elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 sabah ve akşam çok yemedim ama şu anda çikolata sınırımı zorlamış bulunuyorum. ardarda bir hobby çikolata, bir çokonat ve bir çikolatalı gofret bitirmiş bulunmaktayım. aferin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 muz dilimlerinin üzerine çilek reçeli döküp yedim. böğrüm yanıyor :(. işin kötü yanı çok tatlı geldi, şimdi tuzlu bişeyler yiyip dengelemeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mirage said: Black-ice said: yani bence normal vücutlu biri böyle biraz göbeği var diye üzülen falan bi adam olsun 6 ayda düzenli badi yaptığında aldığı sonucu ben 1 yılda alırım. burası böyle yani eminim. Yok öyle bi şey abi kendini avutuyosun. Ben senin tam ters ucundayım. Çocuklukta beri hep şişmandım. Bir kaç yıl öncesine kadar 85-95 kilo arası gidip geldim, boy 1.76. Düzenli olarak spor salonuna gideli 2,5 yılı geçti. Yediklerime vücut geliştirmeciler gibi dikkat etmesem de günde yeterli protein alıyorum ve genelde sağlıklı besleniyorum. Bu iki yıl için iki kere hastalık yüzünden, iki kere de gezi yüzünden toplam 2-3 hafta anca mola vermişimdir. Bu süre içinde toplam kazandığım kas kütlesi 5 kilo yoktur. Sen gelmiş şurda 2 ayda 2 kilo alamıyorum diye üzülüyosun. Bu bodybuilding.com vs supplement satayım diye insanların beklentilerini poh pohluyor. Endomorph mesomorph adamlar yılda 10-20 kilo kas mı geliştirecek sanki? Tek yapman gereken düzenli olarak devam edip moralini yüksek tutman. Zamanla oluyor bu iş sadece. heh şu videodakilerin aynısını söylemişsin:) http://www.youtube.com/watch?v=Xcuhi6RaZ24&playnext=1&list=PL560EBC277273F13A&index=24 yok vallaha ben üzülmüyorum 2 kilo alamadım diye yahu:) yani bu iş sabır işi belki 5 kere başladım liseden beri badiye hiç bir zaman dikiş tutturamadım ama şuan öyle bir kafadayım ki badi hayatımda herşeyden önce geliyor. ama benim gibi bir deri bir kemik adamların da bu işi yapmasının zorlukları olduğunu düşünüyorum. aldığımız karbonhidrat yaktığımızın altında kalması daha kolay ve bu da kas gelişimizi engelliyor bildiğim kadarıyla. bir de iştahsızlık var ki en kötü faktör zaten neyseki sadece sabahları yaşadığım birşey. Esh said: kara-buz sen gainer falan kullansana haci? madem yiyorum yiyorum bi$ey olmuyo diosun =D kullanıyorum zaten:) o sayede aldım o kiloları heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 jinakomasti var lan o adamda, bence o gainlemi$ baya bi zamaninda, sonra da vermi$ heralde =P ses tonu da bi o kadar imba yalniz asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Eleman 50 küsür yaşında normaldir. :) edik: Black, olay karbonhidrata değil toplam kaloriye bakıyor. Kalori fazlasını karbonhidrattan alayım diye kasma, alamazsın kolay kolay. Yağ yemen lazım bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Pardon ya kalori demek istedim orda zaten karbonhidrat yazmışım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 dün aç kaldım lan resmen, evet çok pişmanım, keşke bişiler yeseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 evdeki protein kaynakları tükenmiş haberim yok. double quarter pounder söyledim preworkout öğünüm olarak. henüz pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Vidar said: dün aç kaldım lan resmen, evet çok pişmanım, keşke bişiler yeseydim. bugün de ben hiçbir şey yemedim. bir tek ballı süt. aç değilim, hastayım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 öğlen 5 tane lahmacun yedim ağzıma pis pis geliyo kokusu geğirdikçe. iğrenç bişi o son lahmacunu yememeliydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 oha lan canım lahmacun istedi. akşama yiyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 kermit said: öğlen 5 tane lahmacun yedim ağzıma pis pis geliyo kokusu geğirdikçe. iğrenç bişi o son lahmacunu yememeliydim. 5 tane lahmacun mu:S son bikaç lehmacunu yememeliydin bence=) ben de acıkıcam sanırım birazdan ama ne yesem ne yesem. (bunun sonunda hep haşlanmış kabak yada karalahana yiyorum bak.yazdım buraya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ya büyük değildi lahmacunlar fındık lahmacunun büyüğü yani öf uzun bi süre daha yemem zaten lahmacun kokusu çekilmiyo cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Niye öyle diyosun pampa? Lahmacun candır. Pis koksun nolcak. Kime kokuyon sanki? Ben de şimdi kremalı bilmemneli tavuklu makarna söylicem dışardan. Kendim yapamicak kadar beceriksizim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bugun ne yedim :) kalkar kalkmaz clenbuterol 40mmg kahvalti : 4 tost ekmegi kizarmis kepekli ustleri bol bol bolll bal 200 gr kadar az yagli beyaz peynir 15 tane kadar yesil zeytin 3 adet yumurta gymden once 3 kocaman hap amino asit gymden sonra whey cift olcek gymden bir saat sonra : mc donalds salata ton maxi oh yeah protein bar aksam 19 gibi koca bir kase makarna kiyma karisik bolca yogurt simdi belki bir olcek whey yatarken glutamine bu sekilde gidecegim 3 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 abi pisman olucaksan yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Ben bu topici bookmarkladım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Kanuni said: bugun ne yedim :) kalkar kalkmaz clenbuterol 40mmg kahvalti : 4 tost ekmegi kizarmis kepekli ustleri bol bol bolll bal 200 gr kadar az yagli beyaz peynir 15 tane kadar yesil zeytin 3 adet yumurta gymden once 3 kocaman hap amino asit gymden sonra whey cift olcek gymden bir saat sonra : mc donalds salata ton maxi oh yeah protein bar aksam 19 gibi koca bir kase makarna kiyma karisik bolca yogurt simdi belki bir olcek whey yatarken glutamine bu sekilde gidecegim 3 ay. bunlardan tek bi öğün beni 3 gün idare eder:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sen iyi yemişsin de pek pişman değil gibisin:), bir de 2 ölçek whey dediğin 60gr'mı ediyor? Kanuni said: bugun ne yedim :) kalkar kalkmaz clenbuterol 40mmg kahvalti : 4 tost ekmegi kizarmis kepekli ustleri bol bol bolll bal 200 gr kadar az yagli beyaz peynir 15 tane kadar yesil zeytin 3 adet yumurta gymden once 3 kocaman hap amino asit gymden sonra whey cift olcek gymden bir saat sonra : mc donalds salata ton maxi oh yeah protein bar aksam 19 gibi koca bir kase makarna kiyma karisik bolca yogurt simdi belki bir olcek whey yatarken glutamine bu sekilde gidecegim 3 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bende yılbaşından beri çok yiyorum ya neyseki hala 72 kiloyum.bi kere çok yedim mi sonra bokunu cıkarıyorum.gelsin tobleronlar künefeler pastalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bir dolu pizza yidim oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 2 olcek whey 40 gr falan sanirim. yediklerimde bir sey yok yahu abartilacak kadar. protein az daha. whey yerine tavuk et falan olsa daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 semtimin güzelliği sabah kahvaltıda yarım kilo sarıyer böreği yedim sarıyerde sarıyer böreği. uuuuuuuuuuu az sonrada wienerwald'dan tavuk yicem üstünede dayarım kolayı. ve hala 0 yağlıyım 66 kiloyum 180 boyum var. kaslarım yavaş yavaş geliyo. kilo almaya çalışıyorum ne kadar güzelim. edit: ayrıca emekli maaşım var, 4. kat dairem var 1 adet honda accent arabam var. genç bayanlara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 wienerwaldda 4 baharatli kanatlar imba ya. bi de yagsiz yapiyolar mukemmel. kentaki yemiyodum zaten, bu avusturyalilardan sonra iyice bi sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bende nadir olarak görülecek bişi olduaz önce. yedim bi sürü şey göbeğim ufacık çıktı. 2 saat sonra eski haline döneceği için hiç panik yapmadım çünki neden ? mükemmel bi bünyeye sahibim ve günde 20 öğün yesemde yağlanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar