Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic & Arrow

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
serverda kasmaya başladım da hiç dikkat etmedim göksu varmış işin başında. arqas'ta ki gibi milyar hp li dragonlar koyup içinden de rolex kol saati çıkmaz inşallah. daimi işkenceli dungeonlar istemiyoruz göksu haberin ola
Mesaj tarihi:
Cairne said:

Zar I kim kazandi dun ? :D

ben :D ahah

Ya o degilde hazine haritasi geliyodu neguzel, simdi 200 tane ag attim 1 tane bile cikmadi. Tamam cok sik cikiyo dedik, ama zorlastirin deyincede öldurun demedik. Zaten adamakilli artili bile cikmiyo, dengesiz dengesiz isler yapmayin, artili almiyo kimse eline ondan sonra
Mesaj tarihi:
güncellemeler filan var ne şeker bi server bu ya, güzel bağlıyosunuz insanı oyuna

bu arada başkası almıyorsa ben alırım o balıkları hayspat, nasılsa bi ara girer pişiririm yani ziyan olmasın günah.
Mesaj tarihi:
ee magical bu kadar az elde edilirse kim alıcak eline magicalı actionda? alanda korkak korkak oynıyacak ya da zerg misali topluca gezicekler; eğlence azalıcak.
Bence magical drop rate ve hazine haritası drop rate'i az popülasyonlu bir serverda yüksek olmalı
Mesaj tarihi:
Göksu zorlastirmayi sever zaten de, bunu fixleyen goksu degildi sanirsam. Magical cikmiyo zaten adamakilli hicbiyerden, ciktigi en iyi yerde hazine kasalari. Haritalarda ag ile cikiyo en olasi ihtimalle. Önceden hakkaten cok geliyodu evet, ama vur deyincede öldurmeye gerek yoktu dedigim gibi. Dun enaz 250 tane ag attim, 1 tane bottle cikti, oda bos cikti. Cikan bottle'dan harita cikmasinin olasiligida dusuk. Bazen 7-8 bottle cikarip sadece 1-2 tane harita dusuruyodum. Bu baglamda 24 saat oturup ag ile kasman lazim. Gayet mantiksiz, zaten kimse eline magical almiyo, böyle olursa kimse kullanmaz.
  • Yeni Oluştur...