SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 facebookta herkes amerikalı 7 danaya ortak olmadıgı sürece noeli kutlamam arkadas gibi bişey yazıyo herkes mal mal mal bunlar ya ulan adamlar zorluyo sanki noelimizi kutla diye. buda böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 herkes mi yazıyomuş onu yav ben de listemde görünce ana eleman ne güzel laf etmiş hahah diye rep attıydım mallıkla ne ilgisi var amerikalının böyle bişeye özenip girişmeyeceği bu kadar ortadayken siz aynı ritüeli ne diye gerçekleştiriyosunuz demiş şair orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 okadar mal arkadaşlarım olmadığı için mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 e kutlamasınlar bize ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 mutlu noeller :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 arkadaş olalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Bugün hocada dedi haftaya cuma ders var noel falan anlamam ben diye bsg dedim içimden. bsg derken bi saniye gülüm demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 BEYLER BENİMLE ARK OLANA İSTANBULDA RAKI + BALIK ISMARLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 7 danaya ortak mı oluyolarmış danaya 7 ortak mı?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 benim rep verdiğim adam noel ağacı süslemem diyodu yalnız noeli kutlamam değil yanlış olmasın dsf yılbaşı kutlanır zaten noel ne ki o başka bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yav said: mallıkla ne ilgisi var amerikalının böyle bişeye özenip girişmeyeceği bu kadar ortadayken siz aynı ritüeli ne diye gerçekleştiriyosunuz demiş şair orda katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yaratıcı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 çok da fifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sanki noel ağacı süsleyen noel kutluo. bize noel ve yeni yıl karışmış birbirine işte. adamlar yeniyılda christmas hedelerini sökmiip sevindirik girio biz de sevindirik girioruz işte bence biraz abartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Kim demiş gel kutla diye, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 7 amerikalı bir danaya ortak olmazsa demek istedin galiba.. error error.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar