Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ZINDIIIIIĞK BRE MEL UUĞN sen kim olursun da koskoca cihan padişahına isyan edersin?
capul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Zirvedeyken bırakalım demişlerdir... Başka forum sitesinde de olmaz zaten bu kadar dramatik ayrılıklar...
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Asıl bir aralar unity100 vardı ne oldu ona ? 6 yıldır kayıp adam.
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Soimyr said: Wendigo ile eşi/sevgilisi (en son çocukları olmuştu sanki, eşide pati kullanıcısıydı?) noldu onu bilmiyorum bak. baya yogunlar, diablesse dogum yapti bir kac ay oluyor hatta baya bi oluyor. butun vakitleri bebise ayiriyorlar, ha bide wendigo bi ara londraya falan gitcekti gecen ay, yogundu baya.. hayat felan is guc.. ben bi askerdeyken biraktiydim buralari (2003 falandi), sonra hep uzaktan uzaktan izledim, sonra 2 sene once falan adam gibi tekrar yazmaya basladim.. bizim ikizler gelince bende direk araziye uyacagim.. safak 50 falan yani saka gibi :)
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 hoşlandığın bi kız forumu mu bıraktı fistan
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 fistan 3 sene önce forumu niye bıraktıysa şimdi de o sebeple bırakıyor. ama bence hiç yakışmadı bu sana. yolun acık olsun ne diyelim
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Ardeth said: hoşlandığın bi kız forumu mu bıraktı fistan ahaha hocam bu yapılmazki adama
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 escape said: Ardeth said: hoşlandığın bi kız forumu mu bıraktı fistan ahaha hocam bu yapılmazki adamaulan ne yapmış adam da sende geldin hemen yancı?
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 spesifik bişey yapmadım ama gerçekten, konunun ilk mesajının tonuyla* dalga geçen genel bir mesaj attım *:bkz: bir kız hakkında çaktırmadan bilgi toplamaya çalışma
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 hoşlanılcak kızlardan hoşlandık zamanında. kalmadı başka. sen rahat ol :D
eski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 paparnoz said: Asıl bir aralar unity100 vardı ne oldu ona ? 6 yıldır kayıp adam. zamanında siyaset yapılırken bişeye dellenip banlandı wow da hala ama yasıyor haliyle :)
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Ardeth said: *:bkz: bir kız hakkında çaktırmadan bilgi toplamaya çalışma topik açmak okadar da çaktırmadan bişe olmasa gerek :p
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 yav said: farinal vardı noldu ona bi de oper hatırlıyorum farinali bilmiyom da oper ayağının resmini koyduğu için banlanmıştı (?)
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 abi insan ayağının fotosunu koydu diye niye banlanır ya :D bariz göt ve meme fotoları konuyor bişe olmuyor. garip :D
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Marveloth said: Troll artinca konu disi ve garbicin bi ayricaligi kalmadi. Her yer garbage suan abi şu olaya ciddi ciddi bi sınırlama getirilmesi lazım bence. Hani iyi güzel troller arada eğlendiriyor da her zaman böyle olmuyor işte. Troll olmak isteyen garbıçta kendi işini halletse diğer bölümlere karışmasa süper olucak.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 PrudenT said: yav said: farinal vardı noldu ona bi de oper hatırlıyorum farinali bilmiyom da oper ayağının resmini koyduğu için banlanmıştı (?) Oper patide yazmadık dişi bırakmadığı için banlandı diye biliyom ben hı ?
Seele Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 - elit takiliyor - %90 zengin bebesi - bolca troll - adam kayirma - insafsiz ban
Öne çıkan mesajlar