syd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 sayin ahali, tek öğüne geçtiğimden beri - bu benim gözlemim- köpeğim dolaşırken dışkı dahil olmak üzere ne bulursa yiyor. benzer bir sorunla karşılaşıp çözen oldu mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 abi hayvan aç işte ver mamasını yesin. Tek öğün kime yeter ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Hoş birşey değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Usta domuz o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 sen tek öğüne geçiceksin dedikten sonra köpeğe bok yemek düşer tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ahahah süpermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 2-3 yıl kadar önce bir gün bir bağ gezisinde bizimkinin de gübre yediğini farketmiştim ve şok olmuştum sdfg babama sordum normal demişti. Neyse ki alışkanlık haline getirmedi kereta8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ben de birkac kere sahit olmustum bu olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 "roket adam" said: Usta domuz o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 "köpek pok yemekten vazgeçmez" diye laf var duymadınız mı yahu=) şaka bi yana köpekler aç kaldıklarında gayet boklarını yerler. havyan alışana kadar hayvanın kakasını sıcak sıcak toplayacaksın yoksa aç kaldığı anda yiyecektir kaçarın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 aç bırakmayın bilader hayvanı. seni de günde 1 defa besleseler sen de bokunu yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 utanmadan bide hayvanı şikayet etmiş ya böyleleri hayvan besliyor.mama alamıosan bi makarna haşla ver ekmek ver aç bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Nako said: sen tek öğüne geçiceksin dedikten sonra köpeğe bok yemek düşer tabi. cuk oturmus harbici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 trolleneceğini biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum :) yetişkin köpeğe 1 öğün diyorlar, o nedenle geçtik. sabahları normal mamasını yiyor, akşam da ne bk bulursa... kanımca özellikle bok değil ama yenilebilir herşeyi yiyor. tabi bulabildiği şey kaka, yiyecek artığı falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 1 ogun gayet normal ogunlerimi buyutsen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 yavruyken kötü alıştırdın heralde sabah akşam bi sürü yemek vermeye ondan afallamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 geçme abi tek öğüne. yada alışana kadar 2/3 sabah, kalanı akşam şeklinde yap bi süre. giderek azalt akşam mama verme olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Ben&Jerry's said: 1 ogun gayet normal ogunlerimi buyutsen ? yazılan cevapları okurken, bir tarafttan çiftliğe'de danıştım. aynı şeyi söylediler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 köpeğin cinsini söyleseydin mesela nedir buuyk kopek mi kucuk kopek mi bir öğün hakkını verirsen tabi yeter.ben kurt kopeğimin kafam kadar mama tabagını fulluyodum yetiodu.kaka bi kere yemişti yavruyken onun harici çalı çırpı falan filan etraftan buldugunu yemiodu kopegin sokaktan ordan burdan yemesi iyi birşey değil.ishal olabiliyor.sonra midede problemler ıckıypr hastalık falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 15 aylik alman kurdu (gsd) 500 gr mama yiyor sabahlari sonrasinda ne bulursa.. ayrica benzeri davranislar neticesinde ic parazit bile kapabilir x( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 bu iyi birşey değil. bir hastalığın belirtisi olabilir. ayrıca yediklerinden iç parazit kapabilir. veterinerinle konuş, daha mantıklı tavsiyeler verir o sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 dog whispererda muzla kandırıyordu kendi kakasını yiyen köpeği. muz yer mi lan köpek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 benimki yer. hayır demedikçe fiziksel olarak yemesi mümkün olan herşeyi yemeye çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 olum diyeti mi yaptiriyosun hayvana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 15 yıl farklı cinslerde bir sürü köpek besledim tek öğün kadar saçma bişey yok. sağda solda yazanlara kulak asmayın bişey biliyormuşcasına tek öğün tek öğün diye saçmalıyorlar. 2 öğün besleyin köpeğinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar