Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ore no Imouto - My Sister Cant be this Cute

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Hikaye gayet güzel giderdi bence, Kuroneko Kirinodan 98349823498 kat filan daha kaliteli resmen. Hatta ayrılmasalardı da Kuroneko Kirinoyla Kyousuke nin arasını yapmaya çalışsa, Kyousuke Kirinoyla Kuronekonun arasını yapmaya çalışsa, Kirino da Kuronekoyla Kyousukenin arasını yapmaya(ya da ayırmaya:p) çalışsaydı filan böyle komedi üçlüsü şeklinde bayağı götürürler diye bekliyordum ben. 2 bölümde patlatmaları bayağı kötü(hatta saçma) oldu bence.

Ayrıca asıl Kirinoyla hikaye bir yere gitmiyordu hep aynı problemler döngü halinde tekrarlayıp duruyordu. Kirino hikayenin merkezinden çıkıp diğer karakterlerin ağırlığı biraz artmaya başladıktan sonra daha güzelleşti bence.

Kaede said:

o değil de karakedide nasıl bir aşk varsa resmen iki dangoz kardeşin ilişkileri kalıcı olarak çözümlensin diye resmen kendini feda etti

veya fanship sevdası kendi sevdasına ağır bastı:p

O ilişkinin de çözümleneceği filan yok, iki ileri bir geri sürünüp duruyolar başından beri.

Sosyal ağlarda paylaş

cidden geçen sezonda tam iyi kötü belli bir noktaya ulaşmışken bu sezonda tekrar reset atmaları diş gıcırdattıracak sinirliğe geri getirdi kirino'yu. senjougahara ile birbirlerine çarpıştırmak istiyorum lhc'de. varlıklarından anlamlı bir sonuç doğar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...