Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ahah, lan sansa, hep hadi yavrum kemik yazdim, finalde yargiladim, 4,4 e 4,5 attim asdads
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 onu geç 3v1 dalıyonuz delikanlılık mı LAN BU ALO
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Somon, balik balik diye bagiriyosun, isteyinc evermiyosun. ne issin sen?
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ahgahah somon allura cikti iyimi olm niye demion asdasd
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Harbi ya, adam patiden ismini söylemiyo.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 marv az önce önümden geçti dünya küçük sdf. hatta gene önümde şu an.
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 t-shirt üm ve çingen pembesi şortumla takılıyorum. ins le para kasıyorum bakalım. jolam nick. moonglow baker dayım. varsa online insan gelin lan.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 geldim baktım awaysin gittim, ben de semi afk takılıyorum zaten ödev mödev
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 cove'dayım bu arada cove bi acayipmiş bu serverda, minicik kasabayı mini britain yapmışlar garip olmuş, ama hoş gene de
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 oha süper uzakmış away değilim moonglow banktayım
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 eahu cove rune'u bile getirmiştim yanımda, üzgünüm kanka........
khalad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 seneler sonra ultima'ya geri döndüm. tekrardan kasmaya filan başladım servar'da fena değilmiş ama eksikleri var tabi.
khalad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 serverda kasmaya başladım da hiç dikkat etmedim göksu varmış işin başında. arqas'ta ki gibi milyar hp li dragonlar koyup içinden de rolex kol saati çıkmaz inşallah. daimi işkenceli dungeonlar istemiyoruz göksu haberin ola
hayspat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Biri şu 40k raw fish steak'i alsın yoksa silinecek :D
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Cairne said: Zar I kim kazandi dun ? :D ben :D ahah Ya o degilde hazine haritasi geliyodu neguzel, simdi 200 tane ag attim 1 tane bile cikmadi. Tamam cok sik cikiyo dedik, ama zorlastirin deyincede öldurun demedik. Zaten adamakilli artili bile cikmiyo, dengesiz dengesiz isler yapmayin, artili almiyo kimse eline ondan sonra
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 güncellemeler filan var ne şeker bi server bu ya, güzel bağlıyosunuz insanı oyuna bu arada başkası almıyorsa ben alırım o balıkları hayspat, nasılsa bi ara girer pişiririm yani ziyan olmasın günah.
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ee magical bu kadar az elde edilirse kim alıcak eline magicalı actionda? alanda korkak korkak oynıyacak ya da zerg misali topluca gezicekler; eğlence azalıcak. Bence magical drop rate ve hazine haritası drop rate'i az popülasyonlu bir serverda yüksek olmalı
khalad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 goksu arqas'ta da o işleri zorlaştırmıştı bir dönem düzeltir zamanla zaten.
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Göksu zorlastirmayi sever zaten de, bunu fixleyen goksu degildi sanirsam. Magical cikmiyo zaten adamakilli hicbiyerden, ciktigi en iyi yerde hazine kasalari. Haritalarda ag ile cikiyo en olasi ihtimalle. Önceden hakkaten cok geliyodu evet, ama vur deyincede öldurmeye gerek yoktu dedigim gibi. Dun enaz 250 tane ag attim, 1 tane bottle cikti, oda bos cikti. Cikan bottle'dan harita cikmasinin olasiligida dusuk. Bazen 7-8 bottle cikarip sadece 1-2 tane harita dusuruyodum. Bu baglamda 24 saat oturup ag ile kasman lazim. Gayet mantiksiz, zaten kimse eline magical almiyo, böyle olursa kimse kullanmaz.
Öne çıkan mesajlar