Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ZINDIIIIIĞK BRE MEL UUĞN sen kim olursun da koskoca cihan padişahına isyan edersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Zirvedeyken bırakalım demişlerdir... Başka forum sitesinde de olmaz zaten bu kadar dramatik ayrılıklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Asıl bir aralar unity100 vardı ne oldu ona ? 6 yıldır kayıp adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Soimyr said: Wendigo ile eşi/sevgilisi (en son çocukları olmuştu sanki, eşide pati kullanıcısıydı?) noldu onu bilmiyorum bak. baya yogunlar, diablesse dogum yapti bir kac ay oluyor hatta baya bi oluyor. butun vakitleri bebise ayiriyorlar, ha bide wendigo bi ara londraya falan gitcekti gecen ay, yogundu baya.. hayat felan is guc.. ben bi askerdeyken biraktiydim buralari (2003 falandi), sonra hep uzaktan uzaktan izledim, sonra 2 sene once falan adam gibi tekrar yazmaya basladim.. bizim ikizler gelince bende direk araziye uyacagim.. safak 50 falan yani saka gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ooo hadi hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 hoşlandığın bi kız forumu mu bıraktı fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 yoo ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 fistan 3 sene önce forumu niye bıraktıysa şimdi de o sebeple bırakıyor. ama bence hiç yakışmadı bu sana. yolun acık olsun ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Fistan said: yoo ne alaka hiiç öylesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Ardeth said: hoşlandığın bi kız forumu mu bıraktı fistan ahaha hocam bu yapılmazki adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 escape said: Ardeth said: hoşlandığın bi kız forumu mu bıraktı fistan ahaha hocam bu yapılmazki adamaulan ne yapmış adam da sende geldin hemen yancı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 amacım yancı olmak değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 spesifik bişey yapmadım ama gerçekten, konunun ilk mesajının tonuyla* dalga geçen genel bir mesaj attım *:bkz: bir kız hakkında çaktırmadan bilgi toplamaya çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 yani.. bende ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 hoşlanılcak kızlardan hoşlandık zamanında. kalmadı başka. sen rahat ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 paparnoz said: Asıl bir aralar unity100 vardı ne oldu ona ? 6 yıldır kayıp adam. zamanında siyaset yapılırken bişeye dellenip banlandı wow da hala ama yasıyor haliyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Ardeth said: *:bkz: bir kız hakkında çaktırmadan bilgi toplamaya çalışma topik açmak okadar da çaktırmadan bişe olmasa gerek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 yav said: farinal vardı noldu ona bi de oper hatırlıyorum farinali bilmiyom da oper ayağının resmini koyduğu için banlanmıştı (?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 abi insan ayağının fotosunu koydu diye niye banlanır ya :D bariz göt ve meme fotoları konuyor bişe olmuyor. garip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ayak neyımıze yarıcak ki : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Marveloth said: Troll artinca konu disi ve garbicin bi ayricaligi kalmadi. Her yer garbage suan abi şu olaya ciddi ciddi bi sınırlama getirilmesi lazım bence. Hani iyi güzel troller arada eğlendiriyor da her zaman böyle olmuyor işte. Troll olmak isteyen garbıçta kendi işini halletse diğer bölümlere karışmasa süper olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 PrudenT said: yav said: farinal vardı noldu ona bi de oper hatırlıyorum farinali bilmiyom da oper ayağının resmini koyduğu için banlanmıştı (?) Oper patide yazmadık dişi bırakmadığı için banlandı diye biliyom ben hı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 - elit takiliyor - %90 zengin bebesi - bolca troll - adam kayirma - insafsiz ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bu topici beybine yollıycam hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 fistan neden gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar