Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Alkoldense bir bir formül var. %90 işe yarar. Muz al; ez, su gibi olsun. Su gibi olması için içine süt kat gerekirse. Süt al, kaynat. Bal al, bir kenara koy. Bunların hepsini karıştır, iç. Hangover cure. Benim icadım, başka icat eden de olmuş olabilir tabii. Mideye de, başa da iyi gelir. Eski alkoliklerdenim ben :) İşe yaramazsa: http://4.bp.blogspot.com/__7l3gH8Jw-k/TQ-V-5PE2FI/AAAAAAAABAg/cDEPkNGO5OA/s320/majezik1.png
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Günlük içecek olarakta süper ki bu (tu)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 abi başağrısı falan hiçbişey yok ama uyudum uyandım hala sarhoşum onu napcaz?
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 bildiğim baş ağrısı dehidrasyondan dolayı oluyor, eğer mideniz müsade ederse yatmadan içebildiğiniz kadar su için baya etkili oluyor.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 abi ben dışarı çıkıyorum heralde. bu ne lan 3. kahvedeyim hala sarhoşum. resmen bu kafayla devam ederim c.tesi gecesine.
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 bunun hazir yapilmisi vardi ; alka seltzer
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Estel ne içtiyse banada aynısından
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Abi ben gece 12 ile 6 arasını hatırlamıyorum. Ona bi ilaç var mı. En son güvenlik şalterlerimi açtığımda alakasız bir durakta otobüs bekliyordum. Arkadaşlara işemeye gidiyorum diye ayrılmışım sonrası yok. Edit : Farketmeden sanırsam "Rockstar" filminden alıntı yapmışım. "Tuvalete gidiyorum".
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Olm ne alıyorsunuz öyle siz söyleyin özelden.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 baş ağrım yeni geçti. öyle baş ağrısı ki ciddi ciddi başımı döndürüyordu falan dayanılmaz bişiydi, kafam patlıcak sandım. bi kurabiyeyle dolorex attım, saçmalama dedi daha çok ağrımaya başladı, yataktan kalkamıyorum bu sırada. sonra majesik, bu da pms için salak dedi yine geçmedi. en son 1000mg parasetamolü dayadım 2-3 saat oldu hala ara ara ağrı giriyor. kalitesiz içkinin nimetleri sanırsam. ya da şarap+rakı+vodka yaptığım için olmuş da olabilir.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 bira+viski+rakı yaptım ben de baş iyi ama midem fenaydı sabah
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Votka-redbull için de bir tedavi önerelim. Bende aşırı çarpıntı yapıyor, böyle eve mal gibi içip içip bi de erken, yorulmadan dönünce uyuyamıyorum çarpıntıdan.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 siz neden bahsediyorsunuz be! kralı şudur.. wake up juice! önce bunu izleyin http://movieclips.com/Ykyx-back-to-the-future-part-3-movie-wake-up-juice/ sonra bunu http://www.youtube.com/watch?v=eaUvLAvtNck
Sorlag Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 abi şu votkayı redbull veya meyve suyu ile değilde sodayla içen yokmu?Sodayla çok iyi oluyor.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Sorlag said: abi şu votkayı redbull veya meyve suyu ile değilde sodayla içen yokmu?Sodayla çok iyi oluyor. sodayla değil de ayrı ayrı içiyorum ben vodkayı ve meyve suyunu, karışık denedim bi kere çok meh geldi
Bella Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 benim arkadaşım dün sek viskiyi kola gibi dikti. bu kadar şaşırdığımı hatırlamıyorum geberiyodur şimdi. önereyim.
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 kaliteli viski bas agrisi yapmaz, ama zaten kalitesiz viski icmis, birde tadini cikartarak icmediyse mustehak cektigi agri asdfasd.
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 kolayı da tek dikişte içsen boğazın yanar ya.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Saeros said: Sorlag said: abi şu votkayı redbull veya meyve suyu ile değilde sodayla içen yokmu?Sodayla çok iyi oluyor. sodayla değil de ayrı ayrı içiyorum ben vodkayı ve meyve suyunu, karışık denedim bi kere çok meh geldi sanki her hafta vodka içiyo pezevenk
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 viskiyi shot yaparak içenleri anlayamıyorum. bok gibi bi tad bırakıyor ağızda.
Öne çıkan mesajlar