Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic & Arrow


Black_Lupin

Öne çıkan mesajlar

bir saatte inscription 80 yapılabilirken az önce forumda "çok zor ya kim uğraşçak of işim gücüm var" diyip bırakan 2-3 lavuk gördüm.

edit : az önce begging makrosuna bırakan birisini gördüm ve begging diyalogları özellikle dil bilgisi olarak ve mantık olarak o kadar laubali ki oyundan soğutuyor adamı.

"internette dileniyoz daha napiim bi 50k atta sevineyim" türü bir şeydi sanırım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

MÜKEMMEL diyebilirim ama demiyorum 2-3 aklıma gelen eksik elbet var. Ancak herkeze tavsiye ediyorum suraya server arıyorum diye giren.


Soimyr said:

Ancak herkeze tavsiye


Soimyr said:

Ancak herkeze


Soimyr said:

herkeze


Soimyr said:

z


edit : oyun içi olarak bana pyramid veya bir başka sharddan farkını söyleyin lütfen abi. nebula hala daha en iyi ne yazık ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abuk subuk* işini bilmeyen yöneticileri yok, * itemları yok, * sistemleri yok, seviyesi var, oyuncular için özen var, ilgi var, ego yok, adam kayırma yok, craft - pvp dengesi kuruluyor ( büyük oranda sağlanmış ) işlevsel connectoru var vs vs. kime göre? neye göre? ahkam kesmek kolay, çabalamak zor vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oo beyler harf hatası yapmışım, AMAN TANRIM, tüm argümanlarım çürüdü.

Neden üzerine alınmışsın onuda anlamadım. Madem nebula daha güzel diyorsun ir nebulada oyna, kolundan tutup "alatriel yada en haltsan m&m de oynayacaksın" falan dedimde haberim mi yok?




dip not: ad hominem @ google.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...