Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2004 Atina Olimpiyatları

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

said:
screamer, 21 Ağustos 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
TRT ne zaman adam gibi spordan anlayan adamlar alacak acep

+1 valla dreamteam maçını anlatanlar filan hep kıro ben gitsem süper yorum yaparım orada herifin bi telaffuzu var zaten olayı bitiriyo adam gibi bişeyden anlamıyolar.Car car ötüp beni sinir ediyolar ya[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?
Sosyal ağlarda paylaş

4. olması bile baya başarı, elemanın çalıştığı yeri gösterdi tv, koca bi tarla herif atıyo çekici gidiyo kendi alıyo ne kadar verimli çalışabilir ki, ayrıca maddi durumu da iyi değilmiş, duyduğuma göre otopark bekçiliği mi ne öyle bişeyle geçiniyomuş adam.
e bunun hayvan gibi dengeli ve zengin beslenmesi lazım gariban haliylede buna gücü yetmez tabi, o yarıştığı diğer elemanlar uzay teknolojisiyle çalışıyo resmen, ama devlet bu başarısını görünce daha da destek olur heralde, yarışmadan sonra hedefim 2008 de 90 metre atmak dedi ama o baya hayal bişe, ama olsun en azından 90 der 87 atar yine dünya rekoru, yürü oğlum eşref diyorum.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Sosyal ağlarda paylaş

Adam antrenörüm bırakırsa bende bırakırım dedi. Antrenör bence bu alftan acayip bi gurur duymuştur heralde. Ayrıca adam daha çok genç ve evet kendisine devlet ödeneği verilir bu başarıdan sonra.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm

[Bu mesaj Holyman tarafından 23 Ağustos 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çin-Sırbistan&Karadağ maçı'nın son 30 sn sine girdik. 63-63 berabere. kazanan çıkıcak.

Yao'ya faul yapıldı ve takımdan 3 kişi zor kaldırdı adamı yerden =) bu fauller girerse sırbistanın işi zor gözüküyor.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...