fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 abi köye vaşaklar dadandı kapan kuruyoruz bizemisin demiyolar. saygılı hayvanlar sizli bizli konuşuyolar. bidakka... konuşuyo lan bunlar anaaaaaam
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 vaşaktan korkmam yavşaktan korktugum kadar
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 biraz et al boynuna as sonra şüphelendiğin noktaya gidip dans etmeye başla vaşakların kokuna geldiğini görüceksin sonra bir anda en yakınındakinin üstüne atla boynuna bıçak daya ve bu köyü terketmezlerse çok kötü şeyler olacak de vaşakların gözlerinin içine bak..bir daha gelmeyeceklerine garanti veriyorum şimdiye kadar bulunduğum bölgelerde hep işe yaradı
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 seviyosam gidip konuşayım yani
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 said: biraz et al boynuna as sonra şüphelendiğin noktaya gidip dans etmeye başla vaşakların kokuna geldiğini görüceksin sonra bir anda en yakınındakinin üstüne atla boynuna bıçak daya ve bu köyü terketmezlerse çok kötü şeyler olacak de vaşakların gözlerinin içine bak.. ve onu öp? bu böle değil miydi?
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dasaaa said: said: biraz et al boynuna as sonra şüphelendiğin noktaya gidip dans etmeye başla vaşakların kokuna geldiğini görüceksin sonra bir anda en yakınındakinin üstüne atla boynuna bıçak daya ve bu köyü terketmezlerse çok kötü şeyler olacak de vaşakların gözlerinin içine bak.. ve onu öp? bu böle değil miydi? o da bi çözüm dişi bir gruba denk gelirse sağlığı açısından pek hoş olmayacağı kesin
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 cok karizma lan hatta hayvanlar arasında yarısma yapılır top 5 e girer:P
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 vivavale said: cok karizma lan hatta hayvanlar arasında yarısma yapılır top 5 e girer:P abi katılıyorum ama panter daha bi karizma :P
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 abovvvv biri panter emeli çağırsın.duymamış olalım
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Sorlag said: vivavale said: cok karizma lan hatta hayvanlar arasında yarısma yapılır top 5 e girer:P abi katılıyorum ama panter daha bi karizma :P yok ya panter cok sade:P
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yaşayan en karizma hayvan great white shark olm topnews.in/files/Great-White-Shark-Posters.jpg
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dasaaa sen naptın o ağız nedir öyle hayran kaldım :D
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 elikanliadam said: biraz et al boynuna as sonra şüphelendiğin noktaya gidip dans etmeye başla vaşakların kokuna geldiğini görüceksin sonra bir anda en yakınındakinin üstüne atla boynuna bıçak daya ve bu köyü terketmezlerse çok kötü şeyler olacak de vaşakların gözlerinin içine bak..bir daha gelmeyeceklerine garanti veriyorum şimdiye kadar bulunduğum bölgelerde hep işe yaradı ben de tam bu tavsiyeyi vermeye gelmiştim.
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sonra tut belinden, "sen benimsin" de
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 öp defalarca öp, ayrı kaldığınız her dakika için
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bu konuda mutabık olmamıza sevindim sonuçta hayvanlar konuşabiliolarsa tehditi ve ciddiyetini de anlarlar..anlamazlar mı?..anlarlar
Öne çıkan mesajlar