DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Dominos geç kaldı ve bedava pizza yiyorum =) http://www.trendus.com/images/news/orjinal/dominos-ile-mac-keyfi_01062010145331.jpg afiyet ossun
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 pizzayı geç getiren adam muhtemelen aylarca aradığı işini pizzanı bikaç dakika geç getirdiği için kaybetti, hasta annesine ilaç almak için kullandığı maaşından da mahrum kaldı, küçük kardeşi de artık her sabah sütünü içmeden çıkıcak evden.. afiyet olsun
zeper Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bende de bir kere geç kalmışlardı,ama hava yağmurlu efendim falan filan diyip gene de benden o parayı almışlardı8-)...afiyet olsun;)
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 para kazanmak için üniversiteyi bırakıp konsomatrislige başlayan pizzacının zavallı kız kardeşini unutmuşsun saeros
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 pardon ağlamaklı oldum da onu unutmuşum evet
escape Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ne dedin tam olarak getiren adama? vermiyorum geç kaldın mı dedin yoksa o mu dedi nasıl gelişti olay? çünkü bi kere bende de geç kaldılar da acıdım aga verdim yine parayı o da bi emekçi sonuçta. sen nasıl bi insansın onu soruyorum yani tam olarak heh?
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 pizzayi getiren adama giren cıkan bişey yokki neden takıonz bu kadar.. ;)
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 sen nasıl bi insansın ne lan ahahaha
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kampanyaya bi de yazmış köfteler geç gelen pizzayı ödemezseniz pizzayı getiren sütoğlan sorumlu tutulmayacak falan diye
zeper Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bence vardır ya niye olmasın, 10 pizzanın 5 ini geç götürse,sanmıyorum o firma hala o adama 1. pizzadaki anlayış ve hoşgörüyle yaklaşsın... applev0dka said: pizzayi getiren adama giren cıkan bişey yokki neden takıonz bu kadar.. ;)
escape Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ama hacı sorucaklar adama belki de bağıracaklar; neden geç kaldın napıyodun? falan filan...
escape Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 SEVMİYORUM İŞTE BU HUYUMU SEVMİYORUM MERHAMETLİ OLMA HUYUMU SEVMİYORUM LANET OLSUN!!
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hava yağmurlu olduu zaman direk geç kalıyolar zaten onları saymıyorum =) dedim kardişşş geç kaldın biliosun dimi biliyorum abi benzin bitti ondan geç kaldım fln dedi. neyse yapacak bişi yok 30 dk yı geçti dedim, bi tip tip baktı, sana bi sıkıntısı olmuyo nasılsa dimi dedim, yok yok bana bi sıkıntısı olmuyo da benzin bittiğini sölemediydim dedi, ii söleme şimdide o zaman dedim =)
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 escape said: ama hacı sorucaklar adama belki de bağıracaklar; neden geç kaldın napıyodun? falan filan... altimda honda fln vardi da ben mi basmadim dicek.. :D verdinz tartartar motorlardan gitmio dicek :D haa bide 2. 3. 10. gec götrmeden sonra isten bu bahaneyle atılırsa.. sanirim kampanyadaki o madde ile dava acıp kazanabilir bile :D
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 10tane pizzanın 5 ini geç getiriyorsa zaten reroll pizza hut =)
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Saeros said: pizzayı geç getiren adam muhtemelen aylarca aradığı işini pizzanı bikaç dakika geç getirdiği için kaybetti, hasta annesine ilaç almak için kullandığı maaşından da mahrum kaldı, küçük kardeşi de artık her sabah sütünü içmeden çıkıcak evden.. afiyet olsun need more drama 8-)
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: hava yağmurlu olduu zaman direk geç kalıyolar zaten onları saymıyorum =) dedim kardişşş geç kaldın biliosun dimi biliyorum abi benzin bitti ondan geç kaldım fln dedi. neyse yapacak bişi yok 30 dk yı geçti dedim, bi tip tip baktı, sana bi sıkıntısı olmuyo nasılsa dimi dedim, yok yok bana bi sıkıntısı olmuyo da benzin bittiğini sölemediydim dedi, ii söleme şimdide o zaman dedim =) sevimli gaddar falan mısın? :D
escape Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 peki birader arkandan yediğin küfürleri hesap ettin mi o pizzayı yerken?
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 tınn diye bi ses çıktı aşşa taraflarımdan o derece hesap ettim.
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bende hep dua ediyorum, hepte 10 dakikanın altında getirecez diye kasıyorlar ahah
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Saeros said: pizzayı geç getiren adam muhtemelen aylarca aradığı işini pizzanı bikaç dakika geç getirdiği için kaybetti, hasta annesine ilaç almak için kullandığı maaşından da mahrum kaldı, küçük kardeşi de artık her sabah sütünü içmeden çıkıcak evden.. afiyet olsun ahuahuah bugün tam bu aileden bi taksici ile karşılaştım.. adam ağlak tipi ve buğulu gözleri ile arabayı sürüyor ama hiçbişi demiyordu.. havalar soğuyacak mıymışi? hiç kış yapmadı bu sene huh? dedim adam olağan da ağlak bi ses tonu ile eğğvehht diyiverdi. bi daha da bişi demedim, ağlar diye korktum..
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 banada bi kez yanlış getirmişlerdi geri gelip alıncaya kadar yemiştim coğunu 1 dilim geri verip kendi siparişimi de getirttim. öyle çirkefim :P
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: kardişşş geç kaldın biliosun dimi(td) neyse yapacak bişi yok 30 dk yı geçti, :P sana bi sıkıntısı olmuyo nasılsa dimi, :)o ii söleme şimdide o zaman B)- Gözümde canlandi bu laflar.
Öne çıkan mesajlar