dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 karşılaşırsam da tırıvırı yaparsa en yakın olduğu için kalamış sahilden başlarım dökmeye.. ben buraya yazayım, döktükten sonra "yok uyarmadı beni, bilemedim neden suya attığını" demesinler.. gelecekleri varsa efendi gibi gelsinler "hacım türkiye'ye geldik, türk kahvesi pek bi güzeldi. baklava da türklerin zaten" diye saygılı konuşsunlar. yoksa kışın ortasında yüzer, hasta olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi GREEK STYLE YOGHURT diye bildiğin bizim yoğurdu satıyorlar burada. ne yunanı ne istanbulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 oraya kadar gidip adam dövmem için sağlam sponsorlar bulmam lazım.. kahveden de adam çağıramayacağım hem.. ama buraya geleni eğitmek boynumuzun borcu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 sipeyskeyk said: abi GREEK STYLE YOGHURT diye bildiğin bizim yoğurdu satıyorlar burada. ne yunanı ne istanbulu. abi aynen ya. bir keresinde de sirasiz baklava yapmislardi, bildigin bizim baklavanin yandan yemisi. yesinler greek style'ini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 izmir'e gelsinler donusu daha zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Bittus said: sipeyskeyk said: abi GREEK STYLE YOGHURT diye bildiğin bizim yoğurdu satıyorlar burada. ne yunanı ne istanbulu. abi aynen ya. bir keresinde de sirasiz baklava yapmislardi, bildigin bizim baklavanin yandan yemisi. yesinler greek style'ini ya çok okudum bu mesajı da, o baklavanın nesiz olduğunu anlayamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 sirasiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yunanlilari ne zaman denize doktuk? 9 eylul 1922 1922 nin sonundaaaaki ikiyi at, kac etti? 192, birde 9 eylulden gelen bi dohuz var, topla hepsini kac yapar? 21 peki bu yunanlilardan istanbulu kacta aldi fatih sultan mehmet han? 1453 1453 un sonundaaaaki 3 u at kac kalir? 145 145 in icindeki 14 ile 5 i topla kac etti? 19 peki 9 eylulden kalan bir 21 var onlada bu 19 u toplayin 40 YAPAR VE MHP NIN 40 CI YILDONUMUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 çooook isterim çook severim rum hayranıyımdır, eski manita da yarı rumdu zaten. Ölürüm ben onlar için, ruslardan falan fazla severim. Gelsinler, aslında bizim hükümet şu dar zamanlarında şey yapabilirdi. - bakın çaresiz haldesiniz, siz istanbula gelmek izmirde gezmek girnede turlamak istersiniz. Gelin arada ki sınırları kaldıralım, husumetleri bitirelim, biz size ekonomik destek sunalım ( direk para değil belki başka şeyler ), belinizi doğrultalım ama şu kıbrıstır adalardır böyle şeyler kalmasın artık. İsteyen selanike, isteyen izmire gidebilsin. Yunanistana artık elenistan ( :p ) veya helen eyaleti diyelim, içte kendinize dışta bize bağlı olun. desek ya, direk ele geçirsek herifleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 o diil de, her yerde aynı geyik olcak. Yazlıkta almancı bi hatun almanyada yaşayan bi yunanlıyla evlendi diye ( herif bide baya yakışıklı kaslı maslı bişidi ) yıktık ortalığı. En güzel olay adamı tavlada tokatlayıp sonra dubadayken aşşağı itmekti. Koca koca adamlar birbirlerini itiolar sonra bak denize döktüm geyiği yapıolardı. ne salağız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Bella said: geçen yaprak sarmasına bizim diyodu. hey allahım. yoğurt falan zaten onların..,, Neye göre onların kime göre.Tamam türk mutfağının çoğu onlardan öğrenilmiş ama bu işin bizimi sizini nasıl oluyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Bella said: benim yunan arkadaşım hala istanbula constantinople diyo uyardım bi kaç kere bigün vurucam ağzına o olcak sdfshehehe nasıl bir kuyruk acısıdır yüz yıllardır yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Okulda global politics hocam Yunandı. Selanikliydi. Okulda aldığım en eğlenceli derslerin başında gelir. Kendi milletiyle inanılmaz dalga geçerdi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Aket-Atum said: Bittus said: sipeyskeyk said: abi GREEK STYLE YOGHURT diye bildiğin bizim yoğurdu satıyorlar burada. ne yunanı ne istanbulu. abi aynen ya. bir keresinde de sirasiz baklava yapmislardi, bildigin bizim baklavanin yandan yemisi. yesinler greek style'ini ya çok okudum bu mesajı da, o baklavanın nesiz olduğunu anlayamadım :S ahaha şıra abi şıra. turkce karakter yok da klavyede :/ simdi de şıra ne diyeceksin tabi. bizim burada tatlilarin suyuna şıra denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ilk defa duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Bella said: benim yunan arkadaşım hala istanbula constantinople diyo uyardım bi kaç kere bigün vurucam ağzına o olcak sdfs bırak desin ya nolcak, ben de ankaraya götümkara diyebilirim mesela, hayır istanbul ismini bilmiyor olsa tamam dicem de, zaten kasıtlı öyle diyor, sen onu uyarsan nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Bittus said: ahaha şıra abi şıra. turkce karakter yok da klavyede :/ simdi de şıra ne diyeceksin tabi. bizim burada tatlilarin suyuna şıra denir. Yok şıra ne demeyeceğim:) Şıra olabileceğini düşündüm de o da çok anlamsız geldi çünkü bizim buralarda da üzüm suyuna şıra deniyor :D Baklava + üzüm suyu bir garip gelmişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 sizin oralar nereleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ahaha evet siranin uzum suyu anlamina geldigini de biliyorum da iste tatli suyu demek yerine sira demek daha mantikli geldi sdf bizim buralar dedigim de adana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 "şıra" =? "şerbet" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 he bittusun memlekette öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Vidar said: Bella said: benim yunan arkadaşım hala istanbula constantinople diyo uyardım bi kaç kere bigün vurucam ağzına o olcak sdfs bırak desin ya nolcak, ben de ankaraya götümkara diyebilirim mesela, hayır istanbul ismini bilmiyor olsa tamam dicem de, zaten kasıtlı öyle diyor, sen onu uyarsan nolacak. mantığına hayran oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Türkleştiremediklerimizden misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Arkadaşına bunu izlet: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi yoğurt baklava bizim rakı onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar