Pha Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Yanlız Can satabilir, yedeğini ayarlayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 beyler ben kaanlarda kaldım dün ve bu akşamda kaanlarda kalıcam yani ayakkabım ve şort vs eşyalarım yok yarında kalkıp sarıyere gidip geri dönmek çok büyük işkence olacak ayarlayabilirsem inşallah gelicem ama zor gibi siz bişi yaparsanız gelirim ama /kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 benim işe gitmem kesinleşti yarın. çıkardığın iyi olmuş. yılın ilk maçını kaçırcağım için cidden üzülüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ben geliyorum. eksik varsa +1 şansım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Scheriff sen getir abi +1, ben de artıları sormaya başlıyorum. Yarın sabah kadro netleşir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 dreagloth said: CthuLhu said: ben bile geldim 20 maç. rahat gelmiştir hakan o kadar. nasıl bir yalan son 2 aydır falan gelmiyorum onun dışında geçen okul dönemi her pazar yazın da birçok maça geldim be neyi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Drea yaşlandı hatırlayamıyor üstüne gitme Kutulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Bir hafta yılların birikimini üzerine boşaltıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Pha said: Yanlız Can satabilir, yedeğini ayarlayın bence. AHAHA abi ahynısını düşündüm :P bu arada artık yeni bir yılın gelişiyle berabr her maç öncesi toplu fotoğraf çektirme geleneğini de getirelim.. ben yarın fotoğraf makinası getireceğim hatta maçtan önce maçtan sonra olarak iki poz alalım direk mümkünse (yani sıkılmazsanız) takım takım maçtan önce ve maçtan sonra diye de çekeiblitrtiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Güzel olur hakikaten iyi düşündün ildeniz :) bu arada gene söylüyorum kaburgamdan dolayı kaleye gecemiyecegim ama haftaya kaledeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Görkem ve ben geliyoruz, eksik olursa maçta canınızı alırım, yılın ilk maçı, olabildiğince gaz gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Ben ve murat gelmeyi düşünüyoruz. Eğer yer varsa bizi de ekleyebilir misiniz? Yer olup olmadığını erken haber verebilirseniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 sertaç yarın sabahtan ararım seni tekrar ama yer var, ekliyorum ikinizi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 yani bu mesajları görmezsen diye ararım dedim, görürsen cevap at aramıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 holy babakam lucifel dreagloth pha arcane tolga scheriff scheriff+1 görkem sertaç murat burak(muhtemelen gelir, tolgaya aratıcam yarın) Sly-one kaldı +2, onları da yarın sabahtan buluruz öğlene hazır olur kadro muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Bu arada ildeniz ve görkem olacak sanırım kalecilerimiz, ildeniz seni haftaya oynatsak olur di mi? bu hafta kalede ihtiyacımız var senin gibi bir dev adama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 senin gibi bir dev adama oksimoron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Ben ve murat yarın maça geliyoruz..Çok sağol yiğit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 dev lol neyse kaleciyim işte ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 OLM AYAKKABI BULUN GELEYİM LAN TAA SARIYERE DÖNMEK İSTEMİYORUM AAAA !! /kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 seninle 3 gün önce konuştuk lan hıyar! eşyaları alıp gidiym o zaman demiştin, almadıysan bizi sevmiyorsun demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 gene gelemediğim gün foto çekiliyor. hiç hoş değil bu durum. belirtmek istedim... ildeniz zaten kaleci olmak istemiyor mu? geçen hafta öyle bir izlenim almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ben geçen hafta kaleye geçeceğim diye oyuna girip tükenmiştim ehe ama bu hafta kaledeyim noporblemo daha sonraki maçlarda yakışıklı yüzünle fotoğraf arşivimizi onurlandırırsın be eser maçlar torbaya mı girdi :) hem 52 maç boyunca kim gelmiş kim gelmemiş kim gelirim deyip satmış onun da belgesi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 holy bana mesaj yazmış, sly-one'ı aradım ama açmadı şimdi. haber vereryim buradan herkesin haberi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 saat 1'de bir daha ararsın o zaman, sonra son ayarı çekeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar