-007- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 http://www.milliyet.com.tr/bolivya-da-petrol-isyani-buyuyor/dunya/haberdetay/01.01.2011/1333457/default.htm http://www.cnnturk.com/2010/dunya/12/31/bolivyada.petrol.fiyati.artti.halk.cildirdi/601477.0/ Bugün televizyonda geçen altyazı: Bolivya'da halk istediğne kavuştu: Devlet petrole yaptığı %80 zammı geri çekmek zorunda kaldı! http://www.hurriyet.com.tr/dunya/16656431.asp İşte bir halkın koyun olması ve olmaması arasındaki fark! Biz neden toplu benzin almama eylemi yapmıyoruz ülke çapında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 çünkü benzin ucuz, gerek yok daha eyleme benzin ucuz olmasa istanbul trafiği saat 3'te başlamazdı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 bu sene yılbaşı kullanılmasın diye eylemler yaptık ülke çapında, şimdilik yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 En zengin halkız da dünyanın en pahalı benzini bize ucuz mu geliyor yoksa koyun muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ikisi de olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 bence sadece ikincisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 darkrider a katılıyorum. 1-2 sene öncesine kadar yoğu trafik göremediğim ankarada bu sene aşırı trafik var ve bu, daha çoğu kişinin arabası kapıda yatarken ki hali. benzin 2.50 fln olsa düşünemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 akepe sayesinde o kadar zengin olduk ki, dünyanın en pahalı benzini bile koymuyor bize, hatta ben bazen arabayı çalışır bırakıyorum garajda, gidip uyuyorum. sabah kalktığımda arabanın içi sıcak olsun, adam gibi gideyim okula diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 o kadar ucuz yani benzin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ahahha iyiyidi sonuncusu. espri olarak güzel ama ciddi düşünmemek lazım. trafik düzelsin diye benzin 10 tl olsun diye konuşmak saçma. alakasız yöneticiler ve kötü şehir planlama nedeniyle altüst olan trafiği etkilemeyecektir plan. benzin 10 tl olsa %10 anca azalır trafik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 DarKRideR said: akepe sayesinde o kadar zengin olduk ki, dünyanın en pahalı benzini bile koymuyor bize, hatta ben bazen arabayı çalışır bırakıyorum garajda, gidip uyuyorum. sabah kalktığımda arabanın içi sıcak olsun, adam gibi gideyim okula diye ahahah ben de her sabah kahvaltıda et yemek zorunda kalıyorum çok fazla et var evde offfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 -007- said: http://www.milliyet.com.tr/bolivya-da-petrol-isyani-buyuyor/dunya/haberdetay/01.01.2011/1333457/default.htm http://www.cnnturk.com/2010/dunya/12/31/bolivyada.petrol.fiyati.artti.halk.cildirdi/601477.0/ Bugün televizyonda geçen altyazı: Bolivya'da halk istediğne kavuştu: Devlet petrole yaptığı %80 zammı geri çekmek zorunda kaldı! http://www.hurriyet.com.tr/dunya/16656431.asp İşte bir halkın koyun olması ve olmaması arasındaki fark! Biz neden toplu benzin almama eylemi yapmıyoruz ülke çapında? çünkü bu tarz bir eylem protesto çağrısı yapanlar DGMlerde sürünüyor türkiyede. en fazla yapılabilen trafikte 4lü yakmak korna çalma şarkı dinlemek. ileri demokrasimiz saolsun gerçek anlamda protesto yaptığını söylemen bile joplanman veya "TOPLA TOPLA TOPLA ALIN BUNLARI AL AL ALAL!" naralarına maruz kalman anlamına geliyor. çok doğal insanların sinmesi sümdükleşmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 hayatımda benzin almadım hiç of nası bi kardayım kimbilir, hep et alıyorum ben o parayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Bakınız türkiyedeki gut hastalığı oranı dünyanın çok üzerinde.Devlet el atsın bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 benzin 10 tl olsun boğaz trafiği yarıya iner =) benzinin vergisiz fiyatı yanılmıyorsam 2 tl fln. ona da cuzi bi vergi uygulasalar, 2.4-2.5 olsa, boğaz trafiği 2 katı artar. yani bi denge söz konusu bence. tabii ki çok pahalı, keşke ucuz olsa ben de her yere arabayla gidip gelsem ama bir de işin öbür yüzü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 turkiyedeki araba sahipligi rakamalrina bakin, gayet dusuk trafigin olma sebebi araba coklugu degil, dogru durust yol olmamasi sehr planlamadan sinifta kalmisiz bariz bu kadar basit, birde bogaz ile halici ekleyince iyice icindne cikilmaz bir hal aliyor istanbul trafigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Vergisiz 1 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 vergisiz 1 çıkarmadan 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Şunu hazmedemiyorum: Ülkenin 5'te biri bir şehirde toplanıyor, doğal olarak o şehir o yükü kaldıramıyor artık sen ne yaparsan yap milyar dolarlar harca illa o iş bi noktadan sonra çökecek! En basitinden istanbul'a bikaç sene sonra su yetmeyeceği gibi bi haber geçti bikaç gün önce. Milyar dolarlık proje yapmak yerine başka şehirlere daha az yatırım yap güzelleştir oraları millet buraya gelmesin. Bunu beceremeyip İstanbul'u özendirmeye devam edip trafik çökünce de trafik düzelsin diye dünyanın en pahalı benzinini tüm ülkeye satmak= ...... sansürlü kısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 hem adam gibi yol yapma hem de benzine öküz gibi vergi koy. win win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Viktor said: turkiyedeki araba sahipligi rakamalrina bakin, gayet dusuk trafigin olma sebebi araba coklugu degil, dogru durust yol olmamasi sehr planlamadan sinifta kalmisiz bariz bu kadar basit, birde bogaz ile halici ekleyince iyice icindne cikilmaz bir hal aliyor istanbul trafigi heh TEM, Mahmutbey gişeleri mesela yıllardır sorun aynı FSM köprü girişi gişeler vs. 43534534 şeritten 3-4 şeride iniyor, araçlar sıkışıyor. Zaten ehliyet bakkalda veriliyor bizde, kimse araba kullanmayı bilmiyor. Geçiş öncelikleri vs. derken kaza da olursa işin bonusu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 madem benzin pahalı toplu taşıma kullanın ben hayatımda bu kadar yüzsüzlük görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 espri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 hayır değil. herkes tek başına arabanın içine doluşuyor sonra benzin pahalı diye yakınıyor bu bildiğin yüzsüzlük ve araba kullanmak bir lükstür, zorunluluk değil. şehir içinde toplu taşıma kullanarak isteyen, istediği yere ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 zaten otobüsler hep bomboş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar