BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 hep otaku muhabbei e bir yere kdar abi ben manyak kardeşinin ne yapacağını merak ediyorum zaten kedi köğek gibiydi karakızla sarıkız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ya geri kalanında komedi veya dram namına bir malzeme yok, aşk kısmında da bir olay yok yani dikkate değer. hatta tam dellenecektim iş gerçek enseste dönseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ur daha pastanın tabanını yapıyorlardır diye düşünüyorum umarım yanılmam, hani o bölüm değil de sonraki bölümlerde ne olaiblir onu düşünüyorum daha çok oturup kendim yazıyorum sonra.. sopnra olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kızlar hikaye ya ben nakamura için izliyorum hmpfs o ses hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Kaede said: kızlar hikaye ya ben nakamura için izliyorum hmpfs o ses hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 http://i.imgur.com/ED9wl.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 8 sonu kalbim ortana ikiye kırıldı AL KIRDIN AMK! off ya gece gece kafam da güzel iyiden iyiye buhran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 8 Boğarım lan ben bunu. TUTMAYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ben bunu yarıda bıraktıydım devam etsem mi? niye bıraktığımı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Hentai diye birakmissindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 sdfsdf hiç anlamıyorum hakikaten o hentai muhabbetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 kiz kardesine hallenen admain cizgilfilmini neden biraktigini degil neden basladigini sorgulaman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 komik diye başladım ama o dediğine kıllanıyo insan hakikaten. napıyo lan bu velet diye. belki de o yüzden bırakmışımdır. türk örf ve adetlerine, ahlak ve aile yapısına uymuyo diye sdfsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 kötü diye bırakmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 İlk sezonu bitir de ikinci o kadar iyi çıkmadı maalesef. Ha bir de "it's ok if it onii-chan" muhabbetine yabancı insanı açmayabilir seri evet heh 8 Çocuğu zorla enseste mi bağlatacaklar cidden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yok lan sanmam.. yani olmaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Son sürat Kirino route gibi geldi bana da. Eğer öyle bir şey olursa usagi drop rage i bile sönük kalır çıkacak shitstormun yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 öyle bişey olması için ya "lol esasında kan bağı yok kandırdık bi sizi XDDDDD" yapıcaklar ve milenyumun rageini yiyecekler bütün shipperlardan ya da gogo karakedi end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 droplarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 o değil de karakedide nasıl bir aşk varsa resmen iki dangoz kardeşin ilişkileri kalıcı olarak çözümlensin diye resmen kendini feda etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 karakedi açık ara en iyi ama zaten birlikteliklerini götürebiliyor olsalardı hikaye gitmezdi de.. ya saçma sapan bir hale gelmesin, aklıma da ne olaibleceği gelmiyor, hoş 5 bölüm kalmış bir yerden bir yere bağlanır elbet güzel bir arc çıkar diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Hikaye gayet güzel giderdi bence, Kuroneko Kirinodan 98349823498 kat filan daha kaliteli resmen. Hatta ayrılmasalardı da Kuroneko Kirinoyla Kyousuke nin arasını yapmaya çalışsa, Kyousuke Kirinoyla Kuronekonun arasını yapmaya çalışsa, Kirino da Kuronekoyla Kyousukenin arasını yapmaya(ya da ayırmaya:p) çalışsaydı filan böyle komedi üçlüsü şeklinde bayağı götürürler diye bekliyordum ben. 2 bölümde patlatmaları bayağı kötü(hatta saçma) oldu bence. Ayrıca asıl Kirinoyla hikaye bir yere gitmiyordu hep aynı problemler döngü halinde tekrarlayıp duruyordu. Kirino hikayenin merkezinden çıkıp diğer karakterlerin ağırlığı biraz artmaya başladıktan sonra daha güzelleşti bence. Kaede said: o değil de karakedide nasıl bir aşk varsa resmen iki dangoz kardeşin ilişkileri kalıcı olarak çözümlensin diye resmen kendini feda etti veya fanship sevdası kendi sevdasına ağır bastı:p O ilişkinin de çözümleneceği filan yok, iki ileri bir geri sürünüp duruyolar başından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 cidden geçen sezonda tam iyi kötü belli bir noktaya ulaşmışken bu sezonda tekrar reset atmaları diş gıcırdattıracak sinirliğe geri getirdi kirino'yu. senjougahara ile birbirlerine çarpıştırmak istiyorum lhc'de. varlıklarından anlamlı bir sonuç doğar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 LN'ler bu Haziran'da bitiyormus bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Sam said: "it's ok if it onii-chan" muhabbeti Abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar