Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Merak ettiğim çıkması beklenen mmorpg'ler arasında SWG ve WoW'a rakip oyunlar var mı? Hiç araştırmadım direk buraya soruyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Guild Wars 2 var bildiğim, baya ilgi çekici ve patlama olasılığı yüksek :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Guild Wars 2, Diablo 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 mmo denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Hangi çılgın blizzard'a rakip olacakmış şaşarım, Yıkarım dağları azeroth'a sağmam taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 diabloyu mmo hayal edip oynuyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 World Of Diablo çıkacakmış. (Bundan 10 yıl sonra demişti dersiniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 guildwars 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 |Joker| said: Guild Wars 2 var bildiğim, baya ilgi çekici ve patlama olasılığı yüksek :D. extension değil di mi bu? wow'u unutturur mu dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ya şu oyunları daha basit,anlaşılır yapamazlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 World of Darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 galakzi of sıtarkıraft hayalleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 SWTOR DC Universe Guildwars 2 Rift ha WOW u sallarlar mı bilemem sonuçta göreceli birşey o ama bu listede bir tek SWTOR u WOW'un potansiyelini yakalayacak diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Pek beğendiğimi söyleyemicem. İlk intibam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Guildwars2 cok net duruyor ama bilinmez cikmadan tebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Warhammer 40k Dark Millennium ve gw2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Wow icin yeni expansion ama icinde yeni sinif, geri kalan mmolar patlar gene :) Swtor gw2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 blizzin yeni mmosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 blizzin yeni mmosu Titan adında bi mmofpsymiş,nası bişey yapıcaklar bakalım. azcık için burkulmadı değil mmofps oldugunu duyunca,daha farklı bişeler kurmuştum aklımda ben,ama blizz bu,yapar on nomero bişeler her türlü oynarız. bi asır var gerçi çıkmasına. bence gw 2 akar her türlü. yanına da diablo 3'ü koydun mu tamam işte tadından yenmez. onlar gelene kadar wow catacylsm'e devam. swtor ne abi şaka mısınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 SW in küçümsenemeyecek kaç nesile hitap eden bir fan kitlesi var. Sen beğenmemiş olabilirsin ama bu oyunu satın alacak en azından ilk 3 ay deli gibi oynayacak adam çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 iyide kimse şu soruyu sormuyor mu kendine;gw neydiki 2. büyük birşey olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Cevabı basit çünkü, pvp yapmak isteyenler için, o dönemde, belki hala bile, gw en iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 valla abi ben gw i de cok begeniyordum, ki hala cok begenirim, ikincisi de guzel gorunuyor. o sebeple sormadim o soruyu.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 galaxy of starcraft var duyurulmadı ama obv. yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ah ya swg'nin extension'ı değil de ikincisi çıksa var nasıl oynardım ahh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar