khalad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 çok güzel sistem olmuş ha gerçi bizim ülkede güzel sayılarda ölümler yaşanır herhalde
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yılbaşı gecesi bolca bira içmeyi planlıyorum. favorilerim: becks, fosters, budweiser, efes extra, gusta. saygılar. inşallah maşallah hocam
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 "Cin Ruhi" said: yılbaşı gecesi bolca bira içmeyi planlıyorum. favorilerim: becks, fosters, budweiser, efes extra, gusta. saygılar. inşallah maşallah hocam budweiser nerden bulunuyo
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 migrosta olması gerek sanırsam.. öğrenirim sana onu. yazarım bura.
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Burada satılan Budweiser Budwar farklı diye biliyorum ben. Tadı vs olarak da, firma olarak da. Biri tamamen Çek birası, diğeri ise Amerikan(gerçi In-Bev %51'ini satın aldı). Basitçe aynı bira değil. Karıştırmayalım.
Öne çıkan mesajlar