Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 TRT'nin saati mi? Neresidir? Merak ediyom saatimi ona göre ayarlıcam. Yılbaşı gecesi komik oluyor herkes değişik zamanlarda bağırışıyor, geri sayım yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bilgisayar saati abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 iyi de bilgisayarı da sen ayarlamıyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 greenwich e olan uzaklığını tam olarak bul ve hesapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Yoo, greenwich'ten alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bilgisayar saati güncellemiyor son 5 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yok be hocam ben merkezi saatten bahsediyom cami saatinden değil.. dakika saniye yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 hakkat ya bilgisayar zamanı time.windows.com'dan alıyomuş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 off ruhi... sonra da sen bana niye kafayi taktin diyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ahanda burası: http://time.is/UTC Bu da Türkiye: http://time.is/Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 zaman görecelidir,referans noktasına göre değişir heheh:) affeyleyin relativite çalışmaktayım 3 saattir kayışı koparttım, hem dee öğrendiklerimi pratiğe dökeyim dedim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Marveloth said: off ruhi... sonra da sen bana niye kafayi taktin diyosun... ya tamam öğreniyoz işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 GERGE said: Ahanda burası: http://time.is/UTC Bu da Türkiye: http://time.is/Ankara bu sitede güzelmiş. benim bilgisayarla tam tutuyo zamanı saolasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 zeper said: zaman görecelidir,referans noktasına göre değişir heheh:) affeyleyin relativite çalışmaktayım 3 saattir kayışı koparttım, hem dee öğrendiklerimi pratiğe dökeyim dedim, sana göre saat kaç mesela suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ben şuan zaman ve mekanının olmadığı noktadayım escapecim;)...zaman kavramımı yitirdim;)...ama zamanın 28 aralığı değil de 26 aralığı göstermesini isterdim,yeterli miktarda uyku ve çalışma süresi için:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Benim söylediğim International Atomic Clock. DOğru olan o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 (tu) GERGE said: Benim söylediğim International Atomic Clock. DOğru olan o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 aslında istediğin anda olabilirsin. tek sorun evrendeki herşeyi o ana ayarlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 en doğru saat ölüm saatidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 en doğru saat bile günde 2 kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 en doğru saat yanlış saattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 hımm...önümdeki 15 saari bu planı uygulamak için mi harcasam? Pickles said: aslında istediğin anda olabilirsin. tek sorun evrendeki herşeyi o ana ayarlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 en doğru saat bolu saatidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 nomsaR said: en doğru saat bile günde 2 kez. o yanlış saat olmucak mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar