHAHA daha iyi bir eleştiri olamazdı bence firmalar böyle logo tasarımlarını tamamlamadan önce 4chan e salsınlar bi "alternative hedehödö logo" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bu arada yeteri kadar uzun sğüre bakarsanız sb logosunun içerdiği erotik öğeleri yakalarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 pepsininkini ben de sevdim, zaten o fonta bi zaafim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 pepsi logosu (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ikiside kötü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 starbucks iyi pepsi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 senin bazı zevklerinden şüphe ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 evet ben de pepsiyi sevdim,fontu da. Starbucks ne yapmaya çalışmış acaba? Bizi tanıyan tanır,öyle isim yazmak falan gereksiz, reklam kokan hareketler bunlar,çıkarın "starbukcs yazısını" ama kız kalsın mı demişler acep? senko said: pepsininkini ben de sevdim, zaten o fonta bi zaafim var. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 pepsi icmem zıtabaksa da gitmem gotum gibi olmus ayrıca ikisi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 al birini vur ötekine bi de sene 2011 artık logo değiştirmek filan kesmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 o zaman götün çok çirkinmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bunun nesi kötüydü ki ? http://3.bp.blogspot.com/_zATHCbu0234/S8CUjhbOMbI/AAAAAAAAAMk/eITNDNLhqDE/s1600/Pepsi%2520Logo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 abi değişiklik ilgi çekme direk reklam politikası,sanki logo değişince tadı da değişicekmiş gibi görüyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Pepsinin yazı fontunu ben de ço kseviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 starbuck yazı karakterlerinden kısarak ekonomi yapmaya karar verdi herhalde. böyle daha az masrafa geliyormuş bardaklar. BabacumMostors said: o değil cde sb logosu bu fotoğrafa yaklaşytırma yaparak yaratılan meme lere benzemiş bir sonraki logo değişiminde sadece kafasını görebiliriz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 sb kotu olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Ben anlamıyorum bok gibi para kazanıyor şu kola firmaları ne diye argeye harcamıyorlar tek bi çeşit kola çıkartıyorlar.Bütün paralarını reklama harcıyor mal diyesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ne çeşit kola çıkartsınlar ? portakallı mı yapsınlar mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Pepsi gecen sene degistirmisti logoyu zaten. Begenilmedi bu logo. Starfucks sadelesmis, daha bir guzel olmus. Pepsininki GAPinki gibi. Kotuye degisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Tek çeşit kola mı çıkarıyorlar ? Bir sürü çeşidi var , türkiye'de yok sadece . Burda bile bi ara limonlu falan diye çıkarmışlardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 argeyle nasıl kola çıkacak ki meyvelileri de denediler satılmıyo işte. pepsi twist bile almadınız da kalktı piyasadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar