Leopar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ne kirmasi yav?! bir adet kadere isyan konulu topikle tekrar karsinizdayim sevgili paticik. hatirlarsaniz bir onceki konuda bir anda lezbiyen olan hatundan sonra kadere kusmustum. gecen gun olan olaylardan sonra evrenin benle massak gectigine dair inancim iyice artti. efendim "ne oldu ki yavrim" derseniz aciklayayim: simdi is arkadaslarim onceki cuma "hadi kanka cluba gidiyoruz bu gece obareyyy" gaziyla beni de yanlarina kattilar, beraber buranin guzide pub/club kirmalarindan birine gittik. elemanlardan biri tanidigi kizlari da davet etmis hepimize bir kiz dusecek sekilde (kendisinin asil meslegi hakkinda suphelerim var, yok degil). neyse iste mekana gittik, ictik dans ettik hatunlarla filan ben ve bana kertilen kiz gecenin ilerleyen saatlerinde(alkolun de etkisiyle) baya bi sacmaladik arkadaslar hala durup durup "ulan neler yaptiniz ikiniz o gece" diyip basiyolar kahkahayi (foto cekmeye ugrasmislarda allahtan basaramamis aptallar ahah) neyse ama olaya eh iste eglendik bitti gitti gozuyle baktik ve dava kapandi (yani en azindan ben oyle dusunuyordum) taa ki uc gun oncesine kadar bizi tanistiran arkadas gecen gun gelip kizin beni yine gormek istedigini soyledi. ev partisi varmis, beni davet etmis kiz falan. ama gitmek istemedim tek basima tanimadigim tiplerin arasina random bir kiz yuzunden sonra cumartesi gecesi tanimadigim bi numaradan "SOLOM YOKOSOKLO BENI HOTORLODONMO DANS OTMOSTOK BEROBOR HOHOHOHOYT :))))" seklinde bir mesaj atti kiz (telefonumu diger elemandan aldi herhalde, ulan eleman). ama arkadaslar yine dalga geciyor sanip sallamadim pek, cevap yazmadim (ki ne cevap yazicam ayrica, "ha iyi guzel. seks?" mi yazayim yani ne yapayim) ama bardagi tasiran olay dun oldu boyle isyerinde kendi halimde calisiyorum, bir de baktim ki bizi tanistiran eleman geldi "burak bi disari ciksana bekliyorlar" dedi. ben de tabii kim bekliyor ha ne seklinde disari ciktim baktim kiz ve iki arkadasi yaninda. "aa selam biz diger elemani (allah belasini versin onun) gormeye gelmistik ee naber mesgul musun" diye muhabbet acmaya calisti kiz, arkadaslarina felan tanistirdi allahtan mesguldum de kisa kesip kacabildim tldr; abi nedir benim bu kizlardan cektigim, biri lez cikar biri stalker cikar bunlardan onceki de manik depresifti zaten yok mu bunlarin duzgunu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 sabah sabah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 fazla abartmışsın şampiyon. gidecektin ev partisine, orda iki lak lak, sonra daya nereye dayarsan... muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Hafta sonu öyle bir olay yaşadım ki, sabah kalktığım gibi patiye yetiştirip yine dikkatleri üzerime toplayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 who ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 neden gocunuyorsun yani , kız sana yaklaşmaya çalışıyor işte nedir bu artistlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Kız çok mu patates? Sana al da at dercesine verilmiş bir şans var, çok patates değilse, sabrilik yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Vargath said: sabrilik yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 forgiver said: gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ya da dur sanırsam kız çok çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 git elemanı döv.elle kolla bacakla sözle farkmaz ama döv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Eleman itici, kız yapışkan ama sen whiny. "OH NOEZ GURLZ HITTIN ON ME WAT DO I DO" Direkt olun arkadaslar, "Bak hoş kızsın ama bekarlık baya kral" Taşak morph'layın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Eralp said: forgiver said: gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 gay degilim, ilgiyede ihtiyacim yok tesekkurler. (bu arada ekliyim burada aksam saat 8 su anda. "sabah sabah" orgye katilsam yazmam buraya) ama su var, ben kiza ilgi gosterecek olsam zaten ona birakmam, ortak arkadasla konusur irtibata gecerim kiz boyle yapinca insan soguyor, isyerime gelene kadar "bakalim belki biseyler cikar lan" diyordum, ama ondan sonra direk tiskindim...yani anlatilmaz yasanir abi, kiz beni arkadaslarina tanitirken oyle bi hava vardi ki ortamda sanki esini felan tanitti hatun, bi acayipti yani lan noluyor bi sorun mu var acaba kizda diye dusundum kiz sisman degil ama guzelde degil, en fazla 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Sorunun kökü belli oldu. said: kiz sisman degil ama guzelde degil, en fazla 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 evet aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ya takıl. madem tiskindin ne topik açıyosun yüz verme falan bitsin gitsin, senin aklın kalmış, yeme bizi tiskindim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 "i can have sex" diyorsun yani.. yet another cool story bro!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 orasi neresi, kizlar nerde teklif ediyo? patcikteki bicgin delikanlilar icin efektif bir bilgi olabilir. bi de direkt ol kiza, yarin hamileyim diye gelebilir. eseysel bi iliskiniz olmasa dahi. stalkervari hareketler bunlar hep, fazla uzatmamak lazim ay aman kirmiyim kafasina. bugün is yerine gelen yarin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kız da bi foruma topic açmıştır, bi oğlan bana yüz verdi partide dağıttık çok ilgilendi benimle, şidmi yüz vermiyor gay mi oldu acaba diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 sen düzgün(!) olup içtiğin her kızla saçmalamazsan belki bi gün şirinleri görebilir,düzgün(!) bi kızla karşılaşabilirsin. seksendıdsitide yaşıyoruz sanıyosunuz bazen dağıtıyosunuz tanımadığınız biriyle,sonra ertesi gün o kız ''beybabam ne der ki?''haline geri dönünce yadırgıyosunuz.evlenmeden olmazlarla büyüyo insanlar unutmayın eyyy günner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 tipik bir kız sana ilgi gösterince kızdan soğuma olayıyla karşı karşıyayız, kız peşini bırakınca ondan hoşlanmaya başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Noolmuş? Azından mı öbmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 aazından öbse iyi.iffetiynen oynamış soora kız da beybabam evlenmezsek beylik tabancasıynan topuklarına skıcak demiş sagdfhgshd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar