Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 selam millet, dün tonbalıgı&mısır yedim akşam da tuvalete çıktım hafif çok ishal gibiydim ama anladıgım(yani gördüğüm) kadarıyla yedigim şey midemi bozmuş. dün akşamdan beri de karnımda bir guruldama ve şişkinlik var ama tuvalete çıkacak bir pozisyon olmadı. işin güzel noktası bugün önemli birisiyle buluşucam ;) henüz yeni kalktım 2 saat içinde çıkıcam evden. kolalı aspirin içicem şimdi, onun dışında ne tavsiye edersiniz? yemek de yicez yani ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Önemli birisi derken, konuyu biraz açsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ITT : Götümle ilgili tavsiye istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 pastırma ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ona küçük bir süprizin olduğunu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Ardeth said: ;) çaktırma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 lomotil diye bir ilaç varmış onu içicem şimdi hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 her ihtimale karşı: kola,soda,haşlanmış patates,leblebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kola ve leblebi çok işe yarar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 reflor al çok zor durumda kalırsan 2 tane al bişiciğin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Ton balığının yağı fazla kaçmıştır dergi mergi al tuvalete gittiğinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 2 çay kaşığı türk kahvesi + yeteri kadar limon suyunu (yarım limon fln) karıştırıp ye (bak iç demiyorum ye diyorum, karışım çok cıvık olmayacak). ishal için birebirdir. tabi zehirlenme fln yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bantla kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 tipa tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yalnız hakkjaten kötü bir ishal hayat şartlarını çok fena etkiliyor ya ortaokulda bir defa başıma gelmişti.merdivenlerden inemiyordum o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 önceden uyar kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sexten uzak dur bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 nişaştaya az bişi su dök karıştır,iç. kesin işe yarıyor ama ağzında beton etkisi yapıyor. nişaşta içceğime çatır çatır sıçarım daha iyi ama kız için değer diyorsan iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kimse dememiş, osurmayı falan aklından bile geçirme osurursan da sonuçlarına katlan ne iğrenç bi topik oldu bu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kuru kahve üstüne limon suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 oluruna bırak panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Abi git hemen montla sic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 her daim ishal bir insan olarak, daha önce verilen önerilerin yanı sıra muz da tavsiye ediyorum. kola, limonlu kahve ve haşlanmış patates olayı da işe yarar. bol bol sic için temizlensin diğer türlü olmaz.. ayrıca bolca soda iç ki titreme üşüme neyin olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 cinsel hayat zordur senin icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar