fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 abi köye vaşaklar dadandı kapan kuruyoruz bizemisin demiyolar. saygılı hayvanlar sizli bizli konuşuyolar. bidakka... konuşuyo lan bunlar anaaaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 köy mü??? ıyyy köylü müsün?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ümitköy mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ahahahahahahah of beyaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 vaşaktan korkmam yavşaktan korktugum kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 en sevdiğim hayvandır kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 adını başak koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 biraz et al boynuna as sonra şüphelendiğin noktaya gidip dans etmeye başla vaşakların kokuna geldiğini görüceksin sonra bir anda en yakınındakinin üstüne atla boynuna bıçak daya ve bu köyü terketmezlerse çok kötü şeyler olacak de vaşakların gözlerinin içine bak..bir daha gelmeyeceklerine garanti veriyorum şimdiye kadar bulunduğum bölgelerde hep işe yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 vaşşak canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 seviyosam gidip konuşayım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 said: biraz et al boynuna as sonra şüphelendiğin noktaya gidip dans etmeye başla vaşakların kokuna geldiğini görüceksin sonra bir anda en yakınındakinin üstüne atla boynuna bıçak daya ve bu köyü terketmezlerse çok kötü şeyler olacak de vaşakların gözlerinin içine bak.. ve onu öp? bu böle değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 o da seni sever, doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 lan sus lan köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dasaaa said: said: biraz et al boynuna as sonra şüphelendiğin noktaya gidip dans etmeye başla vaşakların kokuna geldiğini görüceksin sonra bir anda en yakınındakinin üstüne atla boynuna bıçak daya ve bu köyü terketmezlerse çok kötü şeyler olacak de vaşakların gözlerinin içine bak.. ve onu öp? bu böle değil miydi? o da bi çözüm dişi bir gruba denk gelirse sağlığı açısından pek hoş olmayacağı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 cok karizma lan hatta hayvanlar arasında yarısma yapılır top 5 e girer:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 vivavale said: cok karizma lan hatta hayvanlar arasında yarısma yapılır top 5 e girer:P abi katılıyorum ama panter daha bi karizma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yenmeyen hayvan ölsün pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 abovvvv biri panter emeli çağırsın.duymamış olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Sorlag said: vivavale said: cok karizma lan hatta hayvanlar arasında yarısma yapılır top 5 e girer:P abi katılıyorum ama panter daha bi karizma :P yok ya panter cok sade:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yaşayan en karizma hayvan great white shark olm topnews.in/files/Great-White-Shark-Posters.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dasaaa sen naptın o ağız nedir öyle hayran kaldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 elikanliadam said: biraz et al boynuna as sonra şüphelendiğin noktaya gidip dans etmeye başla vaşakların kokuna geldiğini görüceksin sonra bir anda en yakınındakinin üstüne atla boynuna bıçak daya ve bu köyü terketmezlerse çok kötü şeyler olacak de vaşakların gözlerinin içine bak..bir daha gelmeyeceklerine garanti veriyorum şimdiye kadar bulunduğum bölgelerde hep işe yaradı ben de tam bu tavsiyeyi vermeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sonra tut belinden, "sen benimsin" de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 öp defalarca öp, ayrı kaldığınız her dakika için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bu konuda mutabık olmamıza sevindim sonuçta hayvanlar konuşabiliolarsa tehditi ve ciddiyetini de anlarlar..anlamazlar mı?..anlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar