Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Rehine Öldürüldü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Sam, 02 Ağustos 2004 23:28 tarihinde demiş ki:
ilk olarak, argümanına verdiğin önemi, düşünmeye ayırdığın vakti diğer tartışmacılara karşı kullandığın sözleri seçerken de vermelisin. argümanınla insanları ikna etmeyi mi yoksa sindirmeyi mi amaçlıyorsun ona karar vermelisin fedo..

ikinci olarak, ikmalci sivillerden başlarsın hedef seçmeye, vergi veren halkına kadar yayarsın. sonra gider gelecekteki işgücü olan çocuklara, bebeklere varır. ardından bir bakarsın ki timurlenk'in kelle piramitleri de esasen modern savaşın öngörüsüymüş.. vietnam'da kamera önünde kafaya kurşun sıkanlar birer kahramanmış..

ayrıca satırla kamyon şöförü kesenleri de kurtuluş savaşı'nda çarpışanlarla bir tuttun ya, ne desem seni ikna eder bilmiyorum..

"saf mısın salak mısın" desem mi acaba, belki onda bir keramet vardır da sen birden silahlı ve silahsız insan arasındaki farkı anlarsın.. fakat sanmıyorum bunun da işe yarayacağını, dursun kenarda iyisi mi..

sam konustu ![signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
unity100, 03 Ağustos 2004 00:02 tarihinde demiş ki:
said:
fedaykin, 02 Ağustos 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
Forumda bu kadar çok kişi kendini mi kandırıyor yoksa sadece tartışmış olmak için inanmadığı şeyleri mi söylüyor. Eh bir ihtimal daha var çok salaklar veya gerçeklerden en ufak haberleri yok hayal aleminde yaşıyorlar. İsteyen bu kelimeleri istediği gibi algılasın.

Birileri gelecek Türkiye'yi işgal edecek sonra bende onlara lojistik destekte bulunan malzeme taşıyan araçların şöförlerini indirip teker teker kimlik soracağım, her birine ne yapacağımızı uzun uzun konuşup tartışacağım ona göre davranacağım. Hepiniz bu derece saf veya salakmısınız. Gerilla savaşı nedir en ufak bir fikriniz var mı? Gerilla savaşında hız en önemli unsurdur. Vurur ve kaçarsın. O kamyonlara saldırıyorsan durmalarını bile beklemezsin bir an önce giderken imha edebildiğin kadarını imha edip destek kuvvet gelmeden kaçarsın, oturup çay partisi vermezsin.

Hangi ülke vatandaşı olursa olsun hiç farketmez, hatta kendi ülkemin vatandaşı da olur zerre bir şey değiştirmez, işgalciye malzeme taşıyan kişi öldürülür bu kadar basit.

arkadasim o gerillalar bizim muttefikimiz kahraman direnisciler degil. basarili olduklarinda orada din devleti kurup senin pek sevdigin kara carsafi turkiyeye ihrac edecek psikopatlar.

Kötünün iyisini seçmeye çalışmak hatalı bence. Ha Amerika ha radikaller ne farkeder? İkisinden de bize iyilik gelmeyecek nasıl olsa.
Mesaj tarihi:
said:
unity100, 03 Ağustos 2004 00:08 tarihinde demiş ki:
evet abi hemen amerikayi cekelim iraktan, iranin destekledigi sii cogunluk tacikistandan getirilen gozu donmus islami gerillalarin sayesinde irakta bir molla rejimi kursun, sonra guneydoguda cocuklarimizi savastiririz bunlardan korunmaki cin.

Sen benim yazdığımdan bunu anladıysan helal olsun valla!!!
Mesaj tarihi:
ya da tabi illa oyle olcak degil ya, guneyde siilerce bi islam devleti yapilsin, kuzeyde de bir kurt devleti ilan edilsin, diger azinliklar bunlarin arasinda kalsin, ic savas ciksin sonra bu iki formattan biri kazansin.

ama bu sefer de asagi tukursen sakal yukari tukursen yine sakal. en cok 10 sene icinde yine tum gencler guneydoguya.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
hm.. o gerillalar bizim müttefikimiz olsun olmasın. yapılan hareket askeri açıdan mantıklı bir harekettir. her zaman olduğu gibi başarılı olduğu zaman övülür başarısız olunduğu zaman tazminat ödettirilir. gerçekler ve gerçek olmasını istediklerimiz diye ayrılır olaylar dünyada. bu bir gerçektir. gönül isterdi ki gerçek olmasın. askerlikte ve doktorlukta insanlık yoktur. birinde organizma vardır diğerinde nüfus. ikisinin de böyle olması gerekmektedir. benim gibi birinin general filan olması hatta asker bile olması mümkün diil (gerçek hayatta askerler pixellerden oluşmuyo netekim). ve o şekildeki insanlar asker olurlar. üst rütbelerde fazladan bi de mantık ve sağduyu gerekir. o kadar. bu böyle oluyo.

bu amerika da olsa bunu yapar ( ve yapıyor da zaten.) ırak da olsa yapar. ikisi de bizim için nefret uyandırıcıdır. lakin normaldir. bunlar da benim görüşlerimdir efenim.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Mesaj tarihi:
eh zaten 16-45 yaş arası her sağlıklı türk vatandaşını da çağırabilirler yerine göre, belli olmaz.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 02 Ağustos 2004 21:19 tarihinde demiş ki:
said:
blackchaos, 02 Ağustos 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
ama olayı detaylarına göre ele alman imkansızdır.Kurunun yanında herzaman yaşta yanıcak.Sen kimlik ve kişilik tespiti yaparak adam öldüremezsinki.

bunu diyorsunuz
sonra gelip "amerika saddamı devircek diye masumları da öldürdü, kahrolsun amerika"
ama terrörirstler gelip Yiycek taşıyan Tır şöförlerini öldürdüğünde
"Kahrolsun Amerika, Irak direniş sergiliyor"

neyin direnişi bu..
bir asker/terrörist, nereye saldırdığında kimin öleceğini çok iyi bilir.
Kızılay meydanına saldırırsan masum sivilleri öldürürsün.
Pentagon'a saldırırsan askerleri/generalleri öldürürsün.

Amerika gitse herşey toz pembe olmuycak.
Asi olucaksınız diye bazı kişilerin dolduruşuna geliyorsunuz..

Burda unity en doğru lafları demiş de kimse ilgilenmemiş adamla..

Amerika teknolojisiyle övünmüyormu?
O kadar teknolojiyle sivil kaybını en aza indirgiyebilirdi.Elbette olucaktı savaşa giriyordun
Ama şunu görün Amerika saddamı istemiyordu
Irak halkının kellesini istiyordu
Savaştan bu yana kadar 150bin Iraklı sivil öldü belkide daha fazla.
Bu katliammıdır yoksa rejimi yıkmak için yapılan operasyonmudur
Amerika o toprakları Iraklılara bırakırsa Irak kendi içersinde toparlanıcak Irak şu anda 50 yıl geride olan bir ülke
Amerika ve yandaşları oradan çekilirse yine patlamalar olucak ama bu sefer eskisinden daha az.
Orası ıraklılara aittir herkesin gözünde ıraklılar terörist gibi şu anda.
Ama onlar topraklarından Amerikayı atmak isteyen bir halk.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
said:
unity100, 03 Ağustos 2004 00:34 tarihinde demiş ki:
daha nasi onlenecek sivil kayip cumhuriyet muhafizlarini sehir icinde konuslandirmissin telepatiyle mi deviriceksin adamlari.

Orada ne aradığı bile belli olmayan Amerika, sivil mi asker mi belli olmayan bir topluma karşı ne yapmalı peki?
Mesaj tarihi:
abicim.

biraz realist olun.

amerika gitmeseydi oraya, saddam dursa idi, ne yapacaktiniz ? yildirim akbulutu tehdit etmis adam tansu cillerin agzi yuzu binbir yone bakan yonetimi sirasinda turkiyeye niyetlenmeyecek miydi ? 80 den sonra pkk azdi da pkkyi sadece suriye mi besledi ?

hadi simdi gitmedi amerika diyelim oraya, oradaki karmasayla kim ugrasacakti ? siz simdi okulunuzu bitirir bitirmez guzel master diplomalarinizi alip allahin colune tanimadigin bedeviyle savasmaya seve seve gidecek miydin ?

bu gun acidigin, bundan 2 sene once saddam gelince kalasnikofu eline alip gosteriye firlayan civar esnafi ya da onun ayni formatta yetistirdigi oglu dagdan senin koyune rpg atsaydi ne yapacaktin ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
yuri gönderirdik abi diyorum ya işte, yanında da birkaç brute, mamoth tankları bile alır aşşağı :)
(tamam tamam geyiği kestim)[signature][hline]iyi kötü çirkin
Mesaj tarihi:
Ya Amerika kendini dünyanın bekçisi ilan ediyor süper devletse bu göreviydi zaten.
Rejimi yıkmak.
Ama Amerika bunun peşinde olmadı hiçbi zaman
Iraktaki petrolün peşinde
Şu andada kılıfını aramakta bu işin.Zaten oradan çıkamayacak Amerika
Saddam devrildikten sonra bölgeyi yavaş yavaş terketseydi birçok şey düzelicekti.
Ama hala bölgeye asker yolluyor.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
saddam devrildikten sonra bolgeyi terketseydi hersey YAVAS YAVAS duzelecekti.

abicim haciyatmaz mi bu kendi kendine duzelecek ?

guneyin tamami sii, kuzeyin tamami kurt, sen neyi kendi kendine duzelmeye birakiyosun ? bi tarafa iran akmis bi tarafa suriye atmis, turki cumhuriyetlerden bile islamci milis geliyor.

bu nasi bi safca inanc kendi kendine yavas yavas ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
Diplomayı alalı ve askerliği yapalı baya bi oldu, yeni yetme veledin biriyle konuşmuyorsun merak etme.

Amerika gitti de çok mu iyi oldu sanki? Amerika nereye girdi de o memleketi düzlüğe çıkarttı?

Adam petrolü almak için gitti Irak'a girdi. Sadam falan bahane...

Yarın öbürgün Türkiye'den bi ihtiyacı olur da onu da almak için gelirse yine mi bu mantıkta düşüneceğiz?

Ne Saddam denen caninin ne de Amerika'nın yaptıkları doğru değil.

Daha önce de söylediğim gibi, kötünün iyisini seçmeye gerek yok. Amerika, kötünün iyisi mi o da tartışılır zaten.

Saddam'ın tehditlerine karşı boyun eğiyorsa senin devletin bu senin basiretsizliğini ve korkaklığını gösterir. "Aaaabi bu bana tükürdü" diyerek her sorunu çözmeyi bi büyüğüne bırakırsan bir gün elindeki şekeri de o abi yer!
Mesaj tarihi:
öldürüceklerdi hepsi birbrini kurtulucaktık bizde =)

Abi oradaki karmaşanın en büyük sebebi Amerika
şu anda Amerika bile orada ne yaptığını ne aradığını ve ne yapacağını bilmiyor.Büyük ihtimalle çekilmek zorunda kalıcak.
ya tabiki çekilmekten kastım ulusal güvenliği ve hükümeti kurup tam bir cumhuriyet kurup çekilmesiydi.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
allah rahmet eylesin.. abd nin demokrasi,barış zart zurt diye geldiği yerde masum insanların ölmesi,heleki aralarında Türk olması cidden üzüyor.Birde amerikan sempatizmi olan kişiler var onları hiç anlayamıyorum.[signature][hline]|-_-|
have no fear,vlad is here! -vlad
Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz
o zaman geldiimii gazlaa gitsiin..
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
said:
MaLDoRoR, 03 Ağustos 2004 00:52 tarihinde demiş ki:
Diplomayı alalı ve askerliği yapalı baya bi oldu, yeni yetme veledin biriyle konuşmuyorsun merak etme.

sen yeni yetme veledin biri degilsen onlari daha yapacak yuzlerce adam var bu forumda. ben kurtuldum sen kurtuldun onlar mi mermi yesin.

said:

Amerika gitti de çok mu iyi oldu sanki? Amerika nereye girdi de o memleketi düzlüğe çıkarttı?

sen mi girmeyi tercih ederdin askerligini yaparken ?

said:

Adam petrolü almak için gitti Irak'a girdi. Sadam falan bahane...

Yarın öbürgün Türkiye'den bi ihtiyacı olur da onu da almak için gelirse yine mi bu mantıkta düşüneceğiz?

bahaneyse bahane arkadasim. uluslararasi politikada cikarlar ve dengeler vardir. savasta soyle mantik boyle mantik luksune giremezsin. amerika girip ugrasmasaydi saddamla, evet, sen ugrasmak zorunda kalacaktin. aynen saddamin vaktiyle irani 5-10 sene savasla oyalayip palazlanmasina mahal vermedigi ve boylece senin ulkenin iranla ugrasmak zorunda kalmamasi gibi.

said:

Ne Saddam denen caninin ne de Amerika'nın yaptıkları doğru değil.

Daha önce de söylediğim gibi, kötünün iyisini seçmeye gerek yok. Amerika, kötünün iyisi mi o da tartışılır zaten.

Saddam'ın tehditlerine karşı boyun eğiyorsa senin devletin bu senin basiretsizliğini ve korkaklığını gösterir. "Aaaabi bu bana tükürdü" diyerek her sorunu çözmeyi bi büyüğüne bırakırsan bir gün elindeki şekeri de o abi yer!

ha tehditlere boyun egmeyelim, amerika gidip bizim yerimize bizim sorunumuzu ortadan kaldiracagi yerde sirf basiretsizligimizi ve korkakligimizi gostermemek icin 200-300 bin turk insaninin hayatini heder edelim degil mi ?

senin anan baban takmiyor olabilir senin hayatini ya da askerligini yaptigin icin oh rahatim diyebilirsin ama baskalarinin da cani var.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 03 Ağustos 2004 00:52 tarihinde demiş ki:
öldürüceklerdi hepsi birbrini kurtulucaktık bizde =)

Abi oradaki karmaşanın en büyük sebebi Amerika
şu anda Amerika bile orada ne yaptığını ne aradığını ve ne yapacağını bilmiyor.Büyük ihtimalle çekilmek zorunda kalıcak.
ya tabiki çekilmekten kastım ulusal güvenliği ve hükümeti kurup tam bir cumhuriyet kurup çekilmesiydi.

saddami amerika getirmedi iktidara. amerikanin ayarladigi bir olay degildi baas partisinin iktidara gelmesi, daha ziyade az da olsa sovyet destegi vardi denilebilir. ilk donemleri iyiyken saddam parti lideri olduktan sonra bildiginiz iraga donustu irak. ondan sonra amerika da ayiya dayi dedi, aynen bizim de yaptigimiz gibi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
hayir bir de bir takim tipler var, bi olay uydurmuslar, bi trenddir gidiyor, aydin, humanist olacaksan, insancil olacaksan, amerikan dusmani olacaksin.

kim icad etmis nerden cikmis kardesim ? vaktiyle sscb onca insani sibiryada heder eder afganistana bahane bile olmadan girip isgal ederken cin tibeti yikarken niye bunlarin dusmanligi yoktu ?

radikal orgutlerin gazina gelen kitlelerin yeni trendi iste. amerikan dusmanligi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
  • Yeni Oluştur...