Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yunanlilar Geliiii

reyou

Öne çıkan mesajlar

karşılaşırsam da tırıvırı yaparsa en yakın olduğu için kalamış sahilden başlarım dökmeye..

ben buraya yazayım, döktükten sonra "yok uyarmadı beni, bilemedim neden suya attığını" demesinler..

gelecekleri varsa efendi gibi gelsinler "hacım türkiye'ye geldik, türk kahvesi pek bi güzeldi. baklava da türklerin zaten" diye saygılı konuşsunlar.

yoksa kışın ortasında yüzer, hasta olurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bittus said:

sipeyskeyk said:

abi

GREEK STYLE YOGHURT diye bildiğin bizim yoğurdu satıyorlar burada.

ne yunanı ne istanbulu.

abi aynen ya. bir keresinde de sirasiz baklava yapmislardi, bildigin bizim baklavanin yandan yemisi. yesinler greek style'ini

ya çok okudum bu mesajı da, o baklavanın nesiz olduğunu anlayamadım :S
Sosyal ağlarda paylaş

yunanlilari ne zaman denize doktuk?

9 eylul 1922

1922 nin sonundaaaaki ikiyi at, kac etti?

192, birde 9 eylulden gelen bi dohuz var, topla hepsini kac yapar?

21

peki bu yunanlilardan istanbulu kacta aldi fatih sultan mehmet han?

1453

1453 un sonundaaaaki 3 u at kac kalir? 145

145 in icindeki 14 ile 5 i topla kac etti? 19

peki 9 eylulden kalan bir 21 var onlada bu 19 u toplayin

40 YAPAR VE MHP NIN 40 CI YILDONUMUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

çooook isterim çook severim
rum hayranıyımdır, eski manita da yarı rumdu zaten.
Ölürüm ben onlar için, ruslardan falan fazla severim.

Gelsinler, aslında bizim hükümet şu dar zamanlarında şey yapabilirdi.

- bakın çaresiz haldesiniz, siz istanbula gelmek izmirde gezmek girnede turlamak istersiniz. Gelin arada ki sınırları kaldıralım, husumetleri bitirelim, biz size ekonomik destek sunalım ( direk para değil belki başka şeyler ), belinizi doğrultalım ama şu kıbrıstır adalardır böyle şeyler kalmasın artık. İsteyen selanike, isteyen izmire gidebilsin. Yunanistana artık elenistan ( :p ) veya helen eyaleti diyelim, içte kendinize dışta bize bağlı olun.

desek ya, direk ele geçirsek herifleri :)
Sosyal ağlarda paylaş

o diil de, her yerde aynı geyik olcak.
Yazlıkta almancı bi hatun almanyada yaşayan bi yunanlıyla evlendi diye ( herif bide baya yakışıklı kaslı maslı bişidi ) yıktık ortalığı.

En güzel olay adamı tavlada tokatlayıp sonra dubadayken aşşağı itmekti.
Koca koca adamlar birbirlerini itiolar sonra bak denize döktüm geyiği yapıolardı.

ne salağız lan
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Bittus said:

sipeyskeyk said:

abi

GREEK STYLE YOGHURT diye bildiğin bizim yoğurdu satıyorlar burada.

ne yunanı ne istanbulu.

abi aynen ya. bir keresinde de sirasiz baklava yapmislardi, bildigin bizim baklavanin yandan yemisi. yesinler greek style'ini

ya çok okudum bu mesajı da, o baklavanın nesiz olduğunu anlayamadım :S

ahaha şıra abi şıra. turkce karakter yok da klavyede :/ simdi de şıra ne diyeceksin tabi.

bizim burada tatlilarin suyuna şıra denir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

benim yunan arkadaşım hala istanbula constantinople diyo uyardım bi kaç kere bigün vurucam ağzına o olcak sdfs

bırak desin ya nolcak, ben de ankaraya götümkara diyebilirim mesela, hayır istanbul ismini bilmiyor olsa tamam dicem de, zaten kasıtlı öyle diyor, sen onu uyarsan nolacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bittus said:

ahaha şıra abi şıra. turkce karakter yok da klavyede :/ simdi de şıra ne diyeceksin tabi.

bizim burada tatlilarin suyuna şıra denir.

Yok şıra ne demeyeceğim:) Şıra olabileceğini düşündüm de o da çok anlamsız geldi çünkü bizim buralarda da üzüm suyuna şıra deniyor :D Baklava + üzüm suyu bir garip gelmişti :D
Sosyal ağlarda paylaş

Vidar said:

Bella said:

benim yunan arkadaşım hala istanbula constantinople diyo uyardım bi kaç kere bigün vurucam ağzına o olcak sdfs

bırak desin ya nolcak, ben de ankaraya götümkara diyebilirim mesela, hayır istanbul ismini bilmiyor olsa tamam dicem de, zaten kasıtlı öyle diyor, sen onu uyarsan nolacak.

mantığına hayran oldum ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...