Khiran Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Merhabalar beyler bayanlar. Geçen günkü Steam yılbaşı indirimlerinden Neverwinter Nights 2 kapmıştım. İsmini duymuştum ama almak o güne kısmet oldu. Şimdi oyunu indirdim oynadım biraz, tutorial bölümünü hallettim. Ama, ya oyunun combat sisteminde bir dandiklik var ya da benim bilgisayarda. Sanki bir MMO oynuyorum da acayip lag girmiş gibi bir skille basıyorum 10-15 saniye sonra vuruyor, canavara tıklayıp atak yaptırıyorum, yine 10-15 saniye sonra atak yapıyor. Sorun benim bilgisayarda mı? Oyunda mı? Oyun Steam'den olduğu için güncel versiyonu var oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 bilgisayarla ilgili bir sorunmuş gibi görünüyor sanki, çok klişe olacak ama sürücüler güncel herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 10-15 saniye değil de diğer turn vuruyor olduğundan ötürü olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 pronoit said: 10-15 saniye değil de diğer turn vuruyor olduğundan ötürü olmasın. Sıra tabanlımıydı bu oyun ::o Tamam yav sorun bendenmiş o zaman. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 NWN sıra tabanlımıydı bende hatırlayamadım şahsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 tam bir turn ayrımı yok. ama aslinda var dikkat edin low level combatlar da karekterler birbirine mal gibi bakar 3-4 saniye ama high level da öyle değil çünkü turnde 3-4 atakları var. düşmana saldirin. o kılıç ikonunun azalişina bir bakin anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 heh doğru ya, aklıma da bir an geldi aslında ama. her turn'ü 6 saniye gerçek zamanlı olarak simüle ediyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Bende nwn 2 yi yarısına kadar oynamis sonra birakmistim ek paketler fln çıktı üstüne.Ek paketler farklı oyun farklı senaryoyami sahip?Yani hepsini kurduktan sonra tek tek oynayip bitirirsem dahami iyi olur ne önerirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 mask of the betrayer oyna sadece gerisi dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 orjinal hikayeyi bitirip o karekteri mask of the betrayera import edersen iyi olabilir. storm of zehir apayri oyun. ben mekaniklerini falan sevmiştim. aslinda daha bi rpgye yaklaşmiş oyun storm of zehir de fakat senaryo o kadar iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Bende aldın son indirimde oyunu arkadaşım ile birlikte peki önerebileceğiniz şöyle yap daha keyifli zorluğu düşürme şu patchi kesin yükle vb. gibi dikkat edilmesi gereken şeyler varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 patchlerin hepsi gelmiyor mu steamden indirince? benim bitemedi dl hala bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 o gelenlerin hepsi update patch. arkadasin sordugu content, tweak felan iste. http://nwvault.ign.com/View.php?view=Articles.Detail&id=1 zilyon tane sey var burada. sol menuden sec bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 platiniumu kurdum steamden yalnız şöyle bir sorun var, sunken ctiyden anaşehre dönüşte oyun çöküyor,module'ü açamadı diyor. anlamadım gitti.bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 hardcore nwn 1 hayranıyım 2 kere falan bitirmişimdir. şu nwn 2'yi 6 kere falan kurdum baştaki köyü geçtikten sonrasını getiremedim daha. kamera açılarına alışamıyorum bir türlü ayarlayamıyorum falan anlamadım gitti nwn 1 böyle değildi hiç yahu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 o kamera olayı düzeltilebiliyor patchle. ilk hali eziyet bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 oha harbi mi hiç haberim yoktu hemen çekiyim yaw o zaman oh be sonunda nwn 2 oynayabilecek miyim ne:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar