Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox 360 mı? PS3 mü?

Sorlag

Öne çıkan mesajlar

oyun oynatsın,ucuz olsun.istediğim bu.istediğim şeyde xbox 360 oluyor galiba.ama şu durum var bide xbox alırsam god of war oyunlarını ve gran turismo 5 oynayamam.kararsız kaldım.ps3 iyidir ama vatanda 900 tl.ucuz olan bi yer yokmu şöyle 700-750 tl civarı garantili oyun hediyeli controller ı hede hödösü olsun ama.
Sosyal ağlarda paylaş

korsancıysan xbox 360,

paran varsa ve kaliteli exclusive oyunlar oynamak istiyorsan ps3,

ama exclusiveler için bile para gerekiyor, masraflı alet ps3 yani bir kere altına girdin mi çıkamıyorusn eğer düzenli gelirin yoksa

çok oyun oynayıp cebimden para çıkmasın dersen ki multiplatform oyunlarda performans olarakta üstün olan xbox'ı öneririm ben sana,
Sosyal ağlarda paylaş

Ayni ikilem ben de düştüm. Zor karar. Sonuçta karar vermeme yön veren dğişken şu oldu:

- Elinde her iki konsol da olan, PS3'ünü çok nadir açıyor.

Bu sadece çevremdeki 1-2 kişi ile yaptığım bir gözlem değil, çok sayıda forum sitesinde de karşılaştığım bir olgu. Be sebeple xbox'a karar verdim - ve sonra almayı mart'a erteledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu cok tartisildi bikac sayfa one gitsen bulursun tum tartismalari zaten.

Xbox, her seyiyle bakildiginda daha iyi bi konsol. Tek problem Turkiye'de olman, Live destegi nasil bilmiyorum Turkiye'de. Ve eger tum arkadaslarinda falan Playstation olacaksa, PS daha mantikli olabilir.

Korsan kullanicam diye xbox alma, ilk ban wave'de gider alet.

Gecen basliklarda tartisilanlar haricinde, Kinect de var simdi, uzulebilirsin ileride PS alirsan Kinect sebebiyle, o var. Onun haricinde, yeni nesil Xbox hic ses cikarmiyor, wirelessi da var.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Ayni ikilem ben de düştüm. Zor karar. Sonuçta karar vermeme yön veren dğişken şu oldu:

- Elinde her iki konsol da olan, PS3'ünü çok nadir açıyor.

Bu sadece çevremdeki 1-2 kişi ile yaptığım bir gözlem değil, çok sayıda forum sitesinde de karşılaştığım bir olgu. Be sebeple xbox'a karar verdim - ve sonra almayı mart'a erteledim.

tamam da işte xbox'a oyun temin etmek bedava, ya da 4-5TL en kötüsünden korsan var korsan asdf

PS3'e oyun oynamak istiyorsan kafadan 80-90TL vermen gerekiyor yeni oyunlar için, beklesen 1 seneye 50'ye düşüyor falan

Sallıyorum ayda 10 tane oyun çıkıyorsa bunların da 9 tanesi multiplatform, 1 tanesi PS3 exclusive olsun. Xbox'ta oynama imkanım varken çıkan her oyunu niye PS3'u sık sık açayım ki :)

Yani ikisine sahip olsam ki alacağım zaten yakında bir Xbox 360, multiplatform her oyunu denemek için xbox360'ı kullanırım. Microsoft sağolsun baskıları sayesinde multiplatform oyunların xbox'taki kalite üstünlüğünü zaten biliyoruz. Onun dışında online oynayacaksam veya PS3 Exclusive'lerini oynayacaksam PS3'ümü kullanırım.

Hani zaten çok oyun oynayan bir adamsan zaten ikisi de gerekiyor. PS3 cidden pahalıya kaçan bir sistem, Xbox çok daha ucuz, multiplatform üstünlüğü dışındaki tek üstünlüğü de bu zaten, birde Xbox Live PSN'den daha iyi asdf (saçma bir şekilde paralı olması dışında)
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

Abi bu cok tartisildi bikac sayfa one gitsen bulursun tum tartismalari zaten.

Xbox, her seyiyle bakildiginda daha iyi bi konsol. Tek problem Turkiye'de olman, Live destegi nasil bilmiyorum Turkiye'de. Ve eger tum arkadaslarinda falan Playstation olacaksa, PS daha mantikli olabilir.

Korsan kullanicam diye xbox alma, ilk ban wave'de gider alet.

Gecen basliklarda tartisilanlar haricinde, Kinect de var simdi, uzulebilirsin ileride PS alirsan Kinect sebebiyle, o var. Onun haricinde, yeni nesil Xbox hic ses cikarmiyor, wirelessi da var.

Abi Türkiye'de Xbox Live'a giremiyor Xbox sahiplerinin %90'ı sadfsd ban wave gibi bir olay yok. Buradaki Xbox'ların neredeyse tamamı internete bile bağlı değil hala ne ban wave'i ya :D

Birde bir konsolun kalitesini Exclusive oyunlar belli eder. Bu konuda malesef Microsoft, Sony'nin boy boy gerisinde bunu kabul etmek gerek.

Daha önceki konuşmalarımızda 360 Exclusive'lerinin PS3'lerden kat kat daha kaliteli olduğunu söylemiştin hatırlıyorum ama genel kanı böyle değil, zaten grafik kalitesinden tut genel oyun yapısına kadar PS3 exc'ler her şekilde daha üstünler,

Hani bu sene kapışması beklenen oyunlar içinde hiçbiri PS3 Exc'leriyle mücadele bile edemediler. GT5'in karışık olması ve onca yılın ardından bekleneni veremesi Forza'yı bir tek biraz ön plana çıkardı ama genelde yine GT5 daha üstündü. Gerçi Forza, bence en az GT5 kadar başarılı bir yarış oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

online icin ps'i niye acicaksin be.

anca japoncuysan ps exclusive icin acarsin iste.

abi üst mesajda yazdım gerçi de asdf

burada xbox live açamıyor millet, açsa da zaten o parayı kimse vermez.

Burada iki konsola sahip arkadaşlar var, hep bunu yapıyorlar. Xbox'da multiplatformların hepsini oynuyorlar, online oynayacakları oyunları ya da exc'leri ps3'e alıyorlar.

Xbox Live burada resmi olsa da gerçi millet Live'a üye olmaz. Bir tarafta ücretsiz psn varken burada kimse live'a geçmez. Geçen olurda ivme yakalanmaz. asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Sorlag said:

oyun oynatsın,ucuz olsun.istediğim bu.istediğim şeyde xbox 360 oluyor galiba.ama şu durum var bide xbox alırsam god of war oyunlarını ve gran turismo 5 oynayamam.kararsız kaldım.ps3 iyidir ama vatanda 900 tl.ucuz olan bi yer yokmu şöyle 700-750 tl civarı garantili oyun hediyeli controller ı hede hödösü olsun ama.

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-playstation-3-120-gb-slim-konsol-1-oyun-hdmi-kablo-/ProductDetails.aspx?productId=oyunakmspak1&categoryId=1200413

al sana 750liraya ps3
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...