roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Hitler Yahudilere neden kıl oluyormuş bilen var mı? Niye böyle rahatsız olmuş bu adam? Bütün öyküyü öğrendik, bunu çözemedim. Hangi sezon hangi episode'da bunun sebebi.
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 http://wiki.answers.com/Q/Why_did_Hitler_and_the_Nazis_hate_the_Jews
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 küçükken topu yahudi inşaatına kaçmış.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Teşekkür ederim, answers'da aradığım cevapları buldum.
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Myshkin said: http://wiki.answers.com/Q/Why_did_Hitler_and_the_Nazis_hate_the_Jews oha çok saçma hatta komik şeyler yazıo burda :S said: In much of Europe it was assumed that Jews were Communists. yahudiler komünistmiydi o.O yok artık şaka gibi.. roket konu haakkında bi tez yazmıştım, çok lazımsa onu da yollayabilirim. ama kısa çabuk cevap lazım dersen: yahudilerin zulüm görmesini yine yahudiler istedi. israili kurmayı kafaya takmış 1-2 sağlam yahudi, bu konuda çok kapsamlı çalışmalar yürüttü, bi yandan yahudi kalkını hadi kalk köyümüze geri dönelim diye gazlamaya çalışrken, hitlerin parti propagandalarına, parti gazetelerine vs paso para akıtıp, ondan yahudileri birazcık korkutmasını ve yok baba bu ülkere yaşanmaz dedirtmesini istediler. düşünsene, bizim kutsal kitabımızda ortadoğuda yurdunuz olcak olmalı diye bişi yazıo, ve ben de orda hepimiz birleşip ülke kuralım diorum. ancak orası çöl, su yok, tarla tezek yok, hiçbişi yok ev dam hiçbişi yok. sen de burda plazada oturuosun, altında mercedes. milli davan için bunnarı bırakıp gelirmisin. gidin siz kurun devleti, yetişirim ben size dersin. işte bu yüzden yahudileri yerlerinden kıpırdatamıyolardı israili kurmak isteyenler. onlar da paraları ellerinden alınır, evlerinden atılır, biraz eziyet görürlerse biz demeden koşa koşa giderler ortadoğuya mis gibi de devleti kurarız dediler ve hitleri bu konuda gazlayıp desteklediler. tek hesaplamadıkları şey, hitlerin durması gereken yerde durmayacağı idi. adama vur dediler hitler sabun yaptı. mevzu budur. yoksa bi derdi yok yahudilerle. çocukluunda ve gençliinde bile hiç bi derdi olmamış yahudilerle.
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 dragon şukunu verdim saol bilgi için
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bi ırkı katletmek için niye bir sebebin olması gerekiyoki.
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 psikopat adam sebep aramaz dirk yapar diyosun. haklısın bi ırkı katletmek için sebebe ihtiyacın yok ama katletmeyi seçtiğin ırkı katletmen için mutlaka bi sebebin olur. en azından o piti piti yaptım bu çıktı bile bir sebeptir.
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bence hitler ileri görüşlü bir adamdı ve yahudilerin katledilmesi ve yokedilmesi gerektiğine inanıyordu. başarsaydı çok farklı olabilirdi dünya. ama iyi birşey yapmaya çalışırken kötü adam damgası yiyen talihsiz biriydi. huzur içinde yatsın demek isterdim fakat şu anki durumda pek huzurlu değildir tahminimce
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 burun estetiği ameliyatının yapılabilirliğni bilmiyordu bar rafaeli daha doğmamıştı
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Dragonmax said: Myshkin said: http://wiki.answers.com/Q/Why_did_Hitler_and_the_Nazis_hate_the_Jews oha çok saçma hatta komik şeyler yazıo burda :S said: In much of Europe it was assumed that Jews were Communists. yahudiler komünistmiydi o.O yok artık şaka gibi.. roket konu haakkında bi tez yazmıştım, çok lazımsa onu da yollayabilirim. ama kısa çabuk cevap lazım dersen: yahudilerin zulüm görmesini yine yahudiler istedi. israili kurmayı kafaya takmış 1-2 sağlam yahudi, bu konuda çok kapsamlı çalışmalar yürüttü, bi yandan yahudi kalkını hadi kalk köyümüze geri dönelim diye gazlamaya çalışrken, hitlerin parti propagandalarına, parti gazetelerine vs paso para akıtıp, ondan yahudileri birazcık korkutmasını ve yok baba bu ülkere yaşanmaz dedirtmesini istediler. düşünsene, bizim kutsal kitabımızda ortadoğuda yurdunuz olcak olmalı diye bişi yazıo, ve ben de orda hepimiz birleşip ülke kuralım diorum. ancak orası çöl, su yok, tarla tezek yok, hiçbişi yok ev dam hiçbişi yok. sen de burda plazada oturuosun, altında mercedes. milli davan için bunnarı bırakıp gelirmisin. gidin siz kurun devleti, yetişirim ben size dersin. işte bu yüzden yahudileri yerlerinden kıpırdatamıyolardı israili kurmak isteyenler. onlar da paraları ellerinden alınır, evlerinden atılır, biraz eziyet görürlerse biz demeden koşa koşa giderler ortadoğuya mis gibi de devleti kurarız dediler ve hitleri bu konuda gazlayıp desteklediler. tek hesaplamadıkları şey, hitlerin durması gereken yerde durmayacağı idi. adama vur dediler hitler sabun yaptı. mevzu budur. yoksa bi derdi yok yahudilerle. çocukluunda ve gençliinde bile hiç bi derdi olmamış yahudilerle. lol
ZiFir Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 hitler sadece yahudileri mi sabun yapmıs sanki en co ksesi cıkanlar yahudiler oldugu için öyle görünüyo bikaç nedeni var tabi bunların katledilmesinin aryan ırkının saflaşması mesela daha fazla soy karısmasın diye toptan temizlige kalkmıslar. bi de önemli ekonomik güçleri var yahudilerin o devirde alman ekonomisi üstünde işlerine gelmeyen bişi oldugunda devlete takla attırma riskleri var.nazi partisinin gelişmesinde önemli noktalardan birkaçı halkın işsiz aç susuz kalması,alman ekonomisinin çökmesi,bir de birinci dünya savaşı sonucunda uygulanan cok ağır yaptırımlar. hitlerin yahudileri gettolara toplatırken sebep olarak düşmanlara yardımcı olmalarını öne sürüyo mesela
khalad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Dragonmax said: Myshkin said: http://wiki.answers.com/Q/Why_did_Hitler_and_the_Nazis_hate_the_Jews oha çok saçma hatta komik şeyler yazıo burda :S said: In much of Europe it was assumed that Jews were Communists. yahudiler komünistmiydi o.O yok artık şaka gibi.. roket konu haakkında bi tez yazmıştım, çok lazımsa onu da yollayabilirim. ama kısa çabuk cevap lazım dersen: yahudilerin zulüm görmesini yine yahudiler istedi. israili kurmayı kafaya takmış 1-2 sağlam yahudi, bu konuda çok kapsamlı çalışmalar yürüttü, bi yandan yahudi kalkını hadi kalk köyümüze geri dönelim diye gazlamaya çalışrken, hitlerin parti propagandalarına, parti gazetelerine vs paso para akıtıp, ondan yahudileri birazcık korkutmasını ve yok baba bu ülkere yaşanmaz dedirtmesini istediler. düşünsene, bizim kutsal kitabımızda ortadoğuda yurdunuz olcak olmalı diye bişi yazıo, ve ben de orda hepimiz birleşip ülke kuralım diorum. ancak orası çöl, su yok, tarla tezek yok, hiçbişi yok ev dam hiçbişi yok. sen de burda plazada oturuosun, altında mercedes. milli davan için bunnarı bırakıp gelirmisin. gidin siz kurun devleti, yetişirim ben size dersin. işte bu yüzden yahudileri yerlerinden kıpırdatamıyolardı israili kurmak isteyenler. onlar da paraları ellerinden alınır, evlerinden atılır, biraz eziyet görürlerse biz demeden koşa koşa giderler ortadoğuya mis gibi de devleti kurarız dediler ve hitleri bu konuda gazlayıp desteklediler. tek hesaplamadıkları şey, hitlerin durması gereken yerde durmayacağı idi. adama vur dediler hitler sabun yaptı. mevzu budur. yoksa bi derdi yok yahudilerle. çocukluunda ve gençliinde bile hiç bi derdi olmamış yahudilerle. yazan adam ne kafalardaymış acaba
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Şaçma bir soru bu biraz. Yahudi nefreti tarihsel bir şey. Osmanlı'nın batısı Yahudi'den nefret ederdi hep. Bir sürü nedeni var bunun. Gece hatırlarsam yazarım. Şimdi wot döşemek gelmiyo içimden. Ekonomik temelli ama.
khalad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 onları yazmaya başlarsan işimiz uzun kısaca bir hatırlatma yap geçsin işte ispanyol'larda zamanında katlediyorlardı Osmanlı kurtardı. Ama şimdi hepsi onlarla birlikte,amerika'daki lobileri sağolsun.
Soris Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Osmanlı kurtardı diye birşey yok İspanyadan kaçan yahudilerin hepsi Osmanlıya geldi diye birşey yok bu İsrail tarafından bizim tarih kitaplarımıza sokulmuş birşeydir ki sempatik bir ortam oluşsun. Osmanlı toprakları dışında Avrupanın bir çok yerine yayılıyorlar yani.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 O dönemin belgelerine ve nüfus sayımlarına bakarsan Osmanlı'ya 200.000 civarı bir yahudi sürgünü geldiğini görürsün. (Sadece erkekler sayıldığı için o dönemde Osmanlı'da, kadın ve çocukları da hesaplayarak ulaşılan rakam bu.) Önce neredeyse hepsi İstanbul'a yerleşir. Sonra dağılırlar.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 khalad said: Dragonmax said: Myshkin said: http://wiki.answers.com/Q/Why_did_Hitler_and_the_Nazis_hate_the_Jews oha çok saçma hatta komik şeyler yazıo burda :S said: In much of Europe it was assumed that Jews were Communists. yahudiler komünistmiydi o.O yok artık şaka gibi.. roket konu haakkında bi tez yazmıştım, çok lazımsa onu da yollayabilirim. ama kısa çabuk cevap lazım dersen: yahudilerin zulüm görmesini yine yahudiler istedi. israili kurmayı kafaya takmış 1-2 sağlam yahudi, bu konuda çok kapsamlı çalışmalar yürüttü, bi yandan yahudi kalkını hadi kalk köyümüze geri dönelim diye gazlamaya çalışrken, hitlerin parti propagandalarına, parti gazetelerine vs paso para akıtıp, ondan yahudileri birazcık korkutmasını ve yok baba bu ülkere yaşanmaz dedirtmesini istediler. düşünsene, bizim kutsal kitabımızda ortadoğuda yurdunuz olcak olmalı diye bişi yazıo, ve ben de orda hepimiz birleşip ülke kuralım diorum. ancak orası çöl, su yok, tarla tezek yok, hiçbişi yok ev dam hiçbişi yok. sen de burda plazada oturuosun, altında mercedes. milli davan için bunnarı bırakıp gelirmisin. gidin siz kurun devleti, yetişirim ben size dersin. işte bu yüzden yahudileri yerlerinden kıpırdatamıyolardı israili kurmak isteyenler. onlar da paraları ellerinden alınır, evlerinden atılır, biraz eziyet görürlerse biz demeden koşa koşa giderler ortadoğuya mis gibi de devleti kurarız dediler ve hitleri bu konuda gazlayıp desteklediler. tek hesaplamadıkları şey, hitlerin durması gereken yerde durmayacağı idi. adama vur dediler hitler sabun yaptı. mevzu budur. yoksa bi derdi yok yahudilerle. çocukluunda ve gençliinde bile hiç bi derdi olmamış yahudilerle. yazan adam ne kafalardaymış acaba benim adım şevket çekmişim kafam roket kafasındaydım (tu)
sesu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Ben bu konuyla ilgili nerdeyse hiç bir şey bilmiyorum bile diyebilirim ama senin tez hiç mantıklı gelmedi be Dragonmax. Bahsettiğin durumu plot eden bir kitle mevcut olabilir de bütün olayı buna indirgemek olmamış gibi. Bir de adamın sorusunu cevaplamamış kimse. Ne olduysa oldu, senin tezine göre bile "vur dediler, sabun yaptı" ise neden durmadı işte? Adam bunu soruyor.
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ben bi tane yahudi tanıyorum, fena bi adam değil
Pickles Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 çalıştığımız 3-5 firmanın sahibi yahudi. adamlar işçilere nasıl bağırıyo nasıl bağırıyo anlatamam. işçi kabahatli mi bilemem de adam bütün işleri bağırarak yaptırıyo. tam böyle kaçırıp dövmelik bi tip kafasına geçiricen poşeti vurucan gavura vurur gibi
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hitler yahudileri bağırdıkları için mi öldürmüş
Pickles Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yok barnacle fane olmayan bir yahudi tanıyomuşta ben de tanıdığım yahudilerin bir özelliğini söyleyeyim dedim
Öne çıkan mesajlar