Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Arkadaşlar Seviyorum sizi... Pati iyiki var ve bi çoğunuzu iyiki tanımışım. Herhangi birinize kırgınlık gücenmişlik yok ve en kötü günümüz böyle olsun.. Seviyorum sizi nice birlikte bol pati günlere gecelere =)) Sabah bu post en üstte olcak garbıçta inanıyorum beyler :D
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Büyüyünce sende böyle olcan geçko hazırla kendini :D
gecko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Okşa da büyüyeyim. Garbageda şaka niyetine olsa da, yaşı küçük vb. espirisi yapan herkese bu lafı diyeceğim artık nasılsa aynı yola çıkıyor.
Jaxx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Regalya said: Artizlenme layn! şu memeyi de bir öğrenemedim gitti. dat assın bir versiyonu mu ne bu
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ahahahah kim açtı bu salak topici diyerek girdim asfsadasf
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 gecko said: Okşa da büyüyeyim. Garbageda şaka niyetine olsa da, yaşı küçük vb. espirisi yapan herkese bu lafı diyeceğim artık nasılsa aynı yola çıkıyor. ruhun liseli. hem pasifsen neden okşamayalım.
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Jaxx said: Regalya said: Artizlenme layn! şu memeyi de bir öğrenemedim gitti. dat assın bir versiyonu mu ne bu meme falan degil. buyuk ihtimal kendisi yapmis o resmi o yuzden alakali alakasiz yerlerde spamleyerek meme yapmaya calisiyor
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 en kötü günümüz ortaokulda toplandığımız günler gibi olsun
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 en kötü günüm yarın olmasın da hangi gün olursa olsun çok işim var olm ya
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Phyx said: meme falan degil. buyuk ihtimal kendisi yapmis o resmi o yuzden alakali alakasiz yerlerde spamleyerek meme yapmaya calisiyor deep meme o Al ipucu
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Soimyr said: gecko said: Okşa da büyüyeyim. Garbageda şaka niyetine olsa da, yaşı küçük vb. espirisi yapan herkese bu lafı diyeceğim artık nasılsa aynı yola çıkıyor. ruhun liseli. hem pasifsen neden okşamayalım. ben de diodum bu cocugu neden seviodum :D simdi hatrladim :p adam lafini esirgemiyor arkadas
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 postu atan arkadaş yılbaşı mahiyetinde atmış mesajı anladığım kadarıyla. kafasının da güzel olduğu kesin.
Öne çıkan mesajlar