Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 24 yaşımda anca öğrendim doğrusunu. vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 hergün yeni bir atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 arkadaşlar ne yalan söyliyim NİZAM VAR diye biliyordum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 3 çocuğun olduğunu söyle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 nizam değil mi ya >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 nizam değil miydi lan o ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ben doğrusunu biliyorum ama nizam var diyip birisinin beni düzelterek hayattan aldığı tadın artmasını sağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 izan'mış hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bu topic sayesinde sanırım bir çok paticik üyesi aydınlanıcak. sağol dynun(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bide terazi var mizan var derler sonra. öğrenmek güzel tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bir de geçti bor'un pazarını ben uzun bir süre geçti bolun pazarı sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAH CAHİLE BAK YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Ulan ben burda sandığınız şeylerin hepsini hala öyle sanıyorum lan ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yav said: bir de geçti bor'un pazarını ben uzun bir süre geçti bolun pazarı sanıyordum süveyş nehri niğdeye yaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 zipzip said: süveyş nehri niğdeye Hahahah süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Dartanian said: Ulan ben burda sandığınız şeylerin hepsini hala öyle sanıyorum lan ahahahaha yazıyolar işte olm. niye hala öyle sanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Abi kolay değişmiyo resmen hergün kullandığım sözler onlar ve kimseden bi itiraz gelmedi bugüne kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Black-ice said: zipzip said: süveyş nehri niğdeye Hahahah süpermiş ahahah hakkaten iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 voliyi vurdun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Göz var izan var mış ama nizam da deniiliyormuş zira nizam da doğruymuş arkadaşlar.Benim bildiğim bu.Eğer doğruysa yanlış değil eksik biliyormuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 izanı tersten oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dogrusu nizam ancak çaşıtın biri 10-12 yıl önce izan ulan bu demiş ve birkaç gence daha bunu inandırmıştır.henüz internetin yeni yeni yaygınlaştıgı bu dönemlerde, internet ortamında deyimlerin ya da atasözlerinin yazıldıgı yerler yokken, bu gencler önce davranıp bu deyimi bu şekilde bizlere sunmayı başarmıştır.daha sonra hiç bu deyimi duymamış kişiler "göz var nizam var ulen" sözünü duyup anlamamış ve ne demek diye internete başvurmuşlardır.tabi sonuç malumunuz , o gençler tarafından nete göz var izan var şeklinde girilen sitelerle karşılaşıp, daha atasözün anlamını bilmeden "olum o nizam degil izan izan" diye geri dönüş yapmışlardır. Ortada bu üzücü durum varken sizin bu deyimi doğru ya da yanlış kullanmanız önemsizdir. Önemli olan internetimize sahip çıkalım, bilgisiz kişilerin elinde burası bir canavar arkadaşlar. Herkese iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Fistan said: dogrusu nizam ancak çaşıtın biri 10-12 yıl önce izan ulan bu demiş ve birkaç gence daha bunu inandırmıştır.henüz internetin yeni yeni yaygınlaştıgı bu dönemlerde, internet ortamında deyimlerin ya da atasözlerinin yazıldıgı yerler yokken, bu gencler önce davranıp bu deyimi bu şekilde bizlere sunmayı başarmıştır.daha sonra hiç bu deyimi duymamış kişiler "göz var nizam var ulen" sözünü duyup anlamamış ve ne demek diye internete başvurmuşlardır.tabi sonuç malumunuz , o gençler tarafından nete göz var izan var şeklinde girilen sitelerle karşılaşıp, daha atasözün anlamını bilmeden "olum o nizam degil izan izan" diye geri dönüş yapmışlardır. Ortada bu üzücü durum varken sizin bu deyimi doğru ya da yanlış kullanmanız önemsizdir. Önemli olan internetimize sahip çıkalım, bilgisiz kişilerin elinde burası bir canavar arkadaşlar. Herkese iyi forumlar. künefe ister misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 goz moz yok lan size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar