NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Viskiyi kolayla sodayla sulandıranlar heleki bunu jack danielsla yapanlar, yatacak yeriniz yok ulan viskiye yazık!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 sakin olun, viski değildi.votkaydı. ama cidden şok oldum kız lıkır lıkır içti.bitiriyodu nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Yok geçen sene yılbaşında başıma gelmişti içim acımıştı bak hala hüzünleniyorum =( Bide kusanlara sinir olurum. İçkiyi mundar etmeyin zaten pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Ardeth's Hangover Cure Ağzınızla için ben içtim oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Ardeth said: Ardeth's Hangover Cure Ağzınızla için ben içtim oluyomuş Ne kadar doğru bir teşhis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 izotonik bir şeyler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 baş ağrısına su için. cidden iyi geliyor. susuzluk baş ağrısına sebep oluyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 aşırı sıvı ve dolayısıyla mineral kaybı bu baş ağrısının en büyük sebebi zaten. kaybettiğini geri koyabilirsen bi süre sonra geçer. muz falan yemek lazım tuzlu ayran da iş görür. soda da işe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Orada bal da bir fark yaratıyor ama. Niye bilmiyorum. Masada görüp, deneyip, fark etmiştim ben. Zaten bu mideyi de rahatlatıyor. Sırf su içersen sadece başağrısı azalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 sabah kalkip bi bira cakin tamam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ne kadar hayvan gibi içtiyseniz o kadar dinlenmeniz lazım 2 biraylan zartlan zurtlan içmeden önce bir çay bardağı zeytinyağını dikin ertesi güne atar etkilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Bloody Mary de yararlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 NolaxThensbane said: Viskiyi kolayla sodayla sulandıranlar heleki bunu jack danielsla yapanlar, yatacak yeriniz yok ulan viskiye yazık!! Niye öyle diyorsunuz ya, boşu boşuna mı çıkmış Jack n' Coke denilen olay? Ben bira ve şarap dışında hiç bir şey içemiyorum arada bir hoşuma gidiyor viski içmek ama onu da tek başına içemiyorum kola koyyuyorum ben de sdf. Çok görmeyin abiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Gece çok içenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 http://zararlari.com/wp-content/uploads/499902897.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 dengeli bir kahvaltı en iyi çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 2 hafta once kartalkayada it gibi ballentines ve chivas icip sabah ataturk gibi kalkinca cok sasirmistim. Ayni sendrom dun de nuksetti. 12 duble black label , uzerine rakija, ustune 3 bira. Kalkt ve su anda aynen devam ediyorum. Noluyo abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Esh said: 2 hafta once kartalkayada it gibi ballentines ve chivas icip sabah ataturk gibi kalkinca cok sasirmistim. Ayni sendrom dun de nuksetti. 12 duble black label , uzerine rakija, ustune 3 bira. Kalkt ve su anda aynen devam ediyorum. Noluyo abi? adamın oteli var parası var. adeta bir seko. bir gecede 10 şişe içki götürüyor otellerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 rakija diye arattım bu çıktı lol http://www.tipsypilgrim.com/storage/rakija%20drunks.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1323351136621 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 adam muzlu sütü gerge'S special cure diye itelemiş, kimse de bu neyin kafası demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 moncici said: adam muzlu sütü gerge'S special cure diye itelemiş, kimse de bu neyin kafası demiyor. gerge kafasi oldugu icin bisi denmiyor olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Bol sarımsaklı sirkeli işkembe, cure budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Gergeye laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Lyv said: moncici said: adam muzlu sütü gerge'S special cure diye itelemiş, kimse de bu neyin kafası demiyor. gerge kafasi oldugu icin bisi denmiyor olsa gerek ahadıshgdkjaghf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 yukarda yazilanlar ise yaramazsa sunu deneyin ben denedim ise yariyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar