Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

durum kötü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam millet, dün tonbalıgı&mısır yedim akşam da tuvalete çıktım hafif çok ishal gibiydim ama anladıgım(yani gördüğüm) kadarıyla yedigim şey midemi bozmuş. dün akşamdan beri de karnımda bir guruldama ve şişkinlik var ama tuvalete çıkacak bir pozisyon olmadı.

işin güzel noktası bugün önemli birisiyle buluşucam ;) henüz yeni kalktım 2 saat içinde çıkıcam evden. kolalı aspirin içicem şimdi, onun dışında ne tavsiye edersiniz? yemek de yicez yani ona göre.
Mesaj tarihi:
2 çay kaşığı türk kahvesi + yeteri kadar limon suyunu (yarım limon fln) karıştırıp ye (bak iç demiyorum ye diyorum, karışım çok cıvık olmayacak). ishal için birebirdir. tabi zehirlenme fln yoksa...
Mesaj tarihi:
yalnız hakkjaten kötü bir ishal hayat şartlarını çok fena etkiliyor ya

ortaokulda bir defa başıma gelmişti.merdivenlerden inemiyordum o derece
Mesaj tarihi:
nişaştaya az bişi su dök karıştır,iç. kesin işe yarıyor ama ağzında beton etkisi yapıyor.

nişaşta içceğime çatır çatır sıçarım daha iyi ama kız için değer diyorsan iç
Mesaj tarihi:
her daim ishal bir insan olarak, daha önce verilen önerilerin yanı sıra muz da tavsiye ediyorum. kola, limonlu kahve ve haşlanmış patates olayı da işe yarar. bol bol sic için temizlensin diğer türlü olmaz.. ayrıca bolca soda iç ki titreme üşüme neyin olmasın :)
  • Yeni Oluştur...