Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Berberde geyik muhabbetine 442 gün hapis

LucifeL

Öne çıkan mesajlar

adam orda ana avrat gitmistir bence.
hani bende gitsem savci ciksa arkadamdan ozur dile dese, bak boyle yaparim dese, pasa pasa ozurunu dilersin.
gurur yapiyim derken yemis 442 gunu adam.

ha uygulama yanlis tabi, ama bisi olmadan atlanabilecek bir durumken yokusa surulmus olay.
Sosyal ağlarda paylaş

savcının yaında suç unsuru olacak davranışda bulunmak da maliye denetçisinin yanında faturasız iş yapmaya benzemiş

herhangi bir vatandaş da suç duyurusunda bulunabilirdi ama herhangi bir vatandaşın insiyatif kullanma yetisi görece bir savcıya ya da başka bir hukuk adamına göre daha rahat

cezayı alan adam yanlış yerde yanlış zamanda konuşmuş ki benzer duruma düşen daha çok insan var, karşısındakinin savcı oldupunu bilmeden "hassiktir ordan" diyen taksici de var ama op haber olmuyor

burada haber değeri taşıyan şey haberin içinde "akp" "kapatılma" ve "anayasa mahkemesi" geçiyor olması

bana denk gelmemiş de olabilir ama bugüne kadar değil küfür, şaka yollu bile "şerefsiz" "hırsız" "keranacı" ve benzeri ithamlarda bulunan savcı görmedim, belki de buklunduğu ortamdan ötürüdür
Sosyal ağlarda paylaş

Ödeyip de makbuzunu gösterdiği borcu tekrar tahsil etmeye çalıştıklarında sinirlenip ismet inönüye küfür eden, tutuklanıp bursaya mahkemeye yürütülerek götürülen, daha sonra 12 ay sürgünde hapis yatıp orada ölen bi aile büyüğüm var, dedemin babası.

1940'lardan beri aynı olay var bu ülkede, ve tüm siyasiler, devlet adamları da utanmadan kullanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İnönünün kendisi olsa garanti o da yapardı. Politikacılar arasında onu yapmayacak tek insan Mustafa Kemaldir tahminim, onu da kaybedeli 70 seneden fazla oldu ne yazık ki. Politika o günden sonra bozuldu demek.

Dedemin babası da inatçı adammış yanlız. Mahkemedeki hakim rakı sofrasından arkadaşıymış, mahkemede "sen böyle bişey demezsin, dedin mi gerçekten?" gibilerinden kurtarıcı sorular sormuş da o da "dedim, alın burda da diyorum" deyip "o memurların da, onları memur yapan reis-i cumhurun da" diye başlayınca yine tabi bişey kalmamış yapacak ahaha.

Zaten acayip fakirliğin, zor şartların olduğu o dönemde bide makbuzuna sahip olduğu ödemeyi tekrar isteyince memurlar şartel atmış adamın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...