SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bölüm başı 5bin lira alıyor bu cocuk arkadasımın üniversiteden arkadası ben tanımıyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 şans değil bence, doğru zamanda doğru uyuşturucuyu kullanmış adam sdf ve doğru soğuklukta demlenmiş. Geçen senede gene uyuşturucu ve alkolden ses telleri kalas olmuş homeless mustard çıkmıştı. http://www.youtube.com/watch?v=hXlzci1rKNM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 twist of fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Bu arada bu radio programı live sayılır, 30 dakka evvel kaydediliyor dinlenin partlar. EDIT: yok 2 saat evvel falanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bu tarz konularda şu britains got talenta cıkan paul en sevdiğim ya adam opera söylicem diyince kucumseme bakış attılar.şarkıyı patlatınca komaya girdiler.ki harbiden nessun dormayı en çok onun tarzında beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 of ne ses var be adamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 lan hicbiriniz adamin soylediklerini dinlemedi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Abi oha, radyodan tut seslendirmeye kadar her işi yapar valla bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 eğitim ile oluyorsa biz de gidelim yahu. gerçi türkiye'de eğitim aldığın zaman gıcık oluyorsun görüşmelerde bu noktalar açıklamaDIĞ yapılan maç sonuçları verilDİĞ gibi konuşuyorlar. gıcıksınız olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Abi sırf eğitim değil olay, yetenekte var. İşin eğitimi diksiyon falan. Adam zaten radyo spikerliği yapmış 7 çocuğu mu ne varmış, 99 yılında içkiye başlamış sonra drug falan, toparlanamamış, herşeyini kaybetmiş. Son 1 yıldır bırkamış içkiyi falan, sokakta geçen arabalardan biri geçerken keşfederde yardım eder diye takılıyormuş ama umudu filan yok adamın. Saçlardan konu açıldı orda dedi zaten umudum kalmamıştı falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 o zaman radyolarini yeni acan dinleyicilerimiz icin gelsin, ferdi tayfurdan, huzurum kalmadi. http://www.youtube.com/watch?v=u8O4TKmEcqw&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bazen interneti aşırı derecede seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=5991313 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 kıyamam ya. adam 1 dolara nasıl tesekkur ediyo. dolar senin kopegin olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 seslendirici olur bu yakinda adamin hayati kurtulucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 facepalmla cpt obviousi birlestiren biseye igtiyac duydum. facepalmingcptobv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 goldbären said: evsiz amcaya da iyi olmuş, demekki güzel şeyler olabiliyor lan. şans falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 adamın cidden o yetenekle o hale gelmesi üzüntü verici, neyse iyi bari hemen atlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 oha ya muthis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 twist of fate işte. hepimizin başına gelebilir. yoldan çıkmayadurun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 sırf patide üç tane topiüği var adamın o derece eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 SoulCube said: yeni don la fontaine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 altın sesli evsiz tam bi belgin doruk, ayhan ışık filmi adı yalnız. ayhan ışık altın sesli evsiz, belgin doruk ona hayatını geri kazanması için yardım eden cefakar zengin kız rolünde. hulusi kentmen sinirli ama filmin sonunda kızı ve damadı ile gurur duyan baba.. suna pekuysal da var film de tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 11,760,345 click yuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hangi radioda çıkıyor şimdi bu adam? dinleyelim yayınını felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar