Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: screamer, 21 Ağustos 2004 22:13 tarihinde demiş ki: TRT ne zaman adam gibi spordan anlayan adamlar alacak acep +1 valla dreamteam maçını anlatanlar filan hep kıro ben gitsem süper yorum yaparım orada herifin bi telaffuzu var zaten olayı bitiriyo adam gibi bişeyden anlamıyolar.Car car ötüp beni sinir ediyolar ya[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: BiTcH_oFBaT, 21 Ağustos 2004 22:53 tarihinde demiş ki: litvanya : 84 usa: 80 of ya paticik takılırken maçı unuttuk sniff[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 çekiç atmada bizim eleman 4. oldu az bi farkla az daha bronz alıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 4. olması bile baya başarı, elemanın çalıştığı yeri gösterdi tv, koca bi tarla herif atıyo çekici gidiyo kendi alıyo ne kadar verimli çalışabilir ki, ayrıca maddi durumu da iyi değilmiş, duyduğuma göre otopark bekçiliği mi ne öyle bişeyle geçiniyomuş adam. e bunun hayvan gibi dengeli ve zengin beslenmesi lazım gariban haliylede buna gücü yetmez tabi, o yarıştığı diğer elemanlar uzay teknolojisiyle çalışıyo resmen, ama devlet bu başarısını görünce daha da destek olur heralde, yarışmadan sonra hedefim 2008 de 90 metre atmak dedi ama o baya hayal bişe, ama olsun en azından 90 der 87 atar yine dünya rekoru, yürü oğlum eşref diyorum.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Adam antrenörüm bırakırsa bende bırakırım dedi. Antrenör bence bu alftan acayip bi gurur duymuştur heralde. Ayrıca adam daha çok genç ve evet kendisine devlet ödeneği verilir bu başarıdan sonra.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 23 Ağustos 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Çin-Sırbistan&Karadağ maçı'nın son 30 sn sine girdik. 63-63 berabere. kazanan çıkıcak. Yao'ya faul yapıldı ve takımdan 3 kişi zor kaldırdı adamı yerden =) bu fauller girerse sırbistanın işi zor gözüküyor.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 2 sinide soktu. 24 sn'nin tamamını kullanırsa sırbistan 4 sn hücüm süresi kalıyor. Çinin şansı yüksek.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 sırbistan hücumu kullanamadı ve taktik faul yapıldı. Çinin çıkması muhtemel.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Çıktı valla.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 aaah ah elvan naaptın :([signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 olur böyle kazalar napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Elvan sürpriz bi kararla 1500 elemelerinde koçma kararı almış, olimpiyat komitesi de kabul etmiş, bi kez daha elvan heyecanı yaşıcaz, bu akşam sanırım 20:30 da başlıyo, hadi elvan iyi şanslar.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bu akşamki yarış öyle pek büyük bi heyecan olmaz yalnız. daha bu 1500m'nin seçmeleri sadece. çoğu atlet kendini pek zorlamayacak muhtemelen. ama tabi elvan geçerse onun için de büyük moral olur zannediyorum ki.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 evet eleme de olsa dediğin gibi birinci bitirip iyi bi tempoda koşarsa moral bulur en azından. tv de ailesinin tehdit edildiği bu yüzden yarışı bıraktığı iddialarını izledim baya ilginç geldi bana.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Büyüdür büyü takmayın kafayı Star çıkarır şimdi gerçeği[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 dün akşamki erkekler 1500m müthişti özellikle son düzlükteki çekişme izlenmeye değerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Irak : 1 Paraguay : 3 Arjantin : 3 İtalya : 0 Fİnal : Arjantin - Paraguay[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Lol Irak final oynsaydı maçı izlemeye Bush gelcekti[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Şeref Eroğlu azeri rakibine 4-3 yenilerek gümüş madalyada kaldı. Hamza Yerlikayanın bronz maçıda şuan devam etmekte.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 amerika ispanya'ya leziz bi sekilde koydu bu arada basketbolda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Ya koçların kavgasını tvler göstermedi ya![signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ahaha ispanya veya litvanya alır diodm madalyayı da içinde patlamş[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ispanya eline aldı 34 isabetli saha içi atışının 3 tanesi asist sayesinde oluyorsa dönüp kendilerine bakmaları gerekir hakemlere falan değil[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 +1 Gasol direndi ama bir yere kadar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 oha nası yani koca bir maç 3 asist mi yaptı ispanya ? peki kaç kaç bitti?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar