Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Falling Skies

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

ilk bolumde 300 er kisi gunduz gozu laylaylom seklinde yer degistirirken biraktim.. yuh yani bari gece kanallardan falan gidin, bu derece gelismis bir uzayli seni yakalamazmi yahu :)

bi de senaryo kendi içinde tutarlı olmalı.

bunda öle bişi yok.
zilch, nada, zero, zip, none şunun başka devamı var mı abi..
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

ama keşke trailer'da "your sons need you" cümlesini duymasaydım. yeter be kardeşim. her kahramanımsı herife "başkalarını bırak asıl ailenin sana ihtiyacı var" demagojisinin yapılmasından bıktım.

korktuğum doğru çıktı ben ona yanıyorum. ailem benim için çok önemli, sen aileni nasıl bırakırsın, çocuğum onların ellerine vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

O metalci kılıklı aşçı ileride ya büyük dert açacak başlarına ya da esas oğlanın has adamı olacak. %90 kız ile girdiği bi kavgada da ölebilir tecavüz falan ettiği kız işte.
Bu arada fighterların daha fazla adama ihtiyacı yok o yüzden de her eli silah tutanı fighter yapmıyor olabilirler yani sürekli bi çatışma halinde değiller arada sırada ufak çatışmaya giriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında her film çekmek isteyenin, her dizi çekenin izlemesi lazım diyeceğim de tr'deki her dizi süper klişe ulan sfsfsdf.

aşırı bayık klişeleri ardarda koymuşlar.

80ler klişelerinden koysunlar biraz. yaralanan adam kendi kendini iyi etmeye kalkarken acı çeksin, rambo, die hard, bütün arni ve dolph lundgren filmleri vs.
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamlar hala en basit hadiseyi kavramadılar.

iyi dizi= iyi karakter

şimdi bir düşünün bsg adama, starbuck vs olmasa böyle olur muydu?

mesela fantasy medievel hedesi her daim işe yarıyor mu ?game of thrones her karakteri epic olmasa böyle olurmuydu.

bbt sheldon olmasa böyle olur muydu?

önce oturun adam gibi karakterler yaratın sonra diziyi çekin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...